33

Анонимен

преди 2 години

ТКЗС-тата от къде имат трактори в началото? Откраднати от българите които са имали такива! Голямо хвалене на икономиката на комунистическа България, а в момента в които свършват златните резерви трупани по царско време и комунизма фалира! Обучавали кадри, а иновативност, отговорност и тн. нулеви! Всеки си чака заплатата и като дойде време за петилетката се бълва технологичен брак, но на хартия всичко е 6, нали!Защото по соц сме имали икономика и за това фалираме 3 пъти и продаваме златния резерв

32

Анонимен

преди 2 години

Драги комунопитеци, икономиката на България през царско време е добра защото има индустрия. Ревете за трактори, имало е, но са били малко, така както са били малко в Германия, в СССР и навсякъде, 99% от така наречените заводи на комунизма са пребоядисани от царско време! Викате АЕЦ и електричество, по същата логика защо по време на комунизма всеки не е имал таблет или мобилен телефон? Защото тогава технологията е такава. Да не си мислите, че Германия е имала АЕЦ преди ВСВ? Стига глупости вече!

31

анонимен

преди 2 години

След златните години 45 черни при соца.

30

Анонимен

преди 2 години

В обези години е имало земеделие и животновъдство хората са работили фамилно после всичко се е разпарчедосало започнали да мидлят как да забогатеят лесно а сега само за това мислят и не работят а и да работят държ администрация само им пречи зарязват работа и бягат в друга държава а земя у нас бол и плодородна и еода имаме трябва само държ политика

29

36

преди 2 години

така е, след подмяната на 10ти 89та, видния деец Луканов, стратега Лилов и другите ме керета от ДС тругнаха да правят демокрация и "свободен" пазар. В резултат измтиха нещо уродливо приличащо на феодализъм, де хората се държат прости, плащат им колкото да не умрат от глад а червените хиени, трупат милиарди и им викат "бизнесмени" . Ама какво друго да измути един комунист освен нещо истински уродливо, ама скоро на червените олигарси ще им останат само малцинствата преди да изчезне БГ

28

Анонимен

преди 2 години

Сухите цифри нищо не говорят вярна но подвеждаща информация ..дайте да видим структората на БВП ...тухли, керемиди ,боза , калъпи за миене от свинска мас и гайтан за патури ...другаде дори при лошите са леели метал и е имало машиностроене .Вижте какво са произвеждали така наречените ни "индустриялци"

27

принудителен преход!

преди 2 години

Под егидата на Бкп-дс3 века КАЛА КАЛА5 века РАХАТ ОЛСУН70 години ХорошоДнес - ОК

26

промяна с принуда!!!

преди 2 години

До БългарияПребоядисана от БКП в-СДС-ДС

25

Анонимен

преди 2 години

Златни бе златни за царската фамилия за народа бедност и болести и са мряли кат мухи ай холан хайдуци

24

България

преди 2 години

приключва като суверенна държава след съветската окупация 44та и марионетното правителство поставено от сталин начело с гощо тарабата, чиято основна задача е да унищожи българия, да отцепи македония, да затрие всеки който притежава поне малко интелект, за да могат цър вулите да управляват необезпокоявани.Страх, терор и лагери до 87 година. До сега не може да се отърси от комунистическото си наследство и андрешковски манталитетн и няма надежда нещо да се промени

23

Българин

преди 2 години

стига сте плюли по Хитлер, той има една грешка - че се заби в Русия. Ако не я беше направил сега щяхме да сме с територията на Санстефанска България плюс излаз на три морета - Черно, Бяло и Адриатическо - в изконните си български територии.В ЕС също можем да постигнем това с иконочическо влияние и ако не ни управляват тикви и ***, а БЪЛГАРИ!

22

Анонимен

преди 2 години

До 25 - Но щяхме да имам ЧЕСТ! А сега какво - наследници на нациати.. .

21

Анонимен

преди 2 години

До 29 - Тракторите авлизат масово едва в края на 30-те, като през ди тива са били все още прекалени скъпи.

20

Анонимен

преди 2 години

Царството трябяа да се върне, но този път с цар - ИСТИНСКИ БЪМГАРИН!

19

Край

преди 2 години

Златните години на Третата българска държава са в началото на 20ти век. До Първата световна война България е тигърчето на Балканите и се развива по-бързо от всичките си съседи. Всякак икономически, военно и културно България доминира в този период. Показателно е че в Балканската война българите са напът да изгонят Турция от Европа. Дайте си сметтка къде е Турция сега и къде сме ние.

18

Колосални глупости

преди 2 години

Когато нормалните държави са обработвали земите си с трактори от 30 ...40 ... години, в царска България сме налагали воловете.

17

Анонимен

преди 2 години

До 22 Когато немската армия ти е пред границата и Хитлер те натиска да минеш на негова страна в позицията на победител по това време,не е чудно,че Борис се съгласява. Дори бих казал,че от всички страни в тази част на Европа се измъкваме със сравнително малко материални щети и загуба на хора. Ако бяхме избрали Англия немците щяха да ни смажат.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19Хем не може да пишеш, хем ти е голема устата.....хахахаха :))) Ако ние българите си искаме земите обратно, какво ще стане според теб, нова Балканска война ? :))) Трайте си там кадънките, щото се отнасяме много добре даже към вас, като не ви харесва, може винаги да отидете при бай-Ердо :)))

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17Спрех да чета когато не слагаш ВЪВ пред В и почна да даваш акъл......хахахаха :))) Дори ми става смешно, щото не се смятам за много умен......хахахаха :))))

14

пецата

преди 2 години

До 10ти, съгласен съм , и това е най големия удар на комунистите по капитализма , капиталистети още не могат да ни го простят и 30г се правят всякакви схеми за да бъдат отнемани имотите, то не бяха мутри, глобални кризи, кредити, бързи кредити, заложни къщи, телефонни измамници, имотни мафии, пандемии, инфлации и т.н., докато голяма част от населението има имоти може да се каже че комунизма е жив