232

Щщщ

преди 2 години

От чегъркането се увеличават две неща - процентите на Герб и оная работа!

231

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ не води с 5%. ГЕРБ, БСП и Да България се борят да минат 5-те процента.

230

Анонимен

преди 2 години

Герб винаги ще бъде първа политическа сила... . Защото всички т'ъпаци ще се пръснат по партиите на поДмяната...

229

Ха-ха

преди 2 години

До ОпределеноЕ,аз пък мразя Борисов,Доган и шайките им.Радев ми се вижда поносим,но е доста мек с тия.Очаквах повече от него!

228

Нищо ново

преди 2 години

До анонимен 175: Не се прави на баба Ванга. Мина му времето на бат'ти Бойко. А ГЕРБ най-многото, което ще могат да направят след изборите е да върнат пак мандата.

227

Анонимен

преди 2 години

Според същите тия, Цецка Цачева водеше с 11% мисля, пред Румен Радев.

226

Стига глупости

преди 2 години

До Много медии: "Много медии писаха"? А в кварталната кръчма казаха..... Защо не им напишеш имената на тези медии?

225

ВЪПРОС

преди 2 години

Избори по Африкански - цялата Държавна Администрация ще гласува за Борисов - те си искат 10% увеличение на Заплатите от 1 януари 2022 , ще има амнистия за Корупцията .Лично аз ще гласувам за Радев и ИТН - тези поне не са Крадци на Данъци .

224

Анонимен

преди 2 години

Явно българинът е мазохистичен ид**т и още доста дълго ще живее много различно от богат европеец.

223

Как харчеше Бойко

преди 2 години

До Точка: Правителството (временно или редовно) може да харчи само в рамките на бюджета. По времето на ГЕРБ Бойко и финансовите му министри се бяха шлифовали в това, как се заобикаля бюджета. Схемата беше проста: умишлено в бюджета се залагаха по-малко приходи, и това, което се получаваше повече като приходи се обявяваше за излишък и Бойко го раздаваше на приближени фирми. И затова изостанахме и от предпоследните в ЕС.

222

Много медии

преди 2 години

пишат че Асен Василев прикри кражби за 38 милиона лева като министър на финансите

221

Факт

преди 2 години

Никога в България не се е крадяло както в момента

220

Време за промяна

преди 2 години

След тези избори вече ще се състави правителство. А ГЕРБ е временно явление. Може да съществува само ако е на власт. Останат ли трайно извън централната и местна власт плъховете ще се разбягат от потъващият кораб. Те просто нямат друго освен далаверата, което да ги обединява.

219

Истината

преди 2 години

Правителството назначено от Радев, в момента ограбва България, то спешно се нуждае от ново правителство за да узакони кражбите

218

Анонимен

преди 2 години

Това проучване не е въобще вярно... Няма как бкп да има 20%, а гроб да са толкова много. По-скоро:ПП - 25%гроб- 18%Итн - 15%ДБ - 13%Бкп - 12%Мая - 4%Това е!!!

217

Точка

преди 2 години

чл. 106 от Конституцията казва че Министерски съвет ръководи харченето на бюджета. Може да е временно правителството, но ще изхарчи 54 милиарда лева

216

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 260: "десетки служители на финансите, които с фиктивни конкурси са си увеличавали заплатите на гърба на данъкоплате(ца)"? Пропуснал си да напишеш, че тези фиктивни контурси са правени по времето, когата бат'ти Бойко беше в Министерския съвет. Но това е от дребните гербаджийски далавери.

215

Стига вече...

преди 2 години

Аз много се надявам да посрещна Нова Година с химна и речта на Истински президент, а не да ми се налага да изключвам звука на телевизора вече 5-та поредна година за да не слушам траурните речи на Радеф. Не искам повече да пускам тази омраза в дома си

214

Стига глупости

преди 2 години

До нищоправещият: Нищоправещият и глупости пишещият си ти, драги. А президентът Радев изпълнява това, което му е възложено по конституция. Два пъти само за тази година дава мандат на ГЕРБ за съставяне направителство и последният път, когато го върнаха веднага, даже им каза "Благодаря за улеснението". И трети път може да им го даде, за да го върнат пак.

213

Въпрос

преди 2 години

До Нищо ново .......я помисли пак, кой контролира харченето на бюджета, който е приет със закон от НС