13

Брей

преди 2 години

Стефан Янев, незнам дали той ни лъже или него го лъжат. В България въглеродните емисии на човек са много по-малко от тези средно за ЕС!

12

Брей

преди 2 години

Как така? За да съм честен сравнявам България с Холандия (територията е горе долу еднайва.) В България имаме гори, в Холандия нямат. В Холандия имат 15 въглищни централи в България имаме 9. Индустриялото ни производство на България вярно има стари заводи но количеството производстовто е много по-малко от това на Холандия. Насекението на България е 7 мил. на Холандия е 17мил. Средния Холандец пътува двойно и тройно повече от средния Българин. Замърсяването в България е много под средното за ЕС

11

Solar Power

преди 2 години

Пандемичната ситуация можеше да я овладеете ако бяхте ваксинирали 80% от хората.

10

Анонимен

преди 2 години

Тези 12 + 8 милиарда Евро помощи ЕСот нали знаете, че са обвързани със спазването на Човешките права и реформи в Гешевата прокуратура!?Знаете ли че може и един цент да не вземете !?

9

Човешки Права нула

преди 2 години

Тези 12 + 8 милиарда Евро помощи от нали знаете, че са обвързани със спазването на Човешките права и реформи в Гешевата прокуратура!?Знаете ли че може и един да не вземете от ЕК!?

8

Ей фуражки

преди 2 години

В Перник режат ръце и хвърлят хора от скалите като талибани- за какво ни е армия и полиция след като не могат да защитят гражданите!Но това не е важно!

7

Анонимен

преди 2 години

с поскъпването на тока и газтта ,които са най-чистите горива хората ще се откажат ,защото няма как да плащат тези цени ще сложат печките в ще горят каквото намерят едва ли ще намалим парниковите газове

6

Анонимен

преди 2 години

Ми,ние се отопляваме на дърва и въглища от 100 г.не сме стигнали ЕС по заплати или пенсии ,за да бъдем като тях ,там сме само на хартия от 14 г.)

5

Анонимен

преди 2 години

Ами нали им горим *** на европейците и нали трябва да сме бедни за да им слогуваме и да ни затрият държавата за да станем колония. Все пак имаме глави на раменете и те могат да сметнат 2+2. Всичко е лъжи и манипулации.

4

Анонимен

преди 2 години

което означава, че (най-сетне) трябва да почнем да инвеститаме и то сериозно в очистващи инсталации, а НЕ да затваряме ТЕЦ-ове! Никой в Европа няма да си затвори ТЕЦ-овете преди 2050 г.! Само ние ли??? Айде, мислете малко преди да сме се накъцали във втората енергийна катастрофа след затварянето на 4 реактора в АЕЦ Козлодуй

3

Асан

преди 2 години

Газовете са облаци вятъра ги е духнал от Румъния и Анадола :)))

2

Иво

преди 2 години

Чугето Биков да излиза да лае че Радев виновем

1

ЕС

преди 2 години

Много газове отделят Българите.