129

Анонимен

преди 2 години

Така, дипломиран геодезист съм и твърдя: Бургас е достатъчно високо над морското ниво за да потъне. Статията цитира 4 пъти 1.5С покачване на температурата, но никъде не споменава с колко ще се покачи световния океан от това. И два метра да е - Бургас е ок. Ще изчезнат няколко плажа, ще се престроят няколко пристана и това е. Досега говореха за 70см покачване, но реално няма и 10см, затова крият числата и говорят само за температура.

128

Анонимен

преди 2 години

бургас и да потъне, не е никаква загуба. А иначе най-ми е кеф за ония, с имотите по плажа.

127

Императора казал:

преди 2 години

Но това са най-любимите ми жени, най-добрите ми жени.На война командвам аз, не ти!След двете екзекуции заповедите били повторени и останалите 998 наложници ги изпълнили безупречно!

126

Ама виж сега

преди 2 години

Колко е мъдър Сун Дзъ: за императора, генерала и наложниците знаеш ли историята? Един генерал твърдял в Древен Китай, че няма хора от които да не може да направи войници. Императора се засмял и го поканил да направи войници от хилядата му наложници! Демек държанки. Демек държавни любовници, демек жените в "харема" Генерала казал добре. Строил ги дал заповеди.Смях, смях, смях. Обяснил заповедите на "капитаните" - най-красивите от тях пак Смях смях смях.Двете най- любими на императора екзекутирал!

125

Абе ей

преди 2 години

Онова с 15 000 наказани учители не е лъжа, дискриминацията в НБУ от пиле мляко а в държавно общинските требва да си платят за нещо на някой някъде за да може нещо малко да се случи не е лъжа.За много неща се опитват мене да ме изкарат всякакъв и 14 години я водя тая война и вече съм ги хванал за топките, но те явно си мислят, че са недосегаеми и че не са слуги на Рим. Аз няма да кажа няма такава държава, има такава, имало такъв народ някога едно време - сега има озверели скотове...

124

Историята с НБУ

преди 2 години

Е реална история, като повечето, които съм разказал. Аз съм бил участник в нея по настояване на бившия ми работодател, които реши да прати един автобус на тоя ден на отворените врати в НБУ. И после съм видял някой от тия ваши деца и мой ученици много тъжни, защото се връщат там дето е по изкуства ама глина няма, грънчарско няма, пещ няма, преса работеща нямаше, че беше почупена от омраза към ученето с което не се става богаташче, нема хубава техника а по дърта от тях и така нататък и така нататъ

123

Анонимен

преди 2 години

Грета Тунберг - Президент

122

Анонимен

преди 2 години

до 133 - в 13,50 ше потъне Бургас, не ми пука за 18 г чалгаджии

121

До 127

преди 2 години

Известна е връзката между славянските езици и санскрит. Най-честите преводи на думата мусала на санскрит:- боздуган, жезъл- тояга, гега- чукало- мандало, език на камбана или звънецВсеки сам да си прави изводите, но местните да са виждали във върха един божествен боздуган или жезъл звучи по-правдоподобно от някакви си арабски килимчета, пътеки и какви ли не още измишльотини.

120

Денковввв

преди 2 години

Кво викаш? Свършено било с мене. Куче в чекмедже и войната на таралежите. Виждал ли си ООН ядосани , а Хага?А и двете институции?Е ако не сте ги виждали! Фиуууууу Фифиии целия свят ви знае кви сте крадльовци, лъжци и престъпници ама мене да ме е срам да излизам на улицата!

119

Анонимен

преди 2 години

живея във Варна - бургас щял да потъне.....

118

Казват:

преди 2 години

Престъпника винаги се връща на местопрестъплението и със съучастника си Методиев. "Откъдето съм краднал веднъж, там е бездънна каца с мед ще крадна пак. " Ония пари ми не стигат искам още .... Аз пък можем да пишем в Хага, че не сте добри слуги!

117

Знаеш къв е номера?

преди 2 години

Най-бедните региони на Европа, най-бедните областен град - Враца - да не го сбъркаш с Видин или Монтана та те там има едно училище дето учат най-бедните деца. Иновативно е уж - и е по изкуства и дизайн - уж , нали аз правя всичко възможно тези неща да не са наужким както се вижда, но най-големия ми номер ще бъде това да е едно от най-хубавите и добре обзаведени и модернизирани училища в България. И като сте рекли да ходим на съд .... Ще ходим на съд!

116

Guy Fox

преди 2 години

След близо четири опита за убийството ми и живеещ по закона на минимума от както се помня! Глезен съм бил ... Знаеш що много мразим НБУ - Игнатов навремето като работеше там имаше план - правим ден на откритите врати бедните селянчета да оплакнат очи да видят какво значи хубава база , да се изфукаме и после да ги разревем като обявим тарифите колко струва да учат там!Лицемерно садистично копиленце, ама посмя след като Богдан умря!

115

Глезен съм бил!

преди 2 години

След близо четири опита за убийството ми и живеещ по закона на минимума от както се помня! Глезен съм бил ... Знаеш що много мразим НБУ - Игнатов навремето като работеше там имаше план - правим ден на откритите врати бедните селянчета да оплакнат очи да видят какво значи хубава база , да се изфукаме и после да ги разревем като обявим тарифите колко струва да учат там!Лицемерно садистично копиленце, ама не посмя след като Богдан умря!

114

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой тук от Шумен?

113

СВОЙ

преди 2 години

Без Човешката дейност Земята е имала и по-топли и по-студени периоди.Човешката дейност влияте пренебрежително малко,ако я съпоставим с влиянеото на Слънцето или космическия фактор на движението на Слънчевта ни система през Галактиката.Но Човешката алчност на Еко активистите(терористи),които си живеят от парите които се плащат за въглеродните емисии и от всички средства,които държавите отделят(от нашите данъци).Заради тези тока ни скача засега 3 пъти.

112

Щом свърша АЗ И

преди 2 години

СВЕТА СВЪРШВА .Мисълта ми е ,че със нашите възможности мислим какво трябва да направят други хора със други възможности във друга ситуация, След 100 г може да са останали 2 милиарда трансджендъри --- е за тях ли да се притеснявам ? Някой дето сега се накрал за наша сметка се е сетил най-накрая,че пра,пра внуците му са проклети от нас и че няма да могат със кеф да харчат накраденото и се опитва да ги спаси.Няма да може и той и децата му са във кюпа ! Бедните поне няма какво да губят !

111

Анонимен

преди 2 години

Интересувайте се и се образовайте, защото невежеството води до страх, а страхът до тирания. От десетилетия има технология за измерване на температурата на небесните тела и например на Луната също има затопляне в порядъци съотносими със земното, на Марс също... Има неща, които не можем (а и не трябва) да променим, но можем да се приспособим към тях.

110

До 1

преди 2 години

Че са необратими - необратими са, ама как може природно явление да е "лошо"? Ако оставим на ковидекоидиотите, утре ще забранят да показваме на слънце заради глобалното затопляне, за наше добро демек.