191

izh

преди 2 години

Една държава е това което е брутния вътрешен продукт. А той не се създава от адвокати знаещи вратичките в законодателството създадено в парламента от други адвокати и от счетоводители накичени с гръмката титла "икономист" тези които проектират , разработват и произвеждат продукта пълнещ бюджета са онеправдани относно заплащането / разбирай в пъти под първите категории /,а това води до липса на мераци това съсловие да се увеличава и новите попълнения са изключително нискотарифни. ТОВА Е

190

Анонимен

преди 2 години

Работници на европейско ниво откъде ще се намерят?

189

Иван

преди 2 години

Да вдигнат заплатите на европейско ниво и веднага ще намерят кадри.

188

Анонимен

преди 2 години

ГДР - Група за Далечно Разузнаване или .... една държава.

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 204 ГДР? Какво е това ГДР?

186

Ланец с медуза

преди 2 години

По кол центровете работа бол. Стига хората да знаят език, няма да останат на улицата. Като не знаят език - сори. Отделно, в днешно време е адски лесно да станеш IT, има фирми, които стига да знаеш английски и как да отвориш едни регистри ще те вземат и ще те обучат. И пари ще ти дават даже. Кадри за IT има, и ще има. Аз лично натрупах достатъчно опит и зимата се махам от тая дупка, наречена държава, така че който иска, може да ме замести. Стига да си цъка Линукс все едно е роден с него, ест.

185

sfb

преди 2 години

Има поне 1 млн. бездействащи трудоспособни хора на социални помощи. Фирмите да ги привлекат и обучат. Но трябва да се конкурират с държавата, която създава лентяи с политиката си със социалните помощи.

184

Анонимен

преди 2 години

До РБ Затваряй душмани не ни трябват да лъжеш че плащаш на работника и на държавата по добре 100 нормални фирми отколкото 100000 фалшиви .

183

Анонимен

преди 2 години

До 195Няма проблем от работодателя просто има много глупави работодатели който не знаят какво е организация за това избиват комплекси от работника и от данъци и осигуровки трябва да криминализират не плащането на данък и осигуровки както е в ГДР и ще се оправят нещата ще затворят такива като теб където си мислиш че си голям работодател тогава за да избегнеш данък ще плащаш на работника защото ще ти е разход, Или пък ако не плаща работодателя да може работника да му хвърли един хубав бой!

182

Анонимен

преди 2 години

Е нормално то не може всеки да е IT макар че и там трябва да си някакъв супер талант за да взимаш добри пари, другите сектори са трагедия в БГ

181

Интересно

преди 2 години

Колега, който работеше в същата компания като мен... заплата 2К. Напусна я за 12К. Получи ги + бонус. Сега има едни 30К само през първият месец. Историята е истинска... и тук се случва. Тукашните с 2К да си търдят роби... търсят си де... но не ги намират! Иначе има и неставащи... те седят и точат лиги. Толкова по темата!

180

Анонимен

преди 2 години

Колко "специялисти." са ми минали пред очите дето сипват дизела в ходравличния резервоар и колко ремонти съм правил щото няма кой да види маслото

179

Анонимен

преди 2 години

90% от "кадрите" не стават и за мотика ако може нищо да не свършат ама наденицата да хванат само акорд ги оправа ама цените да са изпилени да може да си докара максимум 1300/500 лева щото иначе се ояждат

178

Анонимен

преди 2 години

Работниците получават толкова, колкото и дават, няма нищо драматично.

177

Анонимен

преди 2 години

Да осъдят всчки живи лидери на политическите партии, които са били в парламента от 1990г. насам.

176

Добре де...

преди 2 години

До РБНе разбрахте ли, че служителите са при правилните работодатели?!?!? Тези, които ги ценят и получават читаво заплащане. Мрънкачите-работодоатели са онези, които нищо не предлагат, но пък искат да имаш знания на 50 годишен и претенции на 18. Служителите сме добре и при правилните работодатели. Ей толкова е лесно!

175

РБ

преди 2 години

Ами като работодателите са ви проблема , станете самите работодатели . В днешно време банките дават заеми . И давайте заплати, радвайте се на екстрите, оправяйте света.

174

Анонимен

преди 2 години

Нормално. *** и Пульо програмисти станаха. Всеки който чуе за заплатата и почва да учи някакъв програмен език, ама от всяко дърво *** не става

173

Анонимен

преди 2 години

Нищо мбоклиците на прехода да ви намират кадри. Мутри, милиционери, генерали, поръчкови професори и други пребоядисани бкп паразитье. Нали крадоха милиарди, взимаха заеми, за да купуват джипове на любовниците си и да строят мавзолеи по мутроморието.

172

анонимна

преди 2 години

В IT сектора кадри има явно предостатъчно, защото са завишили изискванията до IQ минимум 140 и знания като за ракетен инженер. Само най-най-най-добрите, разбирай на границата с гениалното получават работа. Останалите да го ду*ат, ако ще и с 10+ години опит.