79

адвокат Тенев

преди 2 години

За това Полша и Унгария не искат ЕС да им се меша във вътрешните работи....

78

Анонимен

преди 2 години

И ,като стана въпрос за теме ,с какво го лъскаш бе човек ?

77

Анонимен

преди 2 години

Лъскавото теме сега да плаща !? Да му се спре заплатата ,докато не изплати сумата.......

76

Анонимен

преди 2 години

Много ясно - с тая прокуратура и полиция и най-вече с тия поръчкови политически арести, кой не ни е хванал, той не ни е осъдил!

75

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Каскета ли ще ги плати или ние.

74

Анонимен

преди 2 години

За 10000Е щеше да се намери някой да ги свитне и двамата.

73

Хасково

преди 2 години

Тези двамата са за бесене заради всичките злини и страдания,които причиниха на много хора! Ограбиха и оставиха без препитание хиляди семейства,в които имаше много плачещи от глад и мизерия дечица!!! Съсипаха всичко,което придобиха за без пари по времето на грабителската приватизация! Дано не видят хаира на заграбеното до девето коляно!!!

72

Майна

преди 2 години

Арестувани са на летището от ФРЕНСКИТЕ ВЛАСТИ, КОИТО СА ОСТАВИЛИ ТРИТЕ ИМ ДЕЦА НА ЛЕТИЩЕТО....НЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ! АМИ ДА ПЛАЩАТ ФРАНЦУЗИТЕ, ЗАЩО НИЕ? С НАШИЯ СЛЕДОВАТЕЛ Е ИМАЛО УГОВОПКА ДА СЕ ЯВЯТ НА 29ТИ!

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Дано Господ поне ги съди!" Господ Бог ще ги осъди...ами ние кога ще получим човешко възмездие за съсипания ни живот от олигарси, агенти на чужди държави и политици уж милеещи за народа и обслужващите ги журналисти, магистрати и ***? Ако лично не хванем сопата никога няма да има възмездие. През 1990 година Желев спря българите, което доведе на власт лъжеполитици, мутри, олигарси, крадят и лъжат със съдействието на съд и медии. Дали предстоящата радева зима и глад ще промени нещо?

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен===Проблемът не е в адвокатите,а в съдиите на ЕСПЧ.Те всичките са специално подбирани високо платени послушковци,които са подчинени единствено на господарите си,които ги назначават там.Проблем са и законите,които се творят по заповед на същите тези господари. Този съд е замислен специално за това,всички престъпници да бъдат оправдавани,за да се размотават свободно по света и да създават хаос,който задкулисието ще "управлява" с античовешки приоми и механизми! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ!!!

69

Анонимен

преди 2 години

ББ да вади парите от чекмеджето. Няма ние да му плащаме золумите.

68

Batman

преди 2 години

По публикацията работи: Ерол Емилов.. toq mi maha komentarite za koito az govorq samo istinata znachi i toi e edin ot tqh mutrenskite p.d.l.

67

Асан Герберджията

преди 2 години

Споко,Боку Милиардерина ша плати....

66

бай ганю

преди 2 години

Поредното докзателство за рекетираща и безполезна прокуратура.След като над 2 год.не можа да ги осъди стана ясно че са арестувани за да им се открадне бизнеса но явно те не сключиха тази сделка за да бъдат оправдани и освободени.Класически случай как действа нашата мутренска прокуратура.Арестува изнудва и след това ние плащаме.Със сигурност има за какво да бъдат осъдени но явно не това е целта на прокуратурата

65

Анонимен

преди 2 години

То не остана престъпник да не е осъдил държавата. Плащаме на всички. Работим за да им плащаме, че са престъпници.

64

това

преди 2 години

е щото им се размина след 10ти, да не ги окачат по дърветата от София до Бургас сега хем те клатят хем си плащаш

63

Анонимен

преди 2 години

Ти виждал ли си някой от хората, които пострадаха от тези? ----///----- Покажи един пострадал и обясни как е пострадал?

62

Сата НАТО

преди 2 години

Всичко това са престъпления на ГЕРБ и Бойко Борисов, които създадоха Специална прокуратура със извънредни пълномощия. Това е същото като Черезвичайната комисия на руските болшевики. Борисов е просто един отвързан комунистически идйод.

61

Gancho

преди 2 години

Народа пак съчувства на престъпниците. Така е когато играят големи пари за адвокати да протакат дела с години. Мед. сестрата дето удряше бебчето с бутилката в главата отне 6 години при видимо престъпление.Представете си когато има заплетен казус колко трябва на нашто правосъдие...

60

Анонимен

преди 2 години

Дано Господ поне ги съди!