142

Това е

преди 2 години

ХИЛЯДИ ХИЛЯДИ лекари, дипломирани, специализирали, накрая излиза някакъв НИЩОПРАВЕЦ, дето обяснява какво и как трябва да става. Ех хора... айде стига вече. Не ви ли писна?

141

Как?

преди 2 години

Математик бори вируси - сигурно личната лекарка, ще ми реши домашното по математика? Или как?

140

Кома напраи ве каун?

преди 2 години

Витанка, пробвай да го умиеш тоя мустак за следващия понеделник, че сигурно там вирее не КОВИД, ами Дребна Шарка.. толкова е кафяв от мръсотия.

139

Хайде да си го кажем

преди 2 години

Грешката на Витанов е, че говори много самоуверено, без да стъпва на факти, като го комбинира и с едно подигравателно отношение, което отблъсква, дори да не му се взираш в гадните брадавици.

138

3-та игла Пфайзер

преди 2 години

Честито пич, така се става зависим. Щом това искаш, аз нямам нищо против. Трови се!

137

Бустер

преди 2 години

Набивайте им бустера вече, че не се трае. Щом толкова си мразят тялото, нека се тровят.

136

Усмивка под мустак

преди 2 години

Много обича да се усмихва под мустак, ако СЛУЧАЙНО е уцелил някоя от стотиците си прогнози. Ама то как да не уцелиш, след като те викат МЕСЕЦИ НАРЕД, ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК по ВСИЧКИ МЕДИИ. И да си фантазираш - все нещо ще уцелиш. Това е съвсем нормално.

135

Изчезвай Витанка

преди 2 години

Ако някой ти искаше мнението, щеше да има интерес към твоята особа. Уви - наблюдава се масово отвращение. Как искаш да ти кажем да се омиташ по-точно?

134

СЕФТЕ

преди 2 години

СЕФТЕ математик да бори вируси. Аз само да питам - ако имам теорема за решаване, при личната лекарка ли да ходя?

133

Врачка

преди 2 години

Витанов врачка ли е, че знае кога намаляват заразените с Ковид?

132

Абе недейте бе!

преди 2 години

Не го публикувайте тоя токсичен индивид преди ядене и преди лягане, бе! Това е възмутително!

131

Анонимен

преди 2 години

това до 149 коментатор го пиша.:дементни старци на по 90г. със 109 болести само 1 игла АСТРА имаха.тогава само с това ваксинираха и взеха че оживяха след Ковид.девер ми антиваксер ги зарази.

130

Анонимен

преди 2 години

а бе не знам защо се толерира Пфайзер.ама моите свекър и свекърва на по90г.оцеляха от ковид само с 1 игла Астра.невероятно.свекърва ми е на легло от 3г.45 кг.оцеляха и двамата.а зета на личната ми лекарка баща на 2 деца с 2 лекарки в семейството почина.що за несправедливост.остави 2 сирачета в детска градина.антиваксер.

129

НЯМА ПАРНО

преди 2 години

Дано българските пенсионери, които нямат пари за лекарства, и се изхранват с 2 кисели млека и един хляб дневно, да имат поне дебели одеала, за да ги пазят в тези студени дни, в които няма парно. ДАНО! Защото е пренаселено с изрoдчета, на които грам не им пука за тяхното здраве, ако не става въпрос за ваксиниране!

128

Анонимен

преди 2 години

вчера погребаха съседката с Ковид неваксинирана.до вчера копаеше градинката пред блока..няма ли да се ваксинираш?"мен не ме е страх".Безстрашна почина горката .а можеше поне още 2-3 години да поживее.пенсионерка беше с акъла си.добра жена .ама "безстрашна", бог да я прости.

127

ДО ЗАГРИЖЕНИТЕ:

преди 2 години

До загрижените за здравето ни хора: нямаме парно, ще настинем. Настинката може да доведе до пневмония и смърт. Подкрепете ни!

126

?

преди 2 години

До Solar Power - звучи като да си доволен, че българи умират от Ковид?

125

Тва е

преди 2 години

Това е мечтания свят на ГЕРБ - няма парно, човека с брадавици дудня, Тома Биков реве на умрЕло. Ако гласувате за тия, значи сте мазохисти!

124

Анонимен

преди 2 години

не мога да разбера защо не се ваксинирате.аз съм с наднормено тегло.с Хашимото.гранична захар.астма и се ваксинирах.нищо не ми стана.сега имам надежда.че ако се разболея може и да оживея.с Пфайзер съм.нищо не ми стана.ходя с маска в затв.помещения с много хора и чакам някой автиваксер да ме зарази.но какво друго мога да направя.

123

Професор?

преди 2 години

ИЗКАРВАЙ ДИПЛОМИТЕ ПРОФЕСОРЕ - ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ СЪМНЯВА В ТЕБЕ! ДОКАЖИ ЧЕ СТРУВАШ!