86

Анонимен

преди 2 години

Какво му е опасното на двустранна пневмония? То си е лека болест. Още повече, че повтаря, може по два-три пъти на година да си я караш.

85

Анонимен

преди 2 години

Значи ценните хора на държавата включително и ръководството на София заседават онлайн и ако им се наложи да излизат се качват в мерцедеса и обградени от кортежи, а децата, които би трябвало да са бъдещето на нацията по тесни и задушни класни стаи 6 часа дневно и после още час и нещо в пикови часове по нередовен градски транспорт.

84

Анонимен

преди 2 години

България е на водещо място в Европа по смъртност спрямо регистрирани случаи. Също така е на едно от последните места в Европа по брой тестове на глава от населението. В момента главно се тестват пътуващи или тези пред умирачка. Но нищо, продължавайте да се самоуспокоявате.

83

Анонимен

преди 2 години

! Ако 10% от децата във випуск е доказано заразен с КОВИД, за да преминат на ДО, това означава че всички ще бъдат за заразени, следвайки модела един заразява десет човека! Всъщност те си излизат в карантина, но неофициално, или в болничен, ако са се заразили. Това не е стратегия за противоепидемични мерки, а умишлено заразяване на ученици и родители!

82

Анонимен

преди 2 години

Стою одавна задмина Ботокса, а не мислех, че това е възможно. Онзи поне му стигаше акъла да преписва мерки от Австрия и Германия, а този си е гарантирал легло с плазма в правителствена и упорито настоява да умори народа. Хайде да диват някакви избори и да се приключва с него, тоя път специално ще се напъна да гласувам.

81

До 87

преди 2 години

Не разбирам нещо, как може на едни да е работа кой как да се грижи за здравето си и да дава мнение кой какво да прави/л а за други не? Или е важно да правим неща само ако ни утърват лично?

80

Анонимен

преди 2 години

Представям си ако се работеше с реална база данни в какъв цвят щеше да е София. Нека се лекуват с ракия и чесън хората, ама като посинеят да не пълнят леглата, нали отричат модерната медицина и са фенове на коспирациите

79

Плъх

преди 2 години

Витанов ли ги изчисли или другия *** наричаш себе си математик ?! И как става сметката ,че нещо не ми излиза? София 1,5 милиона ( официално , иначе с приходящите над два милиона) ,а по официални данни дето снася Кунчев за София - град са между 500 и 700 на ден заразените ! Това отнесено към 1,5 милиона никак не са 500/100 000 ! Или така е преценило ръководството?

78

До 80

преди 2 години

Много си прав! Въобще не се тествайте, каквото и да става! Лекарства също не приемайте или поне четете предписанията им. Ако видите и едно противопоказание то да знаете, че нарочно искат да ви уморят гадовете. Пиите само чай от лайка или в краен случай само, чай от борови иглички. Спазвайте това за да се приключва по бързо с тази лудост.

77

Анонимен

преди 2 години

Не съм антиваксър. Напротив, наскоро си сложих ваксина, която е била пропусната и не фигурираше във ваксинационния ми паспорт. Така че попълних тази липса. Но като гледам колко злобни са станали ваксинираните срещу ковид, започвам да се плаша. Питам се какво съдържа тя, че така влияе върху мозъците им? Хора, усещате ли, че имате сериозно личностни отклонения, които нямат нищо общо с нормалните хора?

76

Анонимен

преди 2 години

У нас единственото което правят спец които наблюдавст пандемията е като децата играят си на цветове и като София е тъмно червена учениците ще минат ли поне 2-седмици онлайн дискотеките ще продължават ли да са фрашкани и други такива работи за възрастни

75

Анонимен

преди 2 години

Бибитко обещал на зомбитата да затвори Витоша, ако спечели изборите.

74

Анонимен

преди 2 години

Докато има хора, които да се тестват за щяло и нещяло - така ще е, ще си правят бройките. Съседът ми, един хипохондричен жендър, вдигнал 37.5 и веднага търчи да се тества. Излиза му положителен и само от притеснението вдигнал още. Пак казвам, докато хората съучастват на този цирк, няма да има край цялата лудост. ЯСНО ЛИ ВИ Е?!!!

73

Бай Тошко

преди 2 години

Пейките са най-малкия проблем на Фандъка. Чуди се в момента как да вземе от държавния бюджет и данъците на България 1 млрд лв да си плати Топлофикацията.Целият СОС я подкрепя и 1 млн софияни също. Без да са възмутени от неправдите в обшината.

72

Анонимен

преди 2 години

Чух, че фандъка почва да кърти пейки. От утре си носете походни столове.

71

Анонимен

преди 2 години

"500 случая сега съответстват на 1000 случая миналата есен, защото много хора се тестват или вкъщи или набързо при личния лекар." ...... ...... ...... Нищо подобно. 500 случая сега съответстват на 250-300 случая миналата есен, защото миналата есен не се признаваха и не влизаха в статистиките бързите тестовете, а те са доста повече от половината от всички тестове.

70

Тагобухаш

преди 2 години

До Виготура ......... Ама много си зле с математиката, вЕрвай ми.

69

Fenb

преди 2 години

Бях до Токуда, ковид отделение, изнесено за външни прегледи, ако човек се чувства със симптоми, но личните лекари отказват да преглеждат, освен по телефон (!??!), та, вътре половината хора, при условие че са рискови и т.н БЯХА си увесили едни гнусни парцали до носа само!!! Представяш ли си да отидеш в ковид кабинет и да си такъв мърляч-себе си да не пазиш!!! Какво остава за некви *** ресторанти, магазини...

68

Анонимен

преди 2 години

500 случая сега съответстват на 1000 случая миналата есен, защото много хора се тестват или вкъщи или набързо при личния лекар. Това се вижда от смъртните случаи, които се 8чаква в понеделник да счупят рекорда въпреки че нпвпзаразените сс 2-3 пъти по малко от миналата година. И лошото е че това ще е поне до изборите на 14 ноември, когато смъртните случаи съдейки от аналогична политика в русия ще стигнат 1000 на ден и тогава радев ще бъде неприятно изненадан, защото вече всеки загуби мил човек

67

Виготура

преди 2 години

София по официални данни е 1.3 млн. Те и па тях отчитат. 13 x 500, значи има 7500 с положителни тестове за 2 седмици. От тях, 5% средно влизат в болница, или 375 човека. От тях 10% да влязат в интензивно, или около 38 човека. В София има поне 20 болници, всяка от тях има ковид отделения почти. Къде е "тъмночервеното" питам в случая?