258

Кире, мама писан

преди 2 години

Тошко иска да те дава на Ставри.

257

Анонимен

преди 2 години

До Бай Гроздан ------- Бай Гроздане, гледай си гроздовата, защото от написаното е видно, че не познаваш и не тачиш Законите и Конституцията на България. В замъгленото ти от ферментирало грозде съзнание се въртят като бръмбари само лъжите, с които те засипват от Божков ТВ, Нова-Прокопиев ТВ и т.н. информационни агенции тип Бабикьосан.нет.

256

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

На света има милиарди хора така,че трябва за всеки да има безусловен базов доход, в 21 век да има клошари милиони, милиарди хора да нямащи какво да ядат е нечовешко, все едно живеем в каменната ера

255

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Вижте сега колкото и партии да има, партията на безпартийните не сме я създали така,че народа няма да гласува за никой, досега никой не е получил безвъзмездни средства,безузловен базов доход,преизчислени пенсии, намалена работна седмица, швейцарско мрз и тнт

254

Smart peopl

преди 2 години

Не се вманячвайте толкова с конституцията. Не ставайте смешни и злобни. Човекът се отказал официално и връща канадския си паспорт. Похвално е, че иска да отдаде всички сили, знания, опит и енергия за благото на родината си.

253

Анонимен

преди 2 години

Тия ЛЪЖАТ и мислят, ме ние сме ***! ХАРВАРД се изложи с ТАКИВА прости парчета! Само хвалбите и високопарно говорете а ЖУРНАЛИСТИ се правят на окосени ливади, НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ОТ ТОВА УНИЖЕНИЕ НА ВАШИЯ ИНТЕЛЕКТ! ЗНАМ, ЧЕ НЕ СТЕ *** НО СТЕ БЕЗГЪРБНАЧНИ!СРАМНО Е ДА СЕ ГЪРЧИТЕ ПРЕД ТЕЗИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ!

252

кратко и ЯСНО

преди 2 години

Кирил Петков е професионален измамник единственият партньор, който заслужава, е килията. - Това заяви бившият вътрешен министър Румен Петков.

251

Анонимен

преди 2 години

Кой не спазва ЗАКОНА е престъпник!ТОВА РАЗБИРА СЕ НЕ Е ВАЛИДНО ЗА СЪВЕТНИЦИТЕ ТА ПРЕЗИДЕНТА: при законен обиск на кабинетите бяха иззети съдебни решения/ чернови/ секретни документи /ползвани от лиза без достъп/ и др.КОНСТИТУЦИЯТА НЕ БЕШЕ ПОГАЗЕНА ЗА ДЖОРДЖ ГАНЧЕВ, мисля, че ОЩЕ няколко българи от различни партии. Днес СПЕЦОВ ОБЯСНИ ,ЧЕ НЕ Е ПРЕОДОЛЯЛ БЮРОКРАЦИЯТА И БИЗНЕСА СЕ ПРОВАЛИЛ КОЛКО БЪЛГАРИ ИМАХА ПРОВАЛЕН БИЗНЕС, НО ДАНЪЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА милион се натрупват от успешен бизнес! ЛЪЖЦИ

250

Аха

преди 2 години

До За Бога, Нямам точни предпочитания, но такъв "демократичен" език означава, че собственикът му е много арогантна личност, която говори за равнопоставеност, а всъщност няма представа какво е уважение към чуждото мнение, има проблем с отрицанията си и децата му също ще го разочароват силно, защото ще станат като него - отрицатели на това, което не разбират. Няма да е щастлив.

249

Бай Гроздан

преди 2 години

Много мнения,но народът вече не слуша Сидеров,който му иска арест,нито Кс каквото и да реши ще се отрази на някого едно решение след като е отпаднал какъвто и да е интерес правен от него - каквото и да е няма как нито да го свалят като министър,нито да го върнат обратно,а за валидността на уволненията решението важи занапред и тях няма да ги огрее,а за злобарски интерес съм сигурен,че има,но не злобата определя премиера.

248

Анонимен

преди 2 години

Какъв политик ще е Кирил Петков, който ползва конституцията, според свои лични осмотрения?

247

Анонимен

преди 2 години

272 Искаш да кажеш, че конституцията не означава нищо? Че тя е нещо, което само"комплицира нещата"?

246

Анонимен

преди 2 години

Каква наглост, да се смее пред камерите и да съчинява нова конституция! В която, според него, "всяка държава, като суверенна, трябвало, да решава сама, кой е български гражданин". Сиреч, сама, да наруши собствената си конституция?! Пълен правен абсурд, сътворен от Кирил Петков и този, който го е назначил, докато е имал двойно гражданство.

245

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 272 Проблемът е Конституцията и законите на страната.Те не могат да се подстройват под всеки,който ни харесва и е изгряваща "звезда" на политическия хоризонт.Бг Конституция забранява избиране на ръководни държавни постове на хора с двойно гражданство.Точка!Звучи устаряло?Със сигурност.Нека да променят Конституцията и да премахнат това ограничение.До тогава действа сегашната и Радев и Петков са я нарушили.Две мнения по въпроса не може да има.

244

Хубавата новина

преди 2 години

До Фигурант на фигурант "И 100% сигурно пребиваване в следствения арест също не е имагинерен резултат. Ушатия ти ментор и той отдавна е кандидат за среща с Темида." Хубавото на сегашната ситуация е, че след отнемането на канадското му гражданство, Киро Айдука няма да може да търси убежище в Канада като канадски гражданин, когато Темида го потърси да отговаря за деянията си.

243

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 272 "Какъв е проблемът?" Проблемът е нарушаването на Конституцията на Република България. Човек, който умишлено я е нарушил, няма място в управлението на страната.

242

До272

преди 2 години

Ако не разбираш проблема с гражданството, това говори зле за теб байно.

241

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо се вдига толкова шум с канадското гражданство на Кирил Петков. Човекът си има бг гражданство по рождение. В един момент решава да се откаже от 2 - то гражданство - канадското, като прилага всички необходими документи ( вкл. паспорта) . От там нататък всичко е административна процедура, к може да отнеме и години. Какъв е проблемът? много млади и способни хора, изучили се в чужбина, могат да го направят. Не бива да се комплицират толкова нещата.

240

Реалист

преди 2 години

До Бай Гроздан. Явно и ти си сложил розови очи!ла!

239

Бай Гроздан

преди 2 години

Е прочетох в Актуално,че е вписан вече и в ГРАО само като български гражданин,така че успех и с над 30%