42

Анонимен

преди 2 години

Ще стане, ами някой иска далапне 100-ина милиона ...

41

aa1830

преди 2 години

Видяхме че подписани документи работа в тази измислена държава РСМ не вършат. За това да изпълнят всичко което искаме, после зелена светлина. Гърците ги принудиха да сменят името на държавата си и после ги приеха в НАТО.

40

Bul gur

преди 2 години

Хайдееее...Още един специалист експерт по Македонския въпрос.Искам да чувам мнението на македонците в България,а не разните му там пишман историци,квази патриоти и платени лъжци манипулатори.България си е изградила стройна доктрина от лъжи по Македонския въпрос на която само тя си вярва.Защо забравяме,че все още има живи свидетели кое и как е било след ВСВ в Пиринска Македониа.Рано е да си мислим,че асимилацията на македонците в България е завършила.

39

Анонимен

преди 2 години

РУМЪНИЯ ВЕЧЕ КАТО ПАРТНЬОР НА БЪЛГАРИЯ В ЕС И НАТО ПРОДЪЛЖИ ДА УНИЩОЖАВА И ЛИКВИДРА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ...НЕЩО,НА КОЕТО БЪЛГАРИЯ НЕ РЕАГИРА,ТАКА КАТО И НА ТУРСКИТЕ ОБВИНЕНИЯ ЗА ГЕНОЦИД СРЕЩУ ТУРЦИТЕ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ ОТ 1878 Г. ДО ДНЕС...

38

Анонимен

преди 2 години

Ей го тоя 55ти активен *** против българщината. Русия и България имат обща история в последните три века, на онова му е платено всяческидая трие. И какво ще сложи там? Османско съжителство. Джон Рамбо и Чърчил къде бомбардирали София.

37

Анонимен

преди 2 години

То и дебългаризацията на България трябва да спре, ама се пробутват подмени като османски съжителства, че не е имало фашизъм, после пък конвеции и мигранти и всякакви дивотии.

36

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА СЕГА БИ ТРЯБВАЛО ДА ИЗДАДЕШ КНИГА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЪЧЕНИЯ СРЕЩУ МАКЕДОНЦИЕ,КОИТО НЕ СА ПО-МАЛКО ОТ СРЪБСКИТЕ...ДОКАЗАТЕЛСТВА КОЛКОТО ЩЕШ!

35

Анонимен

преди 2 години

Северна Македония е като САЩ - държава с име ,което показва географска област...............Северна Македония е като Северна Америка..................Държава, която говори английски език, не американски език. Или като Бразилия, която говори португалски език........

34

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на макетата е, че Самуил, Яне Сандански, Гоце Делчев и народът преди 1945 година не е искал да се нарича "марсианци"..............Сегашните макета са кацнали в Прозападна Югославия след 1945 година.

33

ръждата

преди 2 години

Миналото е минало! Всички балкански държави имат грехове един против друг. Що се касае до настоящето..., на обикновените и нормални хора им е писнало от външни и вътрешни политически стереотипи използвани като инструмент за насаждане на омраза и насилие! И накрая, всеки има право на самоопределение, макетата искат да се наричат Марсианци, без проблем, нека са марсианци!

32

Анонимен

преди 2 години

Македония може да е държава, но не е народ................Както един афроамериканец и евроамериканец са американски граждани, но не са един народ с общ произход.................Така е в Северна Македония..............Признали сме независимата от Югославия и Сърбия държава Северна Македония........

31

Словянин

преди 2 години

Има Югозарадна България, част от България, няма държава РСМ, няма македонски език, защото фонетичната система на българския и "македонския" е 100 % еднаква, няма македонска история, тя е българска, на югозападните българи. Но не е достойно безхаберника Бойко Ноев, почитател на ФАЩ, държава, която ни мачка да признаем РСМ да ми се прави на патриот.

30

Некъф

преди 2 години

Никаква аванта за сръбските мекерета.

29

Анонимен

преди 2 години

Заевото обяснение е най-смешното твърдение за извенение,че виждате ли не можел Конституционно да признае българите под форма на включване в права за признаването им,като основополагащ документ основаващ се на договор между общностите,а не на писане на тип договорености в подчинение от някаква каста от финансов-политически произход,че още по историко демографски признаци и основно населяващи територията на таз република появила се с название от териториално сходно наименование на обитаващи преди.

28

Сръбските зверства

преди 2 години

Из пътя той ми разказа своите приключения с комитаджиите на ВМРО. Идват ли още дотук? Хванахме последните преди три години близо до село Катзибегово. Четиринадесет мъже и две жени, хубави стройни момичета. Ясно ви е, че те не бяха дошли от България, без да са били укрити и подпомогнати из пътя. Трябваха ни имената и адресите на техните приятели. Е, добре, вярвайте ми, господине, всичко опитахме: железен тел, пристяган около главата и коленете с една тояга, премазване на ушите с чук (а е рядкост типът да не признае преди втория удар)! Това е като зъбите. Известно ли ви

27

Анонимен

преди 2 години

До Анри ПозиО-О-У ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧА...СЪЛЗИ НАПИРАТ В ОЧИТЕ МИ!ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО,ОТ КОЕТО СЕ ВПЕЧЕТЛЯВАТ ТВОИТЕ БРАТЯ ОТ ПОВАРДАРИЕТО Е МИЗЕРИЯТА И ОСКОТЯВАНЕТО ТИ,КОЕТО ТИ ДОКАРА 14 ГОДИН ЕВРОСЪЮЗ!

26

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКОЙ ДА СЛУШАТ?БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВАТА ПРЕВЪРНАТА САМО ЗА 14 ГОДИНИ ЧЛЕНСТВО В ЕС В РОМСКИ РЕЗЕРВАТ...

25

Анонимен

преди 2 години

Българската държава трябва веднага да спре издаването на български паспорти на македонски граждани. Крайно време е да видят дебелото на тоягата. Който иска паспорт да учи нашият език и да положи изпит по история на България. Щом искаш наш паспорт трябва да познаваш държавата и народа на тази страна! Македонците са народ без език и история. Крадат и подменят всичко. Достатъчно сме слушали Брюксел. Време е нас да слушат!

24

Анри Пози

преди 2 години

Дано тази книга, в която вложих цялото си сърце, цялата си любов към свободата, цялата си вяра в непобедимата сила на истината, да ускори идването на този велик ден.Предлагам тази книга в знак на възхищение, на вяра и дълбоко приятелство на българската младеж, чиято твърдост, чиято жажда за прогрес, чиято воля за национално обновление, в труд, свобода и мир, подготвят бляскаво бъдеще на родината България.Анри ПозиПариж, април 1934 г.

23

Анри Пози

преди 2 години

Бъдете търпеливи! Имайте твърдост и надежда! Всеки на своя час!Скоро ще удари часът, в който ще изгрее над страната ви бляскавото слънце на правдата, когато ще ви се върнат земите, които ви заграбиха. Иде часът, в който вашите братя в Македония (чиито непоносими страдания, чиято непобедима любов към родината България видях с очите си, въпреки усилията на потисника да ми попречи) ще се освободят от кървавото иго, което ги смазва!Дано тази книга, в която вложих цялото си сърце, цялата си любов към свободата, цялата си вяра в непобедимата сила на истината, да ускори идване