106

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксиниран не е създал достатъчен имунитет, то затова не му е виновна ваксината и тя по никакъв начин не му е навредила на имунитета. Напротив!

105

Анонимен

преди 2 години

Епидемиолога не е епидемиолог. Няма елементарни знания.

104

Анонимен

преди 2 години

Грипът принадлежи към ортомиксовируси. Ковид 19 - към коронавируси. Все едно да кажеш, че гугутка и пуйка са едно и също.

103

999 до епидемиолог

преди 2 години

Вие колко пъти го преболедувахте??? И сложихте ли си ваксина?

102

Анонимен

преди 2 години

Коронавируси и грипен вирус са две различни семейства вируси. Хем не знаеш, хем пишеш!

101

епидемиолог

преди 2 години

до 94=Някой ви излъга, че ако го преболедуваш и вече край. Да ама не! Траен имунитет няма от коронавирусите.===Коронавирусите са като всички останали грипни вируси. Които са били и ще бъдат сред човечеството. И ще нападат винаги където намерят слабо място. Просто ви се каза и е доказано вече че естесвено създадения имунитет е с пъти по надежден от ваксините. Които не съдават имуннитет. Разбира се че с възрастта или след сериозни заболявания всеки имунитет отслабва. Дори след сериозни настинки

100

Анонимен

преди 2 години

Само като прочетох подвеждащото заглавие и истинското подзаглавие и ми стана ясно,че е поредната реклама на ваксини.

99

Муахаха

преди 2 години

Качество, а не количество, само този факт сам по себе си говори, че тези ваксини не са читави!

98

Анонимен

преди 2 години

Колега с две дози не може да се оправи вече втори месец. Лежа и в болница.Кълне ваксините повече от мен, но в статистиката се води ваксиниран.

97

Анонимен

преди 2 години

Аз също работя в болница. Преди седмица имахме два случая на коронавирус. Жени над 70 г. Едната не беше ваксинирана, другата - напълно ваксинирана преди 4 месеца. Неваксинираната вече е изписана. Ваксинираната е в интензивното отделение. Още не е интубирана.

96

Анонимен

преди 2 години

Тези хора вече съвсе се оплетоха в лъжи. То ваксината произвеждала антитела, ама не съвсем. То В-клетки ли не бяха, Т- клетки ли, вече и те не знаят. Факт обаче е, че измислените препарати не са ефективни и не предпазват от нещо. Причиняват само вреда. И биват използвани за контрол, терор и дискриминация. До кога ще търпим това?

95

Анонимен

преди 2 години

абе ако искайте се ваксинирайте бе ка..лъфи!вие бг професорите всичко знаете.то и в електрическите коли. не вярвайте ама вече стават масови. аре бегайте!

94

О хо хо

преди 2 години

Моля, ако има някой ВТОРИ ПЪТ БОЛЕДУВАЛ ОТ КОВИД - ДА ПИШЕ!!! АЗ - ЕДИН ПЪТ. ПОСЛЕ - ПРЕЗ 3 - 4 МЕС. САМО АФТИ И ТО - В НОСА! ЗА ПРЪВ ПЪТ МИ СЕ СЛУЧВА ТОВА.

93

Анонимен

преди 2 години

До 98: Ти си медик с финансов интерес. За затвора си.

92

Анонимен

преди 2 години

До 97: Нямаме въпроси. Ако имам въпрос, не смятам, че точно теб трябва да питам.

91

До 96

преди 2 години

Чета клинични проучвания от цял свят. Затова знам. И не ми пука дали ми вярваш. От това истината не си променя.

90

Анонимен

преди 2 години

В Швеция на 2 млн ваксинирани с Модерна, установили 28 миокардита, но леки, оздравяли, няма умрели. Млади мъже. Затова решиха на всички под 30 г. Само файзер. Всичко е прозрачно, няма скрито покрито, няма конспирации. Още едно доказателство, че всеки живот се цени в Швеция. Общо са ваксинирани 8,5 милиона от 11 млн население. И преболедувалите. Въпроси???

89

Анонимен

преди 2 години

До 94: А на теб защо да ти вярвам?

88

Анонимен

преди 2 години

Швеция и Дания спряха категорично едната ваксина сред младите, защото имали данни за миокардити, а тука долу се препоръчва хората над 60 да се ваксинират. Тия ваксини не са изобщо тествани, тестват се в момента, на който му се рискува - нека да се даде за без пари или за единият часовник, а може и за 20лв. ваучер. Зорът е голям да се набодем, чудят се как да ни принудят, само че сме костелив орех. Този път крайното ни недоверие ще ни изиграе добра услуга!

87

Анонимен

преди 2 години

Някой ви излъга, че ако го преболедуваш и вече край. Да ама не! Траен имунитет няма от коронавирусите. И за преболедувал, и за ваксиниран, след 8-9 месеца имунитетът спада и може пак да се разболееш. Затова всички се ваксинират в целия свят. И преболедувалите. Разликата е, че след преболедуване остават поражения.