5

Анонимен

преди 2 години

В днешно време, при толкова налични и достъпни възможности за пълна или почти пълна енергийна автономност на всеки човек и домакинство и почти всеки бизнес, да седне някой да ми реве за скъпия ток и парно ми е толкова нелепо, че няма на къде. На езикът ми идва само едно - *** като сте толкова прости. За 10-15 000лв. еднократна инвестиция и ще ви е топло, и ще ви е светло и всичко, ама не - дайте ги за айфон, плазма, талончета и "нова" таратайка, която след година вече е стара...

4

До 5

преди 2 години

Като е толкова чиста,да ти донесат в къщи отпадъците.

3

Комуназ

преди 2 години

Еххх, вече взе да ми липсва социализма със стотиците пушещи комини на предприятията в които работеха милиони българи. Опа, извинявам се, не е политкоректно. Зелената енергия е истината и да слушате медиите, не такива като мен. Аз през 1990г., когато скачаха по Орлов мост и викаха "кой не скача е червен", се криех, че хич не обичам да скачам. А бе демократично си е да си затвориш производството и централите и да се върнеш 200г. назад със свещите и газените ламби!

2

Анонимен

преди 2 години

Дължи се основно на спекула!

1

Анонимен

преди 2 години

Заради еко идеите на Зелените - сега цяла зима студ и глад, спестяванията ще ги изяде инфлацията. Още подкрепяйте еко талибаните. И станете вегани, рупайте трева. И да не забравим - правата на ЛГБТ. Те са най-важните.