140

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези поручици Ржевскийй. Някакви от преди Гоголь ли.

139

К19 -2021

преди 2 години

На Радев и кликата му не им пука,че умират хора.Те си знаят......Но има възмездие върху техните деца.

138

Анонимен

преди 2 години

#145 Трета година сме в пандемия?? Ти на какви обороти живееш.

137

Поручик Ржевски

преди 2 години

Аз маска не нося на закрито, защо трябва да я нося? За да пазя другите?? Тези които ги е страх, са ваксинирани, останалите също не им пука за маските. Или просто да спазвам всичките микроумни разпоредби, които измислят отгоре. Понеже не им стига акъла да измислят нещо друго.Всъщност, аз спазвах всички разпоредби, само че сега сме трета година в пандемия и смятам да живея нормално. По-добре мъртъв отколкото цял живот в страх.

136

Побъркват ни!!

преди 2 години

И какво се оказва, че освен Вълна номер 4 имаме и пикове, втори пик, трети пик, четвърти пик .... И после пак Вълни номер 5 - 6 - 7 -- 8 .....

135

Жеко

преди 2 години

По селата никой не носи маски също. Все едно пандемията е, е там за Марс, тука те токово животно нема. Недицсиплиниран народ, невеж и елементарен. А в Столипиново Факултето, Максуда, Токай ито Христо Ботев всички носиме маски и сме отговорни

134

Анонимен

преди 2 години

Тоя вирус е нищо бе,трепе 2 на 100 само.И стига с тия маски!Като дойде следващия,дето трябва с противогази и каски, тогава пискайте!Сега е нищо.

133

Поручик Ржевски

преди 2 години

Това е новия сезонен грип, господа. И ще го има и другата година и по-другата и така нататъка. Най-вероятно всички ще го минат независимо дали носите маска или не. Маската е замислена като предпазно средство за 2 часа, аз моята я нося от месец февруари.Така че живота ще продължи с този вирус, свиквайте. Не ми трябва пищящия математик.

132

до Зоро

преди 2 години

блестящи разсъждения, достойни за учебник .Страхотна представа за начина, по който се разпространяват ОРЗ.

131

Анонимен

преди 2 години

Мерките са за балъците.Маската не пази,особено обикновената.Е пази от пръски ако някой се изкашля,ама вирусът е много малък и минава през нея с 200 както се изразяваше един.Най-добре е всички да се заразят и да се приключи с тоя вирус.

130

то

преди 2 години

щот по селата валяло от ковид

129

Анонимен

преди 2 години

Витанов, безмислено е да се говори на гьонсорати. Сиреч -тъ.поглави, ***.главци и т.н.

128

Анонимен

преди 2 години

По селата никой не носи маски също. Все едно пандемията е, е там за Марс, тука те токово животно нема. Недицсиплиниран народ, невеж и елементарен.

127

Анонимен

преди 2 години

Само как ме кефи тоя пич, Витанов! Та той е бил скрит талант бе! Ако вземе да напише един роман на ужасите, направо ще засенчи Стивън Кинг и ще стане световен бестселър! За заразата, за вирусите, и как хора *** като мухи от вируси (може да не са само корона, може да са всякакви, например дошли от Марс със ровърите които са взели проби от почвата на червената планета). Само давам идеи де, пари за авторски права няма да му искам, гледам да помогна с нещо на човека ...

126

Зоро

преди 2 години

Хората не носят маски. Заразяват храната в суперите, защото пръскат слюнки и опипват стоките. После хора се заразяват без контакт с вирусоносител.

125

Поручик Ржевски

преди 2 години

Тоя с каква цел ни плаши с цифрите, какво иска да каже? Да затворим всичко трета година?Ние в ЕС може да се правим на хуманни и да пратим всички по къщите печатайки пари, но цените на суровините ще ни ударят здрав шамар и накрая ще умрем от мизерия, не от вирус. Който иска да се ваксинира, който иска да дъвче чесън, мерките трябва да се махнат и да живеем и умираме нормално

124

до Иван

преди 2 години

Във влаковете никой не слага маска.

123

Плевен

преди 2 години

"Плевен, ако си спомняте, ги похвалих преди време за налагането на локалните мерки. Ето, ходът им тогава, днес дава резултат."))))))))) Аз съм от Плевен и за пръв път чувам че някой е налагал локални мерки. Училищата си работят, заведенията работят, моловете работят и двата. Маски се носят само по необходимост в тролеите и хипермаркетите и то под носа или дори под брадичката, без никой да прави забележа за нищо. Витанов отново бълнува и си измисля. Не давайте повече трибуна на този болен мозък.

122

Анонимен

преди 2 години

Забелязвате ли, че говорят за нас като за някакви отделни хора. Тях не ги засяга. И като ги питат ваксинирани ли сте, казват ми ние сме сред първите ваксинирани. Което означава, че срокът на ваксинацията им е изтекъл и трябва пак. То да не мислите, че веднъж ваксиниран и завинаги ваксиниран? Айде тичайте към иглата и не ми се подмотвайте важни, важни.

121

Анонимен

преди 2 години

Уеуеееее колко специалисти по антиваксинирането! Къде ги научихте тия работи бре?Пак там дето вие ги научихте, ония работи по ваксинирането