21

Георги

преди 2 години

На този *** трябва да му забранят всякакви интервюта. Пияница си Наков! И използваш името на брат си, нищожество, да си трупаш дивиденти.

20

Н1

преди 2 години

Още през 90-те имах ученици, които мислеха така: дядо има 1000 дка и 20 трактора. Като изкарам 8 кл., отивам при него тракторист. Или:тати има фирма за превози, само да изкарам 8 кл. и ставам монтьор в гаража, после ми дават ТИР. Аз бих посъветвал глобално: Секторите са два, публичен, най-вече даскали и доктори. За тия специалности се иска диплом за висше, с взети над 60 изпита, гарантирана заплата, осигуровки и пенсия. Другият сектор и частният, сам царуваш, сам робуваш. Изборът е ваш.

19

do 18

преди 2 години

Взимал 15к, ама провежда интервюта - голям спец си няма що

18

ф

преди 2 години

Но пък откъде да намерим толкова читави Учители, които не само да реват за заплати и да клюкарстват ами и да вършат работата, за която уж са призвани. Поклон пред моите Учители и Благодаря!

17

ф

преди 2 години

По-голямо недомислие не бях чела в скоро време. Та нали тези т.нар. социални мрежи са причина за липсата на нормално, човешко общуване особено сред подрастващите. Че те даже не знаят да играят, все повече не четат книги и пр. Не казвам, че трябва да бъдат забранени или ограничавани, но ролята на Училището и Учителя трябва да е определяща.

16

Анонимен

преди 2 години

Милият Наков не разбра, че отрочетата на жалката му академийка не ги иска никоя сериозна ИТ компания... Взимат се по low cost компанийките и таванът на заплатите им е 6-7к, които ги вадят в сектора хора почти без опит вече, а успелите изкарваме по над 15. Видя ли подобно СВ, бягам далеч. С моите уважения Наков, но си невменяем.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - И нали се сещаш кво става - едни хора, дето много го мразят всичко, се качват по върховете на партията и айдееее .... събарят. После стават капиталисти и си мъстят на всичи. Комунизъм читави хора не обича, са казали още в народните поговорки.

14

Анонимен

преди 2 години

До Живко от Варна - какво има?

13

Анонимен

преди 2 години

До Объркан свят - Не знам пич. Нямам проблеми с тези неща. Не че трябва и да ги мисля - мога да си купя някое момиче (или повече) от азия и да ми ги връши тея работи. Не е нащ легалмно, ама с пари всичко става ;)

12

Анонимен

преди 2 години

До на килограм 10 - Хал хабер ти няма главата от софутер.

11

Анонимен

преди 2 години

Тхенологично сме изостанали много. Учителите и директорите имат по 2-3 часа административна работа, дето в дурги страни се прави с два-три клика и това е. Учениците имат достъп до всички материали онлайн, може да си пускат домашни, да питат върпоси, да получат екстра информация, ако желаят ... ама не.

10

готин свят, няма що!

преди 2 години

Инфлуенсърите - *** стероидни батки с ланци и ферарита и пластмасови каки с нокти на скални орли, а после питаме защо са недообразовани, объркани и подтиснати децата. Когато и да се срине окончателно мрежата, все ще е късно!

9

до на килограм

преди 2 години

щото пък учебниците на профероси и доценти са ясни като бял ден и всичко там се научава с едно прочитане. За българското образование няма нужда да се дъфчат едни и същи заключения.

8

на килограм

преди 2 години

да ви обясня като ви блокират програмите т.н. платформи защо е така? защото фирмите назначават наши хора икономисти, историци, филолози, психолози изкарали по един курс при този Наков и този им раздава дипломи на килограм, след което тези хора се наричат ИТ специалисти и започват да пишат софтуер затова положението е трагично

7

Анонимен

преди 2 години

Светлин Наков е българският Питър Нортън, всичко, което предложи е добра идея по принцип.

6

Объркан свят

преди 2 години

В готиния свят като задълбаят, изпускат елементарни неща от живота. Като например не могат да си вържат връзките на маратонките, не знаят как да се облекат, ако мама не помогне, не могат да си приготвят учебниците сами за следващия ден и мноооого други.

5

Анонимен

преди 2 години

никой не харесва монополите,докато самия той не стане монополист

4

Анонимен

преди 2 години

126 битовия :)

3

Бай Тошко

преди 2 години

Само тоя липсваше пак да дава акъл.

2

Анонимен

преди 2 години

Тая демокрация много разглези хората. Трябва да се върне комунизма и тогава да видим кой ще спори и ще тръби че няма да се ваксинира. Всички под строй за ваксинация и който много знае изчезва. Като каже властта че трябва да се ваксинираш, няма искам не искам и така трябва да има ред и дисциплина.