14

Силвия

преди 2 години

В училищата е пълно с болни, а там е като инкубатор! Родителите не взимат никакви мерки, пращат си болните деца и така се сее заразата. Да не говорим, че никой не си прави тестове! Има много повече болни от колкото се съобщават за съжаление!

13

30% от Софиянци

преди 2 години

са ваксинирани - тук все пак имаме някаква защита - вируса не е бумнал съвсем, лошото е в останалата част на страната - ни ваксинации, ни болници.

12

Анонимен

преди 2 години

Те 11 клас и другите щъкат без маски или с маски закачени на ушите и под брадите у нас няма нито контрол нито превенция т.е безплатни поне бързи тестове и самоограничавсне така сме се умешили че на никой не му пука на първо място на Държавата т.е Правителството не му пука ама хич май най накрая Мангъров ще е прав

11

Анонимен

преди 2 години

В училищата не се спазва нищо!!Споделям лични наблюдения- първокласниците са с маски в коридорите,а 11 клас отказват да носят.Медицинското лице им прави забележки,те се правят,че не чуват.Онлайм обучение за гимназистите незабавно!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Луна -празидент тогава!! Писна ни!

9

Едно и също

преди 2 години

Какви мерки в класната стая? Дистанция? Та това няма как да не е развъдник на вируси. Ромчето лепва нещо в махалата, на другия ден цял ден в клас с още 20 деца. И те следобяд го носят вкъщи на мама, тате и баба. Кое не е разбираемо? И защо за трети път играе една и съща игра с ясен край? Какво е по-разлочното, освен че пак идват избори и не е политздравословно да се затворят кошерите?!

8

до 5

преди 2 години

Ваксинирайте се!

7

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащото теста не е просто да го занесеш и да светне, това се прекарва през специален процес със скъпи химикали, и отнема време и ресурс да се направи.

6

Анонимен

преди 2 години

Там квартал Надежда ...да ли е тъмночервен)

5

Анонимен

преди 2 години

Веднага затваряне на училищата, ТАМ НЕ СЕ СПАЗВАТ НИКАКВИ МЕРКИ, а като е така ЗАЩО децата са присъствено , за да се разболяват насила ли, а и родителите им ли?? Като не може да се справят с корона кризата, да дойде човек, който разбира и може!!

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 - Защо тестовете са по 80 до 160 лева, това е въпроса?

3

Анонимен

преди 2 години

Може би трябва да се отцепи и ... санитизира районна, знам ли.

2

Анонимен

преди 2 години

Направете облекчен режим за родителите, които искат да си спрат децата при леки симптоми, примерно бележка за извиняване на отсъствията от родител. Личните лекари отказват да преглеждат без тестове, съответно ние не може за всяко кихане или хрема да даваме пари за тестове ....

1

Анонимен

преди 2 години

Веднага се затворят Лила,Бауфланд и Мидл!