29

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има недостиг на тираджии във всички държави,ако ти искат ваксинационен сертификат!!По добре цял живот да бачкам за жълти стотинки,но боц за да работа шофер никога!!

28

Свети Боц

преди 2 години

Сертификатчето е без срок точно до момента в който обявят срок. Питайте прецаканите в Израел. Там без трети боц не си "Ваксиниран". Напролет същото ще важи за без четвърти.

27

Martin

преди 2 години

Срок на годност на бананите в Лидл...слабо ме интересуват сертификатите. Нямам такъм и не възнамерявам да се боцкам.

26

Анонимен

преди 2 години

Искам да изкарам вашия прословут вирус, ама как? Всичко възможно направих и пак не стана. Ай ви сиктер.

25

Анонимен

преди 2 години

Правилно! Рестрикциите срещу неваксинираните трябва да са доживот.

24

Анонимен

преди 2 години

Ако още не сте наясно, искат да ни изтрепят. Кой каквото иска да си пише и да пропагандира, няма да мине метър.

23

Анонимен

преди 2 години

До ЗападнякЧетвъртия бустер е защото,, ваксините '' са много ефективни, ама ти с твоето килийно образование няма как да го разбереш. Иначе успех в миенето на чинии и стабилните доходи от 3 евро на час.

22

Анонимен

преди 2 години

До Западняка: Уби коня с това дълго изречение и каза поредната г.лупост. Откажи се, защото ефектът е обратен.

21

не разбрал

преди 2 години

Е как така, ами за петнадесетата ваксина, все един и същ сертификат ли ще е?!

20

№18

преди 2 години

каква е тая смъртност тука незнам.....май подават кислород повече и хората си *** като мухи......даже в Аушвиц са живяли повече време отколкото в наша болница.

19

Анонимен

преди 2 години

В момента се наблюдава и следи имунитета, колко ще продължи. Стига мърморехте. Наблюдения трябват. Засега на по-голямата част от хората 2 ваксини са достатъчно.

18

Анонимен

преди 2 години

11 не западняк, а трола във форума. Той е и програмист, германец, швед, лекар и всички дето пропагандират ваксина. Въображението му работи и е добре обучен. Само дето е неграмотен. Жалък ***.

17

EC

преди 2 години

До Demonazне се притеснявай, ако не си се ваксинирал, може и да ти се случи напускането :)

16

Джо

преди 2 години

До 11Стой си там, на никой няма да липсваш тук.

15

Анонимен

преди 2 години

След като принципът е "веднъж завинаги важи сертификатът", тогава защо трбва да има бустерни дози?! Не отричам нито вируса, нито ваксините, но от наредби, мерки и закони толкова морише на политика и пари и тилкова липсва медицинска логика и реална, смислена грижа за здравето, че чак ми се повдига!

14

И като си

преди 2 години

Западняк, да не ти е златен?

13

Gogol

преди 2 години

И на вас бип бип бип. Хем не знаят много неща за ваксите, фем преболедувалите с траен и стабилен имунитет са с ограничения.

12

ЕС

преди 2 години

Обикновен фашизъм!

11

Западняк

преди 2 години

От 12 г. живея на запад в цивилизована капиталистическа западна държава и отдавна съм си уредил живота и живея на запад в цивилизацията като западняк - къща, кола, стабилни доходи и всичко, но тук ме е просто срам да кажа, че съм българин като гледам какво става в България, тука хората се готвят вече да удрят четвърти бустер, а само комуниста бай Ганйо развива теории за конспирации и не иска да се ваксинира, срам ме е просто, срамувам се заради вас там в България.

10

и колко

преди 2 години

До измаматеста са направили в израел и колко при нас ? тестовете в израел безплатни ли са? защото както е при нас хората само при необходимост си правят тест защото го плащат . колко са починалите на ден в израел и колко са при нас ?