87

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ми се струва, че се упражнява с българския народ, а знаем колко бизнеса е потрошил, докато си направи милиона. Само че това е реалният живот. При Киро всичко е за престижа в cv-то, като се показва навън да може да се хвали, както се хвали тук. Изкуственяк! И той и вялите му калинки-курсисти. Лорер и Василев са ясни.

86

признание

преди 2 години

С това изказване доказа че все още е китаец с канадско гражданство.

85

Почтения

преди 2 години

Нека участва Кирето в изборите - да му се очука малко егото като види, че не всички българи сме впечатлени от хАмериканските му овъртания! Законите са за всички! Започва да се изтърква да ни мисли за баламурници. Отличниците не ми ги хвалете - лицемери и подлизурковци!

84

КироКелепиро

преди 2 години

Страхотна наглост! На крива ракета космосът й виновен!!! Заради келепира на Почтения да сме били сменили Конституцията.... Нагло юпи, което се мисли за по-специален от другите. За това ли бяха протестите?! Да ги яхне КироКелепиро и глезените му курсистчета?!

83

Тоя човечец

преди 2 години

Верно си вЕрва, че закона е врата у пОле и конституция можеш да спазваш и тАка и вАка. Ясно защо емблемата е такава.

82

мдаа

преди 2 години

Другарят Патков е умен като на агнето майка му .Конституцията по която България се разви до една от петте европейски икономики се нарича Търновска и е прието през 1879 година и ако се еше потрудил малко да почете преди да говори нямаше да изпада в смешни положения.

81

Анонимен

преди 2 години

До 87 - това вероятно е един манипулиран имейл, написан от Петков или Кадиев от БСП. Ако има проверка и решение по дело ще е по-достоверно. Уж на чисто ще почва.

80

Анонимен

преди 2 години

Приемали са отличници, ама преди доста време. Сега приемат който пожелае да се запише. Такова е положението във всички български ВУ в момента. Разликата е във все още различните стандарти на обучение и колко питомци се дипломират накрая.

79

бай Ставри

преди 2 години

До алекс: ако е до ловенето на мишки ние котки си имаме. Въпроса е, че сме пратили тия хубави момчета и момичета в напредналите страни и ги чакаме обратно да се върнат умни, можещи и с желание да строят в Родината. Не ни трябват надутяци, на които няколко години министерстване са им само за в CV-то и в главите им е "след мен потоп".

78

до цензора на к.78

преди 2 години

Да си чувал името "медицинска академия" - ***? Сигурно си кандидатствал в нея навремото и са те скъсали на приемния изпит. Там приемат отличници, не с оценка добър 4,30.

77

Цура

преди 2 години

Това хубаво момче с лъчезарна усмивка и симпатични трапчинки или се прави, че не разбира, или наистина не разбира, че тука въобще не става въпрос за Конституцията. Тука става въпрос за неговото персонално отношение към нормите в нашия живот. Кое от "Законите са за всички" точно не му е ясно? Това е първото. После можем да си проветряваме устите на тема кое не е както трябва и как може да се провени. И ако това отношение е осъзнато, то много жалко и за усмивката, и за трапчинките.

76

до к.78

преди 2 години

Петков е завършил магистратура в Харвард, не лъжи. Два семестри е учил там след бакалавър. Нали знаеш какво е магистър или си със средно образование? Вие, гербаджиите, пуснете някоя опашата лъжа и като я използвате 2 седмици по 50 пъти дневно, вземете та повярвате в нея.Вземете пример от Пожарникар Боце от Банкя: от ЕНП М.Вебер,лидерът на партията и танте Меркел до такава степен са очаровани от английския на ББ, че го викат да им превежда на срещата с ръководителите на РСМ.

75

Алекс

преди 2 години

Важно е котката да лови мишки.Дали е българска,канадска или китайска няма значение.

74

Сега

преди 2 години

СУ ще стане още по-известен с изцепките на Пешо Барбадоса и перипатетичния Наско Огледалото.

73

Анонимен

преди 2 години

"""Ако му позволят да участва в изборите значи нашето правосъдие не става за нищо."""Нашето правосъдие е доказвало нееднократно, че не става за нищо- пример пуснатите на свобода престъпници с т. нар. "висящи дела"

72

Анонимен

преди 2 години

Кирилчо, ако тези млади българи са крадци като тебе айде неча нужда да ми се влачите от чужбина тука!

71

Анонимен

преди 2 години

Този утре ще промени Кинституцията и ще запише в нея, че в България не живеят българи и сме турци?

70

Анонимен

преди 2 години

Майчето, Ицо, Радев що мълчат! Айдеее кажете нещо по въпроса де. Що не скачате? Нали сте много почетни. Ни гражданство, ни диплома. Къв е тоя, питам?

69

Куранян

преди 2 години

Абе че има дипрома от Харвард това е факт. Само дето като му слушам приказките май още не може да излезе от Харвардските лаборатории и аули. Някак не ми е убедено да осъзнава, че не е на упражнения при Професорите, а е в истинския живот. А тука и хората, и парите им, и животите им са доста истниски. И немаме време Кирчо да се упражнява, да опитва проба-грешка и да трупа опит.

68

До 78

преди 2 години

Ти провери ли? Сигурно си випускник на Харвард, щом са те пуснали в регистрите.