35

София

преди 2 години

Дедото с деменцията и алцхаймера, дето едно изречение не може да върже правилно, да си гледа здравето и да не се бърка във въпроси, които очевидно не разбира.

34

L.

преди 2 години

Байдън дали си спомня на каква тема и какво се е изказал? Да го помолим да повтори.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Какви братя и сестри? На теб може да са, ама на мен не! Нищо общо с тези подли същества не искам да имам!

32

Анонимен

преди 2 години

Който българин си промени позицията на несъгласие с членството на РСМ в ЕС преди те да са възстановили двата изтрити и модифицирани ит тях историчски надписа - е предател! Независимо какво казва Байдън, папата и Урсула.........

31

Живко от Варна

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция , която да помага на нас - българите !

30

Анонимен

преди 2 години

До Da, za MakedonijaВие нали се пишете за сърбета-славяни, що пишеш на латиница а ? :))) Когато взимаш или присвояваш историята на държава като България, требва поне да пишеш на кирилица :)))

29

Анонимен

преди 2 години

Не искаме никаква македонея бг вън от Ес за винаги и всички мафийоти в затвора ни не искаме бг вън от Ес за винаги

28

123123

преди 2 години

Никой не му пука за РСМ дали ще влезе в европейския съюз. За тях беше важно да влезне в НАТО. Всичко друго е ала бала и приказки от хиляда и една нощ. България въобще не трябва да обръща внимание на приказките с които "уж" ни натискат.

27

SHEFA

преди 2 години

НАС НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ИСКАЗВАНИЯЛ-НИЕ РЕШАВАМЕ-НИЕ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.

26

Крум

преди 2 години

Европа, включително Англия, са на това дередже точно заради янките, които неистово пречеха на руснаците да си продават газта за да бъдели независими. А кега реват, че руснаците не искали да унеличат доставките на газ. Е....сега да искат от американциге газ. Германците си вързаха гащите, а другите ще духат супата.

25

Активист на БСП

преди 2 години

Байдън не е фактор!!! ПУТИН е важен!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Най-мразя някой да се бърка където не му е работата. Какво ги касае американците взаимоотношенията ни с македонците? Това са си наши взаимоотношения още от времето, когато индианците са гонили бизони и не са знаели какво е бял човек. Айде всеки да си гледа неговите си проблеми и да не се бърка, където не му е работата. Оправиха си държавата, та нашата дошли да оправят, че и да ни учат как да се държим с нашите си хубавци.

23

Анонимен

преди 2 години

трай коньо... ес не ги иска , само и митира дейност двулично. лъжете,че само бг е против - севера също е против. Казват- ами като глеедаме Бг и Румъния, такива не ни трябват.А това е атестация и за 12г. успехи на международника ББ)):

22

Анонимен

преди 2 години

Договора е невалиден заради внесена от БСП в парламента декларация и одобрена от всички партии.След подписването на договора,беше одобрена декларация в нашия парламент ,която е в противоречие с договора.Това е причината нашите да не могат да обяснят защо блокираме Македония.Политизират нашите всичко и пречат не само на Българите ,а вече и на Македонците и Албанците.

21

Анонимен

преди 2 години

15, гръкоманче, говори за себе си. Ние българите сме хора, които стотици години страдаме за македонските си братя и сестри. Разни велики сили все ни делят. И сега правят същото с тоя натиск. Ние сме братя и сестри с макетата и можем да се разберем, стига ония от запад и от изток да спрат да си мерат ***. Хайде да си ги мерят някъде другаде, стига вече са го правили на Балканите. В манията си да спечелят Македония, и ЕС, и САЩ, и Русия, накрая ще загубят доверието на България. Това ги очаква.

20

Анонимен

преди 2 години

ай стига с тия ренегати бе! какви проблеми си имаме...

19

Анонимен

преди 2 години

Ще се промени веднага след като обявим фалит и когато сме в безизходица.Защо все още не е предаден плана за възстановяване в ЕС.Защо никой нищо не прави в помощ на населението.Когато намаляват доходите и цените стигнат до небесата в началото на следващата година,ще имаме много по-сериозни проблеми и като добавим високата смъртност ще има незаконните което ще бъде невиждано до сега.

18

az

преди 2 години

До ДДРОнегМисля, че в Скопие най-сетне разбраха какво им казват хората - ит от ЕС, и от САЩ: свършете си работата, разберете се с България какво има да направите. Така, че - може би има надежда. Но едва ли ще успеят тази година! Ако бяха почнали още в началото на годината - може би до сега щаха да са готови. Но те нещо се бяха объркали, че са по-велики от нас.

17

Анонимен

преди 2 години

Никой не знае какъв е този договор от 2018г.Какво пише в него?

16

Анонимен

преди 2 години

Никой в БГ нема нищо против тех, нали ги признахме първи, да ги отървем от войните в бившата Югославия :)) Само че, прекалиха с доверието ни в тях, играят си с огъня :))