11

Джеймс ВаЛчер

преди 2 години

Ти гледай ако ни прасне една слънчева буря кво ши става - не само инстаграми и фейсбуци, нема да имате интернет, че и ТОК нема да имате. Да ви видя тогава от къде ше намерите яйца и мляко, дето ако хванете кравата за Бозката сигурно ще се разревете, разнежени женчовци, камо ли да заколите едно пиле за супица.

10

Heheheh

преди 2 години

Смятай. Абе видях вчера че нещо не ми зарежда и ми седи сив екран, па си рекох за кво ли го държа тва бъгаво приложение в телефона си - хванах та го изтрих със все месинджъри и инстаграмища. Аман!

9

Доктор Сън

преди 2 години

Верно са вредни, младите, които растът с тях са много облъчени и не могат да си говорят.

8

Ужас

преди 2 години

В такава помия като Facebook никога няма да вляза.Жалко, че има толкова много *** по света!!!

7

Нато на тор!

преди 2 години

фейса е задна врата на ЦРУ!Бойкотирайте ги !

6

Анонимен

преди 2 години

Там инжинерите им аматьори ли са че са допуснали да се получи срив на системата. Пак лъжат като дърти мънгожеровци. Някой ги е хакнал здраво затова 9 часа не работеха системите.

5

Марк Зъкърбърк

преди 2 години

Лично се извинявам на г-н Слави Трифонов ,за срива на Феисбук на 4/10/2021г ,за около 6 часа ,през които той не е успял да поддържа връзка със суверень!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Много се радвам за тях. Аз не ги ползвам . Само облъчват хората с реклами и полит пропаганда от запада. Преди поне не бяха толкова политизирани и имаше някаква свобода.

3

Анонимен

преди 2 години

Социалните мрежи са за да ловят рибата.

2

Анонимен

преди 2 години

Малко послъгаха отново. Компания, като ФБ едвали не знае, как се прави ъпдейт,че да сбърка нещо за 7 часа... имало е сериозен инцидент и сега го замитат с усмивка пред медиите. Като всеки път

1

Анонимен

преди 2 години

При Живково време нямаше никви проблеми със социалните мрежи..съсипаха я тая държава