75

Анонимен

преди 2 години

Фалит на целия свет и ще се оправим.Отворковците като им изгорат парите и пишман бизнесите,и като се наредят на опашка с купоните тогава може би ще се поинтевесуват какво беше социализмът и на кои им пречеше.

74

Анонимен

преди 2 години

Нема проблеми... Депутатите нали си вдигат заплатите всяка година. По 6-7 хил. и всичко е ток

73

ПЛОВДИВ

преди 2 години

ЕЕ Нали Радев ни управлява 6 месеца

72

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

71

123

преди 2 години

Какъв ръст на заплатите само бълнувате??? Може би на клатикрачковците на държавна хранилка. В частния сектор, който ги изкарва тези пари от години няма ръст на заплатите!!!

70

111

преди 2 години

До АнонименВ държавната администрация доста хора работят, имат много отговорности на база ниските заплати в администрацията. Млади хора с образование взимат мизерни пари, а работят по няколко длъжности едновременно. Не си мислете, че не работят. Не работят тея, които са с тежки връзки и тяхната работа се върши от други хора.

69

на площада трябва

преди 2 години

всички на площада с какво е обосновано поскъпването на водата , наводнихме се тази година , олигарсите са прихванали безплатните природни ресурси и ги продават със съдействието на държавата

68

до 9

преди 2 години

Ми никак не е при минимална 670... Смешно звучиш. И Аз съм с висше и 12 години стаж в една област и само удръжките ми са тройни на тези 700лв... Явно си чистач- там взимат тия пари, ама за половин работен ден. Или просто нищо не умееш и нямаш реална самооценка какво се търси на пазара.

67

Анонимен

преди 2 години

До Фен на НРБ. Можеш ли да се върнеш в НРБ? Не можеш. Тогава защо ни занимаваш с глупави и безсмислени разсъждения.

66

Фен на НРБ

преди 2 години

В НРБ нямаше инфлация. Токът все си стоеше 2 стотинки.Мрънкахте, че имало режим. На ви ся по 30 стотинки киловата. Бачкайте цял месец като въртоглави, за да си плащате сметките.

65

Анонимен

преди 2 години

Тая година има богата реколта ткви. Големи жълти сладки. За какво са ви левчета. Да минаваме на евро.

64

Анонимен

преди 2 години

Намериха друг начин да крадат.

63

Анонимен

преди 2 години

Ами нямаме промишленост, сел. стопанство, инвестиции, ЖП транспорта е пред пъло разпадане, както и Морския, енергетиката в частни ръце..., всъщност май освен хотелчета, ресторанчета, МОЛчета, кебабчийници и междуградски автобусен транспорт в Бг не остана нищо!

62

Mersi

преди 2 години

Предлагам да се обединим с КНДР. После ще превземем Южна Корея, ще имаме KIA и Hyundai като жигули и москвич. Готини телефони Samsung. Ред и дисциплина.Другаря Ким ще ни научи да не ядем, цял народ научи, че още един ли ще му се опре.Това оплаквания - хайде в лагера на почивка!

61

2луп

преди 2 години

Токът на свободен пазар беше подписан от Герб. Лично ББ каза, че е спрял 2 големи енергопроекта. За това ви е скъп токът.

60

Зозо

преди 2 години

Промяната на Радев продължава :))))))))))))))))))))))))))

59

Состин

преди 2 години

Това са огромните постижения на чорапа и *** му , както и на чалгаропитеците, Ристо трактористо и Миндилова. Да ви е честито и пак да си ги изберете.

58

Анонимен

преди 2 години

Ако изберем пак Бойко, ще ни свали ли цените?

57

Анонимен

преди 2 години

Четейки коментарите разбрах, че Радев и социалистите са виновни за цената на газа и на тока.

56

www

преди 2 години

А кога се състоя скока на заплатите, или това радевите само протоколо, без на истина!