73

Зелен трол

преди 2 години

Коментарите след мача.

72

браво

преди 2 години

Радев запали врата на боко и той вдигна кръвно-200!!!!!

71

Анонимен

преди 2 години

Преди имаше един друг такъв нахилен . Че и президент беше.

70

Анонимен

преди 2 години

Дните на РР са преброени! Очаквам след обяваване на резултатие от изборите да напълни медиите с жлъч, злоба и ненавист!

69

Кадър на ДПС

преди 2 години

Сега излезе наяве, че Герджиков е бил зам. министър в правителството на НДСВ от квотата на ДПС. Така изглежда се обясняват приказките му по това време, че турско робство не е имало, а това било измислица на комунистическата пропаганда. Точно се вписва в образът на днешният Кириак Стефчов.......................................................... Трябваше първо ГЕРБ да подкрепят Герджиков, а после ДПС, за да не си помисли някой че Герджиков е номинация на ДПС. Което всъщност си е точно така.

68

Стига

преди 2 години

С клишето обединител.Все едно Борислав Михайлов като шеф на БФС да обедини ЦСКА и Левски.

67

Анонимен

преди 2 години

До Време за промяна 63Рдев се опълчи, което му прави чест, другите мълчат :)))

66

Пешо

преди 2 години

До Анонимен 46, Какво може реално да направи Радев, по Конституция не може да подписва договори, да вдига заплати и пенсии, да стои пътища, да ремонтира и да възлага обществени поръчки, в държава с парламентарна демокрация според мен поста на президент е излишен, може да върне закон, но само един път, внася се същия закон и той е ЗАДЪЛЖЕН да се подпише, въпроса ти е глупав и издава че си гербераст и невежа.

65

Нищо ново

преди 2 години

Герджиков през 2001 - 2003 г. е зам. министър на образованието от квотата на ... ДПС! Сега е обединяващата фигура между ГЕРБ и ДПС.

64

до 56-ти

преди 2 години

Ауу колко е кофти да не можеш да изкараш един компромат на един човек ! 5 години само *** фишеци стил "Радев си изхвърли пепелника на земята" Човек колкото и да не иска почва да му симпатизира

63

Анонимен

преди 2 години

Т п нар. Що мислиш че работниците не са интелигентни с по две висши? Се ругите ентелегенти не могат клечка за някъде да си одялат.

62

Време за промяна

преди 2 години

Президентът Радев олицетворява обединението на българският народ срещу некадърното и корумпирано управление на Бойко и дружинката му. И затова ще го изберем за втори мандат.

61

Анонимен

преди 2 години

Никакво обединение с престъпници! Съд и затвор за гадовете от ОПГ герб и дпс!

60

Анонимен

преди 2 години

До КънчоАз не съм казал, че съм умен, Радев също не го е казал, то всъщност никой политик не смее да го каже......хахахаха :))) Ама е ясно, че след като ИТН се провали, взеха да ни ги предлагат пл ужеците :)))

59

ааа

преди 2 години

Значи опорката"обединител" значи да си със затворени очи за безчинствата на герП и дпс през годините,да НЕ осъжда насилието над протестиращи,когато герП са управляващи.Помним роската как осъди наслилието над протестиращи,въпреки че с терористичен акт същите протестиращи превзеха и заключиха именно СУ,но тогава герП бяха опозиция и нито ТЕ,нито роската не видяха нищо нередно терористичните действия на протестиращите."Разеденителят" Радев каза БАСТА на тази шизофрения и стана опасен на бг общество

58

Анонимен

преди 2 години

Познавам доста хора и интелигентни и работници....Всички са на мнение, че никога няма да гласуват за Герджиков! Това ще бъде все едно да се качиш на влак, който се движи назад...Пълна пародия! Герб и ДПС имат толкова да разказват пред съда. Жалко за хората, които са им вярвали....

57

За Витков!

преди 2 години

Колко *** колко нещо?! Тука някви в Белене щяли да ги затварят ,гонения ,войни, въобще все едно сме в Бейрут ако им слушаме тъпизмите! Единствените които гонеха и биеха са тези които застанаха зад кандидатурата на професора ! Нека всички които застават зад него да отговорят на простичкият въпрос, подкрепят ли дейтвията на МВР и прокуратурата от миналата година и калпавото управление от началото на прехода. Най-вече кандидата нека той си каже мнението! Останалото са приказки от 1001 нощ!

56

45

преди 2 години

До Аспарух ли опряхте вече. Явно визирате тезата за възникването на България. Но сравнението е крайно грешно.

55

Анонимен

преди 2 години

Омразата на Радев е роднинските връзки със земляка си Местан от с. Корашли Харманлийско и ненавижда учените и можещтите затова е станал военен зелен чорап червена фуражка.

54

Анонимен

преди 2 години

ЛГБТ и хетеро . Няма друг способен да ги поведе след себе си.