141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 "И как стигна до този извод?" "Има разни сайтове" показва, че, не смееш да кажеш откъде ти е информацията и какво ТОЧНО се казва в нея. Така. Чакам да започнеш да "изискваш" от Радев, както тук се набираш за Герджиков? И в трите статии, в които пишеш! Започвай! :))))

140

Анонимен

преди 2 години

"Значи си признаваш, че тролиш?" - И как стигна до този извод? Тролът си ти, това е ясно, но кажи поне каква е логиката, която използваш, за да стигаш до някакви изводи. Чакаш командите на шефа си може би? Или друго...? Искам да знам дали е вярно това в нета за Герджиков или е писано от такива като теб, но от другия лагер. Това е... :) ... А относно Радев, аз не съм му нито адвокат, нито защитник. Хората видяха за 5 години става ли или не и нека сами си преценят, дали искат да им е президент.

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 "Все пак ако не си разбрал има разни сайтове в нета .. " Значи си признаваш, че тролиш? :))))) Сега, след като го установихме това, чакаме да започнеш да искаш обяснения от Радев за мнението му за мнението на Левски за Русия. Кога започваш? Във всичките три статии, разбира се! :))))))

138

Анонимен

преди 2 години

"Пишеш еднакви коментари в различни статиии, всички без знание какво мисли Герджиков, но със спекулации какво е то?" - Просто питам какво мисли за Левски. Все пак ако не си разбрал има разни сайтове в нета, които твърдят разни неща за негово интервю с турски вестник и искам да знам дали е истина или лъжа. Нека Герджиков публично пред цяла България потвърди или отрече написаното в нета. Все пак е важно да знаем, дали смята Васил Левски за Апостола на свободата или за някакъв фалшив герой... :)

137

Анонимен

преди 2 години

Битка няма да има , защото в България 70% от избирателите са нацяло опростачени и те естествено ще гласуват за пpocтия Чорап...

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 "След като написах няколко еднакви коментара в 3 различни статии и изведнъж мълчание няколко минути" Пишеш еднакви коментари в различни статиии, всички без знание какво мисли Герджиков, но със спекулации какво е то? Яснооооо. :)))))

135

Анонимен

преди 2 години

"Левски е говорил открито за опасността от руския "освободител"." - Хахаха ... След като написах няколко еднакви коментара в 3 различни статии и изведнъж мълчание няколко минути. След това във всички ми отговарят по един и същи начин. Или чакаха команда, как да ми отговорят, или един и същи коментиращ ми пише. :) Съгласен съм за мнението на Левски за Русия. Казал е, който ни освободи, той ще ни пороби. По-важно обаче е не какво мисля аз, а Герджиков. Какво мисли за Левски?

134

бай Пешо

преди 2 години

До Данчо от Елин ПелинВъпрос на национална сигурност е Радев да бъде отстранен!!

133

така като гледам

преди 2 години

Герджиков не би трябвало да има проблеми, освен ако Радев не манипулира машините за вота!

132

Анонимен

преди 2 години

До И тук да го напиша.. "Всеки, който гласува за Герджиков отрича турското робство, Априлското възстание, Васил Левски ... " Левски е говорил открито за опасността от руския "освободител". Всеки който гласува за Радев открито плюе на идеалите на Левски и неговите предупреждения.

131

Данчо от Елин Пелин

преди 2 години

Абе кво става в БГто бе? Кво е това натискане за президент - нали длъжноста е фигурантска, не им ли е неудобно, или това си е най обикновена борба за Кокала!?

130

Анонимен

преди 2 години

много глупости се пишат тук в коментарите, ако не е тенденциозно.., тогава е трагично

129

Анонимен

преди 2 години

От "И тук да го напиша.." - До сложилите ми минус. И вие ли отричате Баташкото клане? Кажете ми имало ли е такова или не, пък тогава да обсъждаме кандидат-президентите. Просто да си знам, с какъв тип хора коментирам.

128

И тук да го напиша..

преди 2 години

Всеки, който гласува за Герджиков отрича турското робство, Априлското възстание, Васил Левски, баташкото клане и кръвния данък. Герджиков ги отрича, значи и гласуващите за него ги отричат. И така, да си знаете за кой и за какво гласувате.

127

РАДЕВ

преди 2 години

изчезвай от БГ.докато още можеш

126

Анонимен

преди 2 години

Президента трябва да е силна личност, а не някакво мекотело. Хайде стига сте писали за професорчето. Смесица между Балтов, Ангелов и Плевнелиев. Човек да се чуди наистина и каква ориентация има. Политиката е за силни психически хора, а не който се съгласил с титла и хайде...Ние да не сме експериментални мишки....

125

Анонимен

преди 2 години

Радев и Панов! Това са силните конкуренти. Герджиков е обречен единствено заради Герб! Никой не иска Президент-марионетка на мафията. Имахме си такъв г-н Плевнелиев.

124

вън

преди 2 години

*** РАДЕВ от България

123

Закриииивай ....

преди 2 години

Много ясно че битката за бъдещия президент ще засенчи вота за парламент ... след ДВА неуспешни опита да се състави работещ парламент и правителство какъв е шанса третия път да се получи нещо след като ще се гласува и в този трети път за едни и същи мууцуни . Чалгарите се доказаха като капризни некаддърници ... Протестърските партии са прекалено мънички ... БСП е вечната опозиция ... ДПС са си отдавна несменяеми в сенчестото управление ... ГЕРБ са мутри ... а ... е то други не останаха .

122

Анонимен

преди 2 години

След дълго обикаляне и търсене на достоен за Генерала опонент, което е голям комплимент за Радев. все пак е вдигнал летвата много високо. И накрая Бойко се сеща за Герджиков, който ще поддаде, те си знаят и разговора е бил кратък. " Виж сега, аз съм *** и ти си ***, затова ще се разберем. Не се притеснявай. Всичко е обмислено. По закон можеш да си запазиш поста, за всеки случай. Но народа е *** и магаре да кандидатирам, ще гласуват! Как мислиш бях 12 години на власт?" Изтече инфо от разгов