195

Анонимен

преди 2 години

Защо си мислите,че само пенсионери служат на идеалите на социализма:)Ще пия едно мохито....за полиция дал урок на наркоманчето......Абе ти си пий Флурантрила че после пак ще продухваш катетъра! А милиционера е загазил, при това по устав! :)))))))

194

Майор Деянов

преди 2 години

Защо си мислите,че само пенсионери служат на идеалите на социализма:)Ще пия едно мохито....за полиция дал урок на наркоманчето

193

Анонимен

преди 2 години

Ужас. Б.аси държавата, щом това ни е полицията.

192

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям Полицая - Младежа на 20 години трябва да бъде порицан .Спомням си за Белене - там се вкарваха такива - тарикати и престъпници - после станаха десиденти и им дадоха пари и заводи ...Его на, още едно БКП витаминозни гааввнноо! Мани, толкова много цървени лайнююювеее на едно място не бях срещал от отдавна! :)))))))))

191

Анонимен

преди 2 години

...,на кой нормален човек няма да му изпушат нервите и няма да хвърли един хубав бой на ***? Аз освен това бих го накарал да си изяде фаса..... На български рядко тъъъппп ***, който си вярва че е нормален! Баща ти само с фасове май те е хранил! Я сподели как се готвят фасовете!:))))))))

190

Анонимен

преди 2 години

Майор Деянов пак обърка мерните единици, мислил че километър се побира цял в катетър! Тъй ще бъде занапред, ей! :)))))))))

189

Анонимен

преди 2 години

Ние сме на всеки километър!И когато срещнем невъзпитани гамени се получава така:)Ученика е олицетворение на падението на България и просташки коментари тук ......Вие сте на всеки един от вас с катетър! :))))))

188

Анонимен

преди 2 години

Малко го е пердашил, малко....а майка му, ако не иска след време тоя лешперин да я пребие и вземе пенсията, да беше му ударила 1-2 шамара, а после и баща му....Его на, още един криминолог-***, цял Скотланд Ярд на колела!:))))))))))))

187

Анонимен

преди 2 години

Репликирал с обидни думи в знак на защита? Пикльото не стига, че е виновен дето си хвърля фасовете по земята, ами вместо да се извини и да си прибере фаса, в знак на защита, забележете, почва да обижда полицая. Е, на кой нормален човек няма да му изпушат нервите и няма да хвърли един хубав бой на ***? Аз освен това бих го накарал да си изяде фаса.

186

Майор Деянов

преди 2 години

Ние сме на всеки километър!И когато срещнем невъзпитани гамени се получава така:)Ученика е олицетворение на падението на България и просташки коментари тук .

185

МНЕНИЕ

преди 2 години

Подкрепям Полицая - Младежа на 20 години трябва да бъде порицан .Спомням си за Белене - там се вкарваха такива - тарикати и престъпници - после станаха десиденти и им дадоха пари и заводи .

184

Анонимен

преди 2 години

Шут под опашката на стопанката! Боц!....Маййккаа ти кога стана стопанка? Опърдя ли го на баща ти? Ти ли си пръднята?:))))))))))))

183

ЕкоБио

преди 2 години

Всички в коментарите винаги си изхърлят отпадъците в кофите за ***, не са си позволили да замърсят околната среда. Знаех си че сме еко всички. И аз почвам като видя някой да си метне фаса на улицата да го налагам. Това показва слабата нервна система и психичните отклонения на това съсловие (полицията)

182

ТестКит

преди 2 години

Ама те полицайте си ходят със полицейските коли до тях ли и си я паркират пред блока? Това за първи път го виждам

181

Зелени кватрали

преди 2 години

До АнонименШут под опашката на стопанката! Боц!

180

Похвално слово

преди 2 години

Не разбрахте ли, че ученикът "много бързал за час" и затова нямал време да си хвърли фаса в кофата, която е по пътя за училището му. Значи трябва да бъде похвален от директорката и да му бъде връчен плакет "ТОЙ не пуши до оградата!", а....пред домовете на съкварталците.

179

Майор Деянов

преди 2 години

Стоп на простотията, наглостта, липсата на възпитание и чувство на безнаказаност.Сополанкото олицетворение на това и си го получи от който трябва.Полицията...

178

Укорки

преди 2 години

Наркоманът се е държал агресивно и нагло затова е бит от полицията

177

Анонимен

преди 2 години

Направихте герой един наркоман и сополанко ....Герой го направи тъъпиЯТ милиционер! Но явно ти си още по тъъъп и от милиционера щом още не си го вдянал! :))))))))

176

Шапка

преди 2 години

Направихте герой един наркоман и сополанко .