83

Факт

преди 2 години

Че Герджика е гербопоклонен е ясно,въпрос на време е да излезнат и доказателствата9за тези,които не ги знаят от първо лице).

82

Анонимен

преди 2 години

Още един масон.

81

Анонимен

преди 2 години

Дончева е като проскубан пудел и махленска клюкарка пред Герджиков .

80

до 88

преди 2 години

" .... нямаше ли обвинения за сексуален тормоз .... пишете!" - Имаше бе братчет, ама срещу жена ти! лично ми се е слагала много пъти, както и на мои приятели. Ще пишем, не се безпокой!

79

Асан

преди 2 години

Герджика да взема Дончева за секретарка :)))

78

Само позитив

преди 2 години

Само позитив, че Татяна Дончева не го одобрява. Иначе чест му прави, че се защити в ефир. Има светлина за нашия народ. Дано се отървем заедно от омразата и противопоставянето, което сее 5 години този военен.

77

Марин

преди 2 години

Беше много забавно когато Герджиков се обади по телефона. Т. Д. си глътна езика. А като каза, че информацията я е прочела в интернет и последвалите коментари на бъдещия президент стана още по-жалка.

76

анализ

преди 2 години

ТАНЧЕТО 5000 МНОГО ЛЪЖЕ ОТ СТРАХ!! ТА ЧАК ПРИЗОВАВАТ ХОРАТА АКО ЗНАЯТ НЕЩО ДА ДОКЛАДВАТ *** ЧАЛГАРИ + ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ=РАЗРУХА !!!! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО СЛУЖ.ПРАВИТЕЛСТВО!!! СЕГА ЧАКАЙТЕ НЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ДА ГИ РАЗДАВАТ НА НОВО НАЗНАЧЕНИТЕ ЯНЕВИ ХРАНТУТНИЦИ!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Веднага се появиха вкупом хвърлящите помия, комунистически специалитет. Не знам защо на Татяна се даде трибуна първа да свърши това, ето и тука някакъв плазмодий подхвърля темата за "сексуално насилие", въобще цялата *** машина с нейните изпипани методи да се каля човек е налице..

74

Анонимен

преди 2 години

Кой е завършил при мекотелото, да внигне ръка........хахахаха :))) Ако е за антична история, нали ректора е с такава специалност, ще ви науча по-добре от него, ама требва да ми козирувате.......хахахахаха :)))

73

Анонимен

преди 2 години

До 88 Ако имаше, това щяха да са първите думи на Дончева още рано сутринта. Щом не е казала такова нещо, а се чуди какво да съчини, значи няма.

72

Анонимен

преди 2 години

Ако не се лъжа за този Герджиков в миналото нямаше ли обвинения за сексуален тормоз срещу студентки. Ако някой знае повече да пише.

71

Анонимен

преди 2 години

Ба си достоен гербаджия, отметна се от думите си точно като Боце, няма какво да се извинява Дончева, зариса е от 2019 год. и него ли трябва да пуснат, като записите на Боце от 2011 и 2016 как казва че ще се кандидатира за президент, амнезии ги гови герберите, когато стане неудобно, пък гержика рано рано почна да се излага

70

Анонимен

преди 2 години

Българият народ няма как да се обединява с крадливи гербери. ОПГ герб са на политическото бунище. От там се носи ужасна миризма.

69

Анонимен

преди 2 години

Тоз красавчик не се ли усеще че не му бият дуспата като кандидат президент а като на Ректор който е допуснал преписвач да се окопае до толко в СУ че даже чалгурасите го издигнаха за евентуален вътрешен министър. МВР министър и крал. А къде е трилогията на Феликс Джержински за главата, сърцето и ума. Мани глават и сърцето. само ума му вижте. иззел книгата с ония преписани 80стр а забравил да надн9кне из библиотеките . и трееес двете книги на масата.

68

Анонимен

преди 2 години

Щом низшите работници на Университета са преписвали и не са прогонени, това единственно дава на Дончева Татяна да пусне един обвинителен адвокатски поглед и риторично да извади 3-4 книги на масата и каже търсят се пренапеатаните нови екземпляри които са с по 80-100 по леки. След което да се вторачи като разследващ прокурор, свали женската си коса и оставайки с гол череп да каже - не съм длужна да знам къде са препечатаните тефтери на аффторите дъ дъ дъ

67

Абе

преди 2 години

Румене спри да дращиш *** коментари,Деси ке ти откине ушите,въри да нахраниш мачкта!

66

Патриот

преди 2 години

На българския народ трябва обединител какъвто е проф.Герджиков, а не комунистически разединители като сегашния президент Румен Радев и вице президента Йотова.

65

Анонимен

преди 2 години

Там в СеУто едни 80 страницу грозятТам в СеУто едно 9 000 смрдулятТааааам пред СУто два Георгиеви седятЧалгураси и Гербеутки там ВСУ-то мътят уродляти

64

Тошо

преди 2 години

Г-н Ректоре, това е прегледа, представете си в какъв филм влизате и то като главен герой!Но не се безспокойте, изнайте че за всяка длъжност се иска сила и мъдрост, опит ще придобиете, а Вие затова сте Професор ...за да се спрявяте с камъчетата и канарите по пътя си, а Ние обикновените хора ще подкрепим всеки почтен президент, а непочтените ще прогоним не с камъни, а с нещо по лошо с ...ллипсата на глас за него! Пожелавам Ви здраве и успех !