30

Анонимен

преди 2 години

И още малко от Конституцията, което показва защо в Бг няма как да станат задължителни ваксините, докато са в експериментален период. Ако греша, нека някой юрист ме поправи чл.57 т.3 - При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37. - а чл.29 т.2. го има по-долу в коментарите. Надявам се е така... :)

29

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 29/ БИЛ ГЕЙТС: САМО ДА ПРИЕМАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МЕРКЕЛ В ГЕРМАНИЯ ОТНОВО И С РЕЗОЛЮЦИЯ НА ЕС ВЪВЕЖДАМЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ В ЦЯЛОТО ЕС! СОЦИАЛ ДЕМОКРАТИТЕ В ГЕРМАНИЯ НЕ ИМ ДОСТИГАТ 5 ДЕПУТАТИ ЗА ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯТ! ВСИЧКИ ЗАКОНИ ПРИЕТИ ОТ ЕС АНУЛИРАТ КОНСТИТУЦИИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ И ГИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ПОДЧИНЯТ!

28

Мъдуран

преди 2 години

Искаха томбола ,ето ви томбола. С миокардитче или с ракче.

27

Анонимен

преди 2 години

Аз ви казах, че нема измислен лек против грип, вие не вервате......хахахаха :))) Като нема измислена ваксина против грип, как изведнъж се появиха толкова марки за ковидчето ? Явно е мистерия какво слагат във ваксинките......хахахаха :)))

26

Аха разбирам

преди 2 години

до 32. Странвн коментар , ти да не четеш за пръв път тук. А как завършва коментара ти. Съвет от мен, отиди и се прегледай при психотерапевт.

25

Папагал без Мозък

преди 2 години

КОВИД Ваксините са БезОпасни и Ефективни! Опс, Миокардитче - ако не знаете до 5 години 65% от хората умират от сърдечна недостатъчност, след прекаран Миокардит!! Предпочитам шанса си с КОВИД - ваксината е почти сигурна смърт до 5 години!

24

Анонимен

преди 2 години

От еврейска солидарност с производителите на таз ГМО чорба се инжектираха всичките..и накрая ефекта е нулев и даже от тромбози взеха да пукясват!Ама нали все на хитри се правят тез изсраелци!))

23

Анонимен

преди 2 години

Конституцията на България ... чл. 38 - Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения. ... чл. 29 т.2 Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно ПИСМЕНО съгласие. ... Ей така да си ги знаете, ако случайно не сте ги чели... :)

22

Светофар

преди 2 години

Да допълня, че "безобидните" странични ефекти, като тремор, лек миокардит, тромбози, мускулни болки и т.н. са всъщност притеснителни. Например треморът е признак, че шиповия протеин атакува нервните възли, и може да инициира неврологични проблеми до една година от събитието.

21

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС: АЗ ЩЕ ВИ ОПРАВЯ АЗ ВАС ВСИЧКИТЕ!! ЗАМЪРСИХТЕ И СЪСИПАХТЕ ПЛАНЕТАТА ПО ЗЛЕ СТЕ ОТ РОЯК СКАКАЛЦИ! ПЛАНА С ВИРУСА ЗА СЕГА НЕ ДАВА ДОБЪР РЕЗУЛТАТ НО С ВАКСИНИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ГО ИМА! ДОКАТО СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ СТАНЕ ПОД 1 МИЛИАРД МОЯТА РАБОТА ЩЕ Е НЕДОВЪРШЕНА! ОБЯВЯВАМ, ЧЕ ЩЕ ДАРЯ МИЛИАРДИ ЗА НОВИ ЗАВОДИ ЗА ВАКСИНИ ЗА ДА ИМА ЗА ВСИЧКИ И ТО ПО 4 ДОЗИ МИНИМУМ НА ГОДИНА ДА СЕ СЛАГАТ КАТО ЗА НАЧАЛО!

20

Анонимен

преди 2 години

"Свободния свят" се оказа като нацистка Гермния.

19

Анонимен

преди 2 години

Това се съобщава постоянно и от самото начало на кампанията по инжектирането с неодобрения официално препарат.

18

Анонимен

преди 2 години

Принудени са да признаят някаква малка бройка, защото случаите зачестяват и вече се разчува гафът. Надяват се като признаят за няколко, хората, които познават пострадали да си помислят, че са някой от тези 10 случая и да се успокоят.

17

Анонимен

преди 2 години

Не стига, че не предпазват от заразяване, боледуване и разпространение, ами имат и сериозни странични ефекти, но властите с цялата си наглост ни изнудват да се бодем.

16

Анонимен

преди 2 години

"никой да не се ваксинира значи, по добре мъртъв, отколкото 0,01% миокардит" - Прочети листовката и ще разбереш дали само миокардит е опасността. Иначе спокойно и да умре някой от ваксата, той се е подписал, че е запознат с ОЧАКВАНИТЕ НЕЖЕЛАНИ лекарствени реакции т.е. е съгласен. Знаеш ли какво означава ОЧАКВАНИ? Ами НЕЖЕЛАНИ? Значи някой, някъде ОЧАКВА да има НЕЖЕЛАНИ лекарствени реакции. Прочети чл.29 т.2 в Конституцията и може и да ти светне най-сетне, че си опитно зайче и то безплатно!!!

15

пишман математик

преди 2 години

Те са 9 милиона, ние 5, Те имат 4000 на ден, ние 2000,Те са ваксинирени ние неWTF

14

Анонимен

преди 2 години

невъзможно, тия евреи как не ги е срам, не слушат ли кунчо и кантарджийо мустака какво говорят по телевизията... айде малко по-сериозно

13

АнонимеН

преди 2 години

ВЪВ МОМЕНТА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НАЧЕЛО С ПРЕСТЪПНИКА РАДЕВ И ЛЕКАРИТЕ МУ СЛУЧИ ЛЪЖАТ, ЧЕ В ИСРАЕЛ ПОВЕЧЕТО СА СЪС КУПЕНИ СЕРТИФИКАТИ И ЗА ТОВА ИМАТ 200 ХИЛЯДИ НОВОЗАРАЗЕНИ НА МЕСЕЦ И ПО 1000 УМРЕЛИ ОТ КОВИД!! КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ НЯМА ДА Е СЕБЕ СИ!

12

Зомби

преди 2 години

Докато не излезе майтапчийски или ветеринаря кунчев да го каже по телевизията, НЕ вервам!

11

Луцифер

преди 2 години

Тези 10 са само оцелелите. Останалите са при мен.