117

Айде бе?

преди 2 години

Това един мармот ли го каза?

116

Анонимен

преди 2 години

Демократичната традиция изисква предвидимост на посланията и добра разпознаваемост на кандидата. Ето защо в развитите демокрации основните политически играчи излъчват своите номинации месеци и дори година преди деня на изборите, а не в последните дни на възможния законов срок.В България това не се случва.

115

Анонимен

преди 2 години

Званието почетен доктор на Софийския университет (доктор хонорис кауза) бе връчено тази сутрин на премиера Бойко Борисов. За това съобщиха гордо от самия университет. За 6 месеца, един кратък срок, г-н Борисов направи повече, отколкото е направил Стефан Стамболов за 7 години или Тодор Живков за много повече. Имаме пример за изключителен талант, съчетан с огромна честност и всеотдайност, които дават плодове не само за българския народ, но и за нашите съседи, които искаме да ни бъдат приятели каза в приветственото слово ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков.

114

Меко казано

преди 2 години

Не само ще го победи още на първи тур, ами ще го прати да си лети в облаците, където му е мястото на Радев. 5 градини национален срам да стои на върха един фат'мак си е голямо изпитание за генома ни.

113

gogo

преди 2 години

Този пък кои беше?

112

Васко

преди 2 години

Сега много хора ще търсят под вола теле. За съжаление избора на Герджиков е в десятката. Ще отнесе Радев като куцо пиле домат!

111

цеко

преди 2 години

Радев кажи за либийския танкер

110

Anonimen

преди 2 години

ето линка за дисертации в България, най-официалния сайт.Може и Герджиков да търсите, но там няма пълна информация, а колкото да се регистрират: https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/24445

109

Anonimen

преди 2 години

до SkateliteБорисов има висше образование, защитена дисертация във ВАК, бил е преподавател 5 години във военна академия. Това "един..." ли е.

108

Стойне от Чукурово

преди 2 години

При безпартиина система че изпукаме от скука!!!

107

Сашо от Варна

преди 2 години

Докато не се съкратят партиите на най много две, ще има още много да сме свидетели на подобни циркове и борба за кокала! А най добре е безпартиина система, БГ ръководена от ограничен състав народно събрание или ако по ви харесва сенат. Колко пари ще бъдат спестени, бедна ви е фантазията....

106

Анонимен

преди 2 години

Питах вече, някой знае ли ерудитът проф. Герджиков освен превода, който го е направилпрофесор,какви книги е написал, колко му е индивидуалният Citation Index, в кои задгранични университети е чел лекции. Вярно, завършил е същата гимназия, която и Тошко Йорданов, добра гимназия...

105

Анонимен

преди 2 години

Да . Колкото Цецка победи )тоя се излага ,още повече Борисов

104

Анонимен

преди 2 години

И такъв аненцефал и блюдолизец ни представлява в ЕС! Срам ме е!

103

Skatelite

преди 2 години

А защо 12г. имахме за премиер един ***, след като харесвате ерудирани хора като проф. Герджиков?

102

Анонимен

преди 2 години

ША ПОБЕДИ НА БАБА ТИ...

101

Пижо

преди 2 години

Аз аплодирам ГЕРБ, че ни развеселяват в тези тежки времена. Отдавна не съм се смял толкова, колкото от вчера насам! Благодаря ви, ГЕРБаджии. Благодаря ти мутро от Банкя и новото ти протеже! Що за човек трябва да си, за да излижеш *** на Борисов, че дори и за президентски пост?

100

Влажен сън

преди 2 години

Да бе, вЕрвам ти!

99

Анонимен

преди 2 години

Радев е единствения политик, който има всички качества на политик, независимо от партията. Такива трябва да са и всички останали 240 хрантутници-образовани, полиглоти и с изчистен от всякакви цинизми и прос**шки изрази език. За него ще гласувам.

98

Иванчо

преди 2 години

Той, другарко, и тате може, ама кравата си сака бик.