34

тони

преди 2 години

ТОЯ КЛЕПАР ГОВОРИ НА ЗАНЗИБАРСКИ ЕЗИК, НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА.ЕДИНСТВЕНО СЕ ОТКРОЯВА ЗЛОБАТА И НАЗИДАТЕЛНИЯ ТОН КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА С НЕГО И ИЗМИСЛЕНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО НИ ТАКОВА МАМАТА!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Добре че от Радев не зависи това нещо. Някой лобист много го е заблудил.

32

пияница мистик

преди 2 години

А какъв е тоя жалък Фигурант, че да взима той еднолично това решение, след като сам казва, че е това трябва да го направи служебното правителство (пак негово). Той вече и Парламента взе да прескача и да си командва как му дойде на него. А бизнеса ще го смачка, що няма пари за тях, бъдете сигурни

31

Анонимен

преди 2 години

Имаме изградени мощности като за 9 милиона население и работеща на макс промишленост. Вече нямаме нито хора, нито заводи, че да ни трябва толкова мнгоо ток. Затова продаваме част от тока от АЕЦ, а държавните ВЕЦове стоят само за резервни мощности.

30

Аа

преди 2 години

Сега се сети!А пет год.,ни хък,ни мък!Нали имаш специалисти,а?

29

Анонимен

преди 2 години

"Спирането на топлоелектрическите централи значи скъп ток. "- Пълни глупости. Първо провери колко струва цената на MW от АЕЦ и тогава прави изводи. Но трябва да се спрят международните сделки с евтин ток и да се пренасочи той за българския народ.

28

Анонимен

преди 2 години

*** какво отлагане, Кирчо и Кокорчо казаха, че ще се затварят. Та вече и преквалификации готвят за хората. На живо тези двамата - лев и десен т....к на мосю президента, питаха работниците какви искали да станат - след закриване на мините. А хората им отговарят, абе, ние може да искаме да станем космонавти, ама като от поколения сме миньори.... Смешници остапбендеровски.

27

Някой

преди 2 години

Спирането на топлоелектрическите централи значи скъп ток. Толкова е просто. На слънцето не можеш да кажеш колко силно да грее, на вятъра колко силно да духа.

26

Анонимен

преди 2 години

Що, бе Радев, затрихте пътищата, затваряйте и мините, гасете лампите и закривайте държавата! То натам отиват нещата....

25

Анонимен

преди 2 години

Бе вие не разбрахте ли че ГЕРБ умря вече, няма го! ГЕРБ е вече политическа мумия, мъртва като фараона Тутанкамон! Имате право да му се кланяте, щом сте почитатели на култа, но той няма да възкръсне. Изплъзна се кокала от лапите на ГЕРБ завинаги!

24

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ БЪЛГОРИЯ , ИЛИ ПРИ ГЕШЕВ...

23

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ е най - вредния човек в България .Всяко нещо ,което коментира всеки ден е изключително неразбираемо ,глупаво и непрофесионално .Той не спира ,ДА СЕ прави на компетентен и всеки ден ръси страхотни тъпотии и откровени глупости ....

22

Анонимен

преди 2 години

Оправи ковид кризата и училищата, отиде на въглищата. No comment

21

Глупости

преди 2 години

БЕЗ ЕС И САЩ ....СМЕ ГОЛА ВОДА ....И ПОСЛЕДНИТЕ ПРОСЯЦИ НА СВЕТА!

20

Анонимен

преди 2 години

Не, не трябва да го отлагаме нито ден. 15 000 българи на година умират поради мръсен въздух. Колкото по-бързо се отървем от тези пушляци, толкова по-добре. Тези, които работят там не могат ли да си сменят професията както останалите хора или те са един вид специални?

19

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 2 години

НЕ ЖЕЛАЕМ ДА СТАВАМЕ ТЯХНО ПУШЕЧНО МЕСО И "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА" ЗА ...3-$ ЗАПЛАТА МЕСЕЧНО...!

18

👍&#1

преди 2 години

Трябва да разберем всички, че единственото сигурно което имаме, са въглищата. Държавна собственост, имаме за още поне 50 години, не купуваме.При липса на нищо сигурно, къде отиваме? На кой плащаме емисии?Ако се наложи внос на ел. енергия знае ли се каква цена ще платим? В Турция въглищните централи са 200 км от българската граница, те не замърсяват сигурно.

17

Анонимен

преди 2 години

комунистите го закъсаха и със строежа на демокрацията.

16

аз мислим

преди 2 години

че най справедливо е Бойко да затвори сичките въглишни централи и атомните и да минеме само на американска газ и с нея да се грееме и да си светиме така мислим от много време и стигнах до тоа извот

15

Друг Помнещ

преди 2 години

До анонимен 14: Викаш да се снишаваме, а? Много типично.