36

Трактора

преди 2 години

Ами и ние така, свиквайте

35

пускайите ги

преди 2 години

афганките да се пускат в европа пез проблеми те са много яки жени особено младите и се праскат като за световно

34

Анонимен

преди 2 години

Бръкнах си в носа по този повод. А, да, освен това си го преместих. Надявам се да ви плащат за статии, от които никой не се интересува.

33

Анонимен

преди 2 години

Феминиските и миндираските кочини са обречени, никой няма да се бие за тях

32

Индивид

преди 2 години

АФГАНИСТАНКИТЕ СА МНОГО СГОДНИ , СТРАСТНИ И СЕ МУШКАТ МНОГО ДОБРЕ .

31

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Не разбирам, вие спортувате креватно джудо всеки ден, защо ви е да тичате и плувате, това не ви ли стига?

30

Анонимен

преди 2 години

Абе, Афганисан и Талибаните са под прекия контрол на Пакистанските и Британски спец служби, а Щатите им гледат сеира и ги насъскват да подпалят средна Азия! Трябва им нов Пожар, че иначе кризата ще ги ги срине.

29

Анонимен

преди 2 години

33, 36 и 41 дано са коментари на един и същ индивид.

28

Анонимен

преди 2 години

39, това момиче не му е до спорта. Това отново е феминистка провокация. Няма нужда жена да тренира какъвто и да е спорт, защото при закон-шериат това се води нагло престъпление и се наказва със смърт. Това много добре го знае и момичето, но коварството на феминизма е безгранично и провокации не липсват. Явно талибаните не са чак толкова лоши, щом тая решила да протестира и е още жива, като се мисли за недосегаема. Сигурно ще си намери майстора, ако продължава с провокациите.

27

Анонимен

преди 2 години

ами това си е прогрес, да не можете да спортувате

26

Анонимен

преди 2 години

Манипулации. В живота обикновените хора нямат възможност да избират между добро и лошо, а между различни нюанси на лошото. При окупацията от САЩ, Афганистан е главен производител на дрога в света и огромна корупция на местната власт, а сега талибаните поне слагат ред в това. По време на пандемията фитнес салоните бяха затворени навсякъде, и аз мога да покажа на това момиче 1000 записа как може да тренира от къщи и да има перфектно тяло и здраве.

25

Русия

преди 2 години

Туй лий прублема там.

24

Анонимен

преди 2 години

36, аз дрога не употребявам, само следя събитията и се радвам на талибаните. Сега жените ще си платят пре-скъпо за гнусния феминизъм озлочестил мъжете в Афганистан . Между впрочем, те вече си плащат. Фактите говорят красноречиво. Така им трябва, когато не си знаят мястото и се превъзнасят над законите на природата, сякаш са с два чифта тестиси. Те щели да управляват, че и протестират, нямало жени в правителството? Смешнички, нека протестират, после от 5 метра с камъни, или пък гилотината.

23

Важна особа!

преди 2 години

Какво ме интересуват муджихидините..Да се оправят тука няма място за съчувствие важното е на мен да ми е добре!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35...мини на по лека дрога....

21

Анонимен

преди 2 години

20 години бесен феминизъм наложен с оръжие от хегемона. Женска извратения към мъжете, 250 женски-съдии (съдийки) пращат доста мъже в затворите, като оставят хиляди семейства без препитание. Тая се разревала, че нямало да спортува?!? Един хубав спорт ще получи заедно със съдийките, нека само да излезе сама и да тръгне да спортува, талибаните ще и покажат къде да спортува. Жените в Афганистан вече си получатват заслуженото. Възмездието ще ги застигне заради женските им гадости срещу мъжкия пол!

20

Барселона

преди 2 години

Когато сам не си помогнеш,и Господ не може да ти помогне.Дадоха Ви един живот различен от мракобесният Шериат,само трябваше да се борите за него А какво стана,дезертиране,пушките отзад....всеки народ си заслужава съдбата и управниците...

19

Меди доганов

преди 2 години

Всеки горд мюмюн е с разбит газун още от 5 годишен, и аз тъй.!

18

Анонимен

преди 2 години

До Молла Омар в голяма грешка си изроддитее само като видят женскит отряди на кюрдинте и се напикават и ***, виждал съм го лично как бягат през глава, а ония мадами не си поплюват сечат ги наред, щото знаят че алтернативата е чаршафосването и камъните

17

точно

преди 2 години

До пак казвам за тия сододмисти да ги убие жена значи директно отивад в ада най долния, затова изпадат е ужас ако жеена вземе оръжие