24

Анонимен

преди 2 години

Отдалеко подготвят дебелия. На клона са много и мангизите надостигат за всички. Как ще компенсират ами с такса Задължение към общество. Да се разбира като към Мутрите. Все още се чудя как не са въвели такса електромер. Такса ел. инсталация. Такса Бушони. Вече преградиха и река Искър с ВЕЦ. После се чуди народа защо го наводняват след дъжд. Ами докато има овце които да си траят и гледат като телета така щее. Аз съм независим от тези. Инвестирах преди 10 г. в собствен енергоизточник.

23

Анонимен

преди 2 години

Боико борисов се оправдаваше с ПРЕДИШНИТЕ от 2009 до 2015 години, а Вие сега за 6 месеца и то служебно правителство нападате правителството! Аз даже мисля, че ДВЕ увеличения на тока през ЯНУАРИ са малко, трябва поне 4 увеличения на тока през януари!!! Тоест всеки Понеделник увеличение в месец януари! Това е РЕАЛНОТО наследство оставено ни от разБойко барисов!!

22

Анонимен

преди 2 години

До Радев не след нея, а по време на зимата- а какво обещаваше юмрука на фигуранта...

21

Анонимен

преди 2 години

АКО ТОЯ ГРОЗНИК СПРЕ ТОКА НА МЕТРОТО В ПАРИЖ КАКВО ЛИ ЩЕ КАЖЕ ФРЕНСКИЯТ СЪД- ЗАЩОТО ТУК КАЗАХА ЧЕ Е ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ- НО СПОРЕД СВЕТОВНОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ТЕРОРИЗЪМ ..."В ДЕЙСТВИЯТА ТРЯБВА ДА ИМА ЗАПЛАХА ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА''- А ТОЙ ЗАПЛАШИ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ПЪТУВАЩИТЕ В МОТРИСИТЕ НА МЕТРОТО- ЦИТИРАМ НАЧАЛНИКЪТ НА МЕТРОПОЛИТЕН СОФИЯ, ТА ТОЯ ТЕРОРИСТ ЗАЩО Е ДОПУСНАТ ДО ИНФОРМАЦИЯ ОТ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ.

20

въпрос

преди 2 години

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВИ СУМИ СЕ ПЛАЩАТ НА ЕРД ОТ ДЪРЖАВНИЯ И ОБЩИНСКИТЕ БЮДЖЕТИ ЗА ТОК, КОЙТО НЕ Е СВЪРЗАН С ПРОИЗВОДСТВЕНИ ИЛИ ТРАНСПОРТНИ ЦЕЛИ, А САМО ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ, ОТОПЛЕНИЕ, ОХЛАЖДАНЕ ИЛИ НОЩНО ОСВЕТЛЕНИЕ НА ТРЕВАТА ПО ГРАДИНКИТЕ.

19

Анонимен

преди 2 години

Ще има бой зимата, мислете какво правите, че имаме дълги въжета

18

Тъп демократичен бг

преди 2 години

До Стоян Беше по-ниска Стоянчо, но Христо Иванов каза, че едни хора крадяли едни пари и за това сме били живеели лошо. И като се освободим тия хора щели да спрат да крадат и да стане по-хубаво. И така. Сега заживяхме щастливо. Ако не ти харесва *** метни едно паве. Поверието гласи, че това носило щастие.

17

Анонимен

преди 2 години

Мишки сте българите ! Изнасилват ви, бият ви, увеличават ви сметките, НО вие продължавате да си лаете зад монитора, защото така е по-удобно за г..зовете ви !!!

16

Анонимен

преди 2 години

Еленко, дърпай шалтера отсега. Няма да плащам.

15

Стоян

преди 2 години

Абе аз ли се бъркам или когато държавата ни беше завладяна от онея лошите цената на тока беше по-ниска ?

14

На тия

преди 2 години

неадекватници - света им е виновен! Не ставате , ееей - не ставате! За нищо не ставате освен да чагъртате, и разрушавате. Стана си като в приказката - и Вълкат гладен и агнето изядено. И партие изхарчихте и пак нищо не построихте и направихте дето да се вижда черно на бяло.

13

Анонимен

преди 2 години

Тихо сега, че чорапа гледа да закърпи нещата със сладки приказки до изборите, а че януари, ще скочи двойно цената на ток, вода , парно, не го интересува. Все пак ще е с 15-20 бона заплата следващите 5 години.

12

Светозар

преди 2 години

Тоя само, като го видиш, ти е ясно. Бивши комсомолски секретар, Председател на първична партийна организация и настоящ, верен червен другар. От тия няма оттърване. Докато не си тръгнат по биологични причини.

11

Карачанаков

преди 2 години

Експерта по шалтерите и той се включи така е вместо да е на топло той раздава акъли

10

Анонимен

преди 2 години

БЕ ВИЕ ЗАБРАВИХТТЕ КАК ВЛЕЗНАХМЕ У ПАРЛАМАТА 1997...

9

Анонимен

преди 2 години

Стига де, ще затрудните и инкасаторите и счетоводството. Трябва три пъти да отчитат и после да смятат - първо на старите цени, после на първото увеличение и накрая на второто.

8

Анонимен

преди 2 години

ДЕ СОПИ ДЕЕЕ...

7

Пустиняк

преди 2 години

Еленко, спри тока на метрото. Това можеш най добре.

6

Анонимен

преди 2 години

И режим на тока също! Като ще е комунисти на власт, да е като в старото комунистическо време.

5

Анонимен

преди 2 години

За цената на тока вече ще ядете бой, въобще не ме интересува служебни ли сте, временни ли сте