110

ББ

преди 2 години

свободни хора сме...няма вариант в който да подкрепя...Да...ако имате кандидат/жертва/ бих ви разбрал...ако нямате...хората да гласуват по-съвест...или прокопиев не дава?

109

наблюдател

преди 2 години

Проблема е принципен. Произхода е един исъщ, но въпроса е кой ще грабне кокала. И Бойкикев е най-настървения. Затова можем да очакваме остра и принципна опозиция ако не го допуснат до софрата. Всъщност, не Бойко, а Бойкикев ще разкаже играта на протестърите.

108

Майтап Уили

преди 2 години

и последно....:Бойкикев е като селскиИДИОТ-т.е.където се съберат двама-той трети,само и само да го фотографират и да изживява публично воайорскитеСИоргазми!

107

Майтап Уили

преди 2 години

Извод:Сегашните протестъри последователи на Пинокио и ДъБъ са с някакви шукаритетни лозунги....Ууу-ДОЛУуу... мафия,корупция,олигархия,съдебна система,правосъдие,тикви,каскети...И ДО ТУК...искат порции,постове и министерски кресла...а народа ,кучета го яли!!!!

106

Майтап Уили

преди 2 години

Без право на критика и различно мнение.Неолибералната машина за налагане на еднаединствена и правилна версия за света вече оперира с екстремистките крила на *** от"Боец",*** на червеникавия"Копейкин",ИНВАЛИДИТЕ на сестра Галева и поклониците на катунара дядо Йоло-първожрец на Тангра.Протестърите превърнаха триъгълника на властта на нещо средно между лятно кино и селски бирфест!Факт,който адски много не изнася на умнокрасивитета ...

105

Майтап Уили до 121

преди 2 години

Лумпенизирана градска периферия с леви уклони от анонимни ботове се вихри в луд несвяст в интернет пространството. Морални присъди пристигат от върховете на тъй наречената градска ***"ЕнтелЕгЕнцИЯ".Галопиращата глупост ни обрисува мрачната клинична картина на протестърите,които в самоубийствен режим,изгубили ума си в ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО и намразили ритуално всичко българско и родно,оплюват и обругават държавата и народа си пред Брюкселските ЛГБТ чиновници.

104

Майтап Уили

преди 2 години

МОТО-ДЕВИЗ на новото-старо ОФ срещу ББ:ДъБЪ=/Да загробим България/НЕМА ЛЕВИ НЕМА ДЕСНИ ВСИЧКИТЕ СМЕ С ТРЪТКИ ТЕСНИ , ГОНИМ БОЙКО С НАШИ ПЕСНИ И ЦОЦАМЕ ОТ Прокопиев,ДУБАЕЦА И ЦЕКО КИНТИ ЧУДЕСНИ!

103

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 2 години

На плажа Росенец наш Ристю се затече и се зарече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!

102

Прокопи Прокопиев

преди 2 години

Альоууу...Пинокиооо...нека силата на мастурбацията бъде с теб!И помни-както и да се самозадоволяваш в гумената си лодчица,винаги е правилно,щом в края на трето действие се гърчиш от кеф....!!!!!Много ПОздрави на мелиоратора Ааамед Доганоглу и продължавай да смучкаш нергилето...

101

пияч на БЕЛИНА

преди 2 години

Черни сили,подземни сили ,там/ вБулгаристан/ за власт и кокъл мрънкат.Ропот и клетви в пияна ОТРОВНА мъка парадират за демокрация.Скърцане със зъби,неолиберални вопли и сълзи от плажа на Росенец бликат.Гняв и надежда/говежда/ да ги огрее електоратът с власт.Въстание подир въстание извиват се кат змия в пазва.И нахалос падат от кревата с трясък след наркотичен сън дълбок .Събуждайки се виждат ,че краката им са отвити.И чаршафите ОПИКАНИ!Но Пинокио продължава да си иска властта,порциите и коалиции

100

До Майтап Уили

преди 2 години

Стига плющя простотии,ами вземи отговори,защо вождът ти се скатава от челен сблъсък с Радев?

99

Майтап Уили

преди 2 години

Прочитам статията,поглеждам снимката...и започвам да се хиля...ЗАЩО ЛИ...?

98

тоя ми напомня на

преди 2 години

дрУгАрЕ ЛОСТОВ ,който разби СДС и дясното...

97

с такива разсъждения

преди 2 години

на ПИНОКИО....След тези избори следва да се готвим за още едни извънредни избори...докато БСП-ДПС и ГЕРБ не се споразумеят и направят голяма коалиция, която да елиминира тия измислени партийки на промяната и ги прати в небитието!!!!

96

в типичен стил

преди 2 години

Много приказки и уйдурми...а дела никакви...

95

нещастник

преди 2 години

Пинокио пак бълнува за коалиционна власт.

94

Анонимен

преди 2 години

Гърбави дайте смислен отговор на въпросът!Защо вожда ви се скатава а не излезе на в пряк двубой с "чорапът"?????

93

ПроСоТо

преди 2 години

Странна птица е тоя "Ристьо Иванов"!...Дори и "антропологически"..Очите му са толкова близо,че спокойно би могъл да мине само с едното..А тенът му е.."бъш кък си требе"..Но,както казваше една баба:..-"Божо лице"...Важното е друго:..-"По делата им ще ги познаете"..(В оригинал това звучи така:-"По плодовете им ще ги познаете..-Доброто дърво ражда добри плодове,а лошото дърво-лоши"..)

92

Американ

преди 2 години

И тоя Христо Иванов се оказа кьор-фишек..

91

Анонимен

преди 2 години

Абре,дебелият крадлив мушморок,оти не се изправи в двубой с Радев?