16

Анонимен

преди 3 години

До МайораГрешиш, Бойко като разтури Белене, не Овчаров, а Бойко си е разделил едни пари с Путин

15

Анонимен

преди 3 години

Постройте Белене и ЮП и няма да има високи цени и енергийна криза!

14

Майора

преди 3 години

Корнелке ти първо оправи Р. Овч. който получи комисионна за Белене и др. Кадиев който печели милиони от износа на ток от АЕЦ"Козлодуй" и тогава говори!

13

Българин

преди 3 години

Корнелия Нинова трябва да изпълни желанието на редовите членове на БСП и да оттегли кандидатурата на предателя Румен Радев, копой на Херо Мустафа и Джо Байдън, личен теляк на Прокопов, Божков, кръга Капитал и разбира се Джордж Сорос. Радев е най-големият срам, който сме брали като президент. Изравни се с Плевнелиев, а вече почва да копае надолу. Моля ви мислете на 14-ти ноември. Въпросът е: Радев или национален суверенитет. Аз избирам второто, а не американска колония.

12

Алекс

преди 3 години

Айде няма нужда.Оставете мерките на специалистите.

11

Анонимен

преди 3 години

Държавите използваха корона кризата , за да си преструктурират икономиката и си решат проблемите, а нашите не могат да се разберат кой да управлява и докато мъдруваха в парламента, друг ще им измъкне властта под носа с новия проект. БСП се държаха най-адекватно и нормално от всички партии и единствени настояваха и предприеха мерки за пенсионерите, останалите се караха за думи и за постове! Ако ще продължавате така ,връщайте ГЕРБ или БСП да взима властта!

10

Tui

преди 3 години

Другарко Нинова защо чак сега се сети? Ревахте да сваляте и чагъртате, без някой да ви е гласувал достатъчно за това доверие. Влезнахте в управлението през задната врата. Сега се разграничавате от него. Едно време вашата партия имаше принцип-срок и отговорник. Кога лельо Нинова ще носите отговорност. Вашия Рундьо назначи това правителство и раздели нацията. Май Рундьо ще изтърве президентството на там отиват нещага.

9

Зозо

преди 3 години

Хахаххааа, айде и Корнито да се обади!?! Пред избори сме все пак, всеки обещава, раздава на едро.... Ама как ще стане и те не знеят :)))))))))))))))))))))))))

8

Калеко Алеко

преди 3 години

БеСиПето е вещо по енергийните въпроси още времето на Румен Овч, когато се поставиха основите на енергийната Мафия в България и се изкопа трапът за шарани в Белене в който бяха погребани парите на българският данъкоплатец, а на входа и изхода на руските газови тръби удобно се курдисаха фирмите на червената номанклатура от Бузлуджа и акционерите от РеМеДето от "Позитано 20" ... !!!

7

бг смешки 2

преди 3 години

тази само говори а нищо не прави ! не е свършила работа за 1 стинка !

6

даа

преди 3 години

Нали вие го докарахте това правителство на *** . Още два месеца на власт и ще срутят цялата държава !

5

бсп лозунг

преди 3 години

изберете ни , а ние няма да спрем да ви обещаваме !

4

A3

преди 3 години

da odjat da wartjat mannaeta na bljadowete da swaljat cenata na naftata

3

ГЕРБ

преди 3 години

Празнодума комунистка много типично

2

NZ

преди 3 години

Нещата не зависят от вас, не се напиняйте.

1

Анонимен

преди 3 години

строиме ли демокрацията, другареили поне паметници да дигаме.