109

Анонимен

преди 2 години

То и при нос отлагат планови операции. Заради ниското ниво на ваксинация всички отделения сега са ковид. Баща ми 2 години чака за планова операция . А в Ню Йорк да не мислиш, че хирурга сменя памперса на болния, мие му зъбите и го храни. ? Хирургът оперира и после санитарите го гледат.

108

Анонимен

преди 2 години

116, изобщо не е фалшива новина. Хочъл е навсякъде по новините по всички медии, фалшиви и не, говорейки тея глупости за националната гвардия.

107

Анонимен

преди 2 години

115, ще тръгнат да търсят работа по червените консервативни нормални щати, където ще ги лапнат ВЕДНАГА! А NY ще остане МНОГО ДЪЛГО време без медицински персонал, което ще доведе до още изнасяне на жители към нормалните щати. И не, от Мексифорния няма да им пратят защото там ще е СЪЩОТО положение много скоро. Либерастията е РАК и ПРОКАЗА за всяко общество. Няма по-жалка и некомпетента администрация от сегашната. Бягайте от NY, ще става още по-страшно там.

106

Анонимен

преди 2 години

Намирисва на фалшива новина.

105

Анонимен

преди 2 години

Сега на борсата ли ще са докторите?

104

Анонимен

преди 2 години

"Разни сатитарки и болногледачи" - мхм отлагат планови операции заради санитарки ахаххахах . Пишкай газчица, забавлявай ни :)

103

Анонимен

преди 2 години

Какви медицински дипломира, бе! Разни сатитарки и болногледачи ! В сащ има маса сектанти дето по принцип са против ваксините.

102

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Усложненията от вакситите са 1 на 1 милион. Усложненията от ковид са 50 на 100. Нз колко трябва да си глупав за да предпочетеш инфекцията вместо ваксината. А още по-глупав трябва да си, за да разубеждаваш близките си да се ваксинират. Не случайно ни наричат и.д..отите на Европа.

101

Анонимен

преди 2 години

Зомбиваксърския многоников *** газчица пикаи, опорките му за байГаньо нешо издишат и не може да си намери място. Бълва злоба и не може си намери място. 72000 ганьовце в Ню Йорк , с медицински дипломи му се изплюха на усещането , че е е каймака, а другите са ***

100

Анонимен

преди 2 години

Нормално е хората да се страхуват. Всеки си казва: " Ами ако на мен ми се случи?". Тези течности, наречени ваксини, предизвикват тромби. Имам познати, които влязоха в болница с такъв проблем.

99

Другарки и другари

преди 2 години

Поради това, че всички минали, настоящи и бъдещи проблеми в нашата страна са решени на 101 процента, смятам за особено удачно, да решим проблемите и на другите хора по света. Да отпочваме.

98

Анонимен

преди 2 години

Нали бяха голяма демокрация, а какво стана?

97

До Анонимен 95

преди 2 години

0,5-1% от населението е сравнимо с обичайната годишна смъртност, която при средна продължителност на живота от 70 години следва да е 1,42% ГОДИШНО. Броя на починалите от коронавирус в България е около 20 000, което при 6,5 милиона население е 0,3%. И това е за година и половина "пандемия". Тоест годишно смъртността от ковид е около 0,2% - около 14% от смъртните случаи в страната. За сметка на това смъртността от другите вирусни заболявания е намаляла.

96

Анонимен

преди 2 години

Това не се прави в името на човека. Това е тероризъм!

95

Анонимен

преди 2 години

Бегъл прочит на данните за последните години показва, че раждаемоста устойчиво спада от 75 000 през 2010г. до под 60 000 за миналата.Същевременно смъртността устойчиво се движи над 100 000.Та проблемът, който визираш няма особена връзка с ковид 19 , проблемът е наболял отдавна.

94

Анонимен

преди 2 години

"повечето общини в българия са загубили 0.5-1% от населението си, това малко ли ти говори защо ваксината е задължителна" - А като за 10-15 години изгубихме 1-2 милиона българи емигрирали навън, какви "ваксини" се биеха, за да не е пагубно? Ако на общините им пукаше за броя на живеещите там, толкова, колкото се опитваш да ни убедиш, досега трябваше да се разстреляли и Бойко и предишните преди него...

93

Анонимен

преди 2 години

До Оффффф - Майка ми е магистър фармацевт и е на 66 години т.е. е учила преди доста време. Виждал съм много учебници за фармацевти, имаме много в родната ми къща, десетки, така че въпросът е ти дали си виждал, не аз... :)

92

Гюро Михайлов до#95

преди 2 години

Я прочети коментара на Д-р Хаус и не дрънкай глупости!!!

91

Д-р Хаус до#89

преди 2 години

Общините губят от населението си преждевременно още от 1989г., когато България беше 9 милиона!! А напоследък не от " корона" а от неглижирането на болните от инфаркт,инсулт и други тежки декомпенсирани заболявания и умиращи по стълбите и линейките!!

90

Гюро Михайлов

преди 2 години

До #89!! Най-добре да станат шофьори на ТИРОВЕ и незабавно да заминат за Англия,щото са стигнали дотам,да мобилизират военните!!!