41

Анонимен

преди 2 години

Е да де ама що не спадат като има спад това е въпросът

40

Анонимен

преди 2 години

Аз казах, че догодина цените ще летят у небесата и коронавирус.забравете! Има ли глад, друго няма. Понеже работя за американска фирма, макар и от София, може и последно да ме заесегне, но ше ме засегне непременно.

39

Анонимен

преди 2 години

Бях 15 годишен когато гледах по ТВ как едни скачаха и виреха двата пръста. На моите 15 години нищо не разбирах. Затова попитах баща ми. Защо тези скачат и вдигат двата пръста. Той се почеса по главата и намръщен каза. Виж какво и да ти обясня няма да ме разбереш ще пораснеш и сам ще разбереш. След 5 години когато станах 20 годишен разбрах защо са скачали. А извода ми беше много циничен. Скачали са за да се наденат. Ето резултата от скачането 32 години мизерия и кражби от сеяндурските управници.

38

Анонимен

преди 2 години

Искахте демокрация ...получихте я ,всеки си продава на колкото иска било ток или бензин и хранителни стоки ,няма контрол ,а много хора получават заплати за това

37

Red pill

преди 2 години

И ГЕРБ, и Радефф са ми противни до откат (за Доган и учиндолеца дори няма да повдигам въпроса). Киро и сие им нямам грам доверие. Мая не знае на кой свят е. А оная фурнаджийска лопата Хр. Иванов... Нямам представа в какъв свят ще живеем след зимата. Но вярвам, че покрай тези петна в историята ни ще се научим да разпознаваме лъжите още по-добре и ще попаднем на правилните хора, които да ръководят държавата. Само дето май няма да е скоро, пък доста години от моите изггърмяха вече.

36

6

преди 2 години

Тази Кукундева е най-голямата лъжкиня!Неотдавна каза,че сме ядели най-качествения хляб на на-ниска цена в ЕС!?!?Сега трупа нови измишльотии да си оплавдае космическата заплата като Балтов!?

35

Анонимен

преди 2 години

Мотането да се състави правителство е част от заговора да се доокраде България и Българите!Чакайте Радево-Хаджигеновата Учиндолска зима сега.А тия ще си тръгнат богати за ваша сметка.

34

Red pill

преди 2 години

До 2луп за тези неща си прав, просто казвам, че в Европа в момента яко се засират нещата и ние сме по-скоро косвени жертви на ситуацията. Други държави ще изгърмят по-лошо. Ние ще сме си както обикновено - бедни. Нищо на което да не сме свикнали, но е много важно да не повтаряме стари грешки на изборите.

33

Анонимен

преди 2 години

Кукушева или Куку, че нещо не разбрах.

32

Бате

преди 2 години

До Истукан Радев е виновен че скачат цените :ДД 12 години тумора ГЕРБ нищо не направи само краде, няма една читава реформа, маминия убиец на Милен Цветков година и половина не могат да го осъдят даже вкъщи го пратиха, всеки прекупвач си вдига цените колкото иска - никаква регулация. Бочко чекмеджето второ чекмедже си купи че първото се задръсти едвам отваря вратичките горкия.

31

2луп

преди 2 години

Само да припомня на платените герберски ***, че свободният пазар на тока ни го на бутаха именно герб. Нямаме газопровод и аое именно заради герб, но построихме с наши пари тръбопровод на Русия със Сърбия. Това е наследството на герб

30

ПУ ТИН

преди 2 години

ОТЛИТАТ 150 НА ДЕН ОТ К19 И С ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ КЪМ КАЦАРОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗА СПАСЕНИЕТО, ЩОТО ТАЗИ СКЪПОТИЯ НАПРАВО ГИ УБИВА!

29

Red pill

преди 2 години

Чак не вярвам, че ще го напиша, но този път нашите политици нямат общо със ситуацията. В средата на много кръвнишко нападение над Европа сме и мисля, че това ще е краят на ЕС.

28

Анонимен

преди 2 години

Зеления чорап и зелената сделка ще ни разкажат играта. Ще си спомняме с носталгия за преди години. С всяка следваща година ще става по-зле и по зле.

27

Истукан

преди 2 години

Радев да си ходи преди изборите ноември. Хората излизат на улицата, защото стана непоносимо. Всеки ден умират хора от covid-19, цените рязко нагоре, а заплатите същите.

26

ПУ ТИН

преди 2 години

пРЕЗИДЕНТА ЩЕ ИЗДЪРПА КОРАБА И ДЪРЖАВАТА ОТ СКАЛИТЕ, ИЛИ ЩЕ ГИ ПОТОПИ.

25

do 30

преди 2 години

сигуро и за ситуацията в европа ( тока, хранителните стоки, горивата и т.н.) са виновни новите?

24

ПУ ТИН

преди 2 години

*** ПРЕБОРИ БЕДНОСТТА С 15000 ЛВ. ЗАПЛАТА НА МЕСЕЦ И РУШВЕТИ В ПЛИКЧЕТА.

23

ПУ ТИН

преди 2 години

*** ДОЙДЕ ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА, МИГРЕНТИТЕ И БЕДНОСТТА. ВЕЧЕ НЯМА КОРУПЦИЯ, НЯМА МИГРАНТИ И ВСИЧКИ ВЕЧЕ СА БОГАТИ И ДОВОЛНИ! ОСОБЕНО ТОЙ.

22

Анонимен

преди 2 години

Пак ва лъжат . Цената била ,,ПАЗАРНА,, Сега ще видите как ще ви го напазари Брюксел . Инфлацията не е световна а западна. Миналата година в Китай инфлацията е 1,6 % лихвите бяха 3,6 % ;)Сега заради фалита юана падна малко и но почна да се възстановява . Има и по високи цени ама Китай готви нови големи сделки с Русия за дългосрочни договори. А за вас цените ще бъдат все по пазарни и познайте къде ще е по евтино да се произвежда ;)