191

Анонимен

преди 2 години

Очаквам другата седмица Заимов да се обяви в защита на

190

До 232

преди 2 години

Прави разграничение между фашизъм и националсоциализъм. В България никога не е имало нито едно от двете. Колкото до коментарите ти за Белене... Който копае гроб другиму, сам пада в него.

189

Анонимен

преди 2 години

Леле, колко фашаги имало тук! Малко ви беше Белене!

188

Хмм

преди 2 години

Заимов е прав и го поздравявам за делото му. Все едно да издигнем паметник на Османската империя и да повтаряме, че турците са ни освободили от феодализма... Oh wait, някои туркофили у нас точно това твърдят. Историята се манипулира. Свестните ги изкарват дяволи, а дяволите ги превръщат в герои. В този ред на мисли дълбоко съжалявам, че Германия не спечели войната навремето. Националсоциализма е много по-добра идеология от комунизма и капитализма.

187

Владимир Заимов

преди 2 години

Всеки в семейството работи за различно разузнаване

186

Анонимен

преди 2 години

ЕС и ссср са идеологически близнаци... С разпадането на Стената, Западът стана марксистки, а на изток всичко започна да се купува и продава...

185

Анонимен

преди 2 години

Будни граждани забелязали Мартин Заимов с Розова пола. Същият крещял: "Долу патриархата" и изказвал съжаление то си че по време на съветската окупация не са го обличали така. Дядо му Владимир Заимов отказа коментар.

184

Анонимен

преди 2 години

Русофилите ще откачат от тази новина...

183

Румен Спасов

преди 2 години

Христо, млъкни! ..... Стига за днес

182

Jkl

преди 2 години

Колкото американският ни нов брат ни ,,демократизира" толкова и съветската!Берем плодове на демокрацията: демографска и социална катастрофа, икономическа разруха и бананова република.

181

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям, в края на войната Сталин е бил на лов за територии, общо взето договорката е била, кой каквото завоюва и до където стигне.

180

Ха-ха

преди 2 години

Дори комунистите вече разбраха, че комунизмът си е отишъл безвъзвратно, по естествени причини, а не заради борбата с него. Обаче "антикомунистите" явно отказват да го разберат, щото продължават да си мислят, че с антикомунистическа риторика и действия че направят кариера. Битката с вятърни мелници не е твърде продуктивна... Колкото до тоя и др. подобни паметници-трябва да стоят поне докато имаме обща граница с Турция. После могат да бъдат премахнати спокойно.

179

Отговор

преди 2 години

Ицко, това как около Амстердам имало рак, сега ли го измисли! И Борисов никога не е казвал, вие сте "прости"! Някои да изкривяват думите на Борисов го превърнаха в занаят,и изглежда сходен, щом са толкова настоятелни!

178

Отговор

преди 2 години

Ицко, комунизмът и "русофилството" водят до крайни ментални увреждания! Само лъжи и манипулации! Още има оцелели да помнят бе, Ицко!Не се разбра,тази лъжа която си написал от неграмотност ли е , или се напъваш да правиш другите на по-задръстени от себе си!

177

Анонимен

преди 2 години

"Те такива про'стаци издига демокрацията." --------------- не е демокрация. Само ни се ще. Но, България още е в юмрука на комунистите и наследниците им. Не пускат, ей! Не можем да се преборим с промените и алчни русофили. Че тогава да си изградим истинска демокрация!

176

Ха-ха

преди 2 години

Русоробите сега пък изкараха и Фигурантът Радев натовец! Да паднеш от смях! Всички си го знаем като руска матрьошка! Някои май още не са разбрали ,че България е пълноправен член на НАТО и ЕС! Никой не иска със "Империята на злото"! Там е място за доказани диктатори от азиатски тип! И проектът "Три морета" е икономически! Болните глави в Кремъл отдавна са ни обявили за "враг", само защото България е отказала да им клекне! Е ,някои се навеждат и без да са ги молили!

175

Гай Баньо

преди 2 години

Все едно чета вестник Работническо дело.Русофилите бясно пишат лъжа след лъжа.Суворов ви го е написал,но вие сте кьорави,че да седнете и да четете.Не кьорави,а по скоро умствено недодялани.Все пак сте русофили.Ако имахте поне капка мозък нямаше да сте.

174

РУМЕН РАДЕВ - - СРАМ

преди 2 години

РАДЕВ КЛЕКНА НА САЩ... И СЕ ОБЪРНА СРЕЩУ ЛЯВА БЪЛГАРИЯ...... САМ СИ КАЗА, ЧЕ Е СИНЕРГИЯ С ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ,ИНИЦИАТИВАТА ТРИМОРИЕ-НАСОЧИ РАКЕТИ СРЕЩУ РУСИЯ... И ЕСТЕСТВЕНО РУСИЯ НАСОЧИ РАКЕТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ......... ПОДЪЛ КЛЕПОУХ КАРИЕРИСТ.....!!!

173

Анонимен

преди 2 години

До "Анонименн 151"ограбвани и изнасилвани", това къде го прочете? В къщата на прабаба ми са настанявани и немски и след това руски офицери....." ------------------------------ това го чух от дядо си. И той ни е разказвал.

172

Анонимен

преди 2 години

"Що се отнася за паметниса на съв.армия - това са обикновени войници." _______________ Тези обикновени войници както ги наричате, са грабили къщи, ниви, изнасилвали са, ограбили са ни царския, държавния архив, резерва, ресурси. Още, няма убити руски войници! Няма! Това е издигнато от БКП, с парите, иззети от българския народ, да се подмаже за облаги на СССР.