240

Анонимен

преди 2 години

304 Това, само защото ти го казваш, ли? Поне виж, статистиката, дори антигерб социолозите поставят ГЕРБ на първо място. Електоратът на образованите и работещите, ще се мобилизира, защото е нужна още по-убедителна преднина за партията на Борисов. Имат готовност, масово, да протестират, ако Радев хаоса и копоите му от ДС, манипулират вота.

239

емигрант

преди 2 години

Ние тук в Америка ще гласуваме за Хелуен партията.Тиквата е много полезен плод и определено за предпочитане пред алкохола.Благодарение на масовото заразяване организирано от Румен и КН през 2020, гласоподавателите на маргиналните партии се явиха на Свети Петър и останахме по-благоразумните, по-дисциплинираните и по родолюбивите.

238

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са миналото, никога бъдещето.

237

Хелуен

преди 2 години

Колкото и да му е мъчно на Румен Радев и неговите сценаристи, не друг а той самия насрочи изборите за времето на тиквите. Във изборния ден ще си опека тиква и ще отида да гласувам за Бойко, а после ще искам справедлив съд за "протестърите" и техния главатар Румен Терсенето.

236

Асан

преди 2 години

Не вярвам на Асен..... Почвам да съжалявам за времената при Бойко-беше си предвидим живота.....

235

Анонимен

преди 2 години

каза Деса общата, позната ни от психиатричната клинка в Дулово

234

гласоподавател

преди 2 години

Пожелавам Успех!А после прокуратурата да разнищи методите на придобиване на имотите на Бойко Рашков и специално внимание на придобивките на Румен Радев!

233

негова фенка

преди 2 години

Честито, желая ви да сте първа политическа сила , УСПЕХ.

232

Учуден

преди 2 години

Дай му на българина да прави простотии,да хленчи,да търси как и кой да му осигури условия да краде,заедно с големите бандюги и като не му се сбъдне мечтата,почва да плюе срещу най малко виновните и сравнително най почтенните до този момент в политиката,а именно ГЕРБ?!Нали цялата дандания,целият вой и непрекъснато повтаряната мантра,лъжа,че ГЕРБ крадяли е точно затуй,че не крадът,а туриха савак на крадците,голяма част от които висите м,ди под всички материали за ББ и ГЕРБ!Болнигадни им бецили!

231

kii

преди 2 години

само като видях снимката и .......

230

Хунта вън!

преди 2 години

Разбира се, че ГЕРБ ще са първа политическа сила. Много добре се видя, че т. нар. "партии на протеста" не струват и са некадърни да управляват България. Донесоха на държавата хаос, разруха, разединение и инфлация.

229

Пижо

преди 2 години

Те пък се надявали да бъдели първа политическа сила. Че през април какво бяхте беее, кр**те**ни? Същото ще е и сега. Ни повече, ни по-малко от априлския парламент. ГЕРБ никога повече няма да бъде във властта. Дори само, защо нямат подкрепата ни на САЩ, ни на Русия, ни на Германия, ни на Брюксел. И на ЕНП вече я нямат!

228

Анонимен

преди 2 години

Сезона на тиквите отдавна отмина

227

от северозапада

преди 2 години

Е не бе, - ще гласуваме за Кирчо и АсАнчо, дето откраднал код за милиони, ама декларирал едни 70 хилки, па се и сърди, че му викали "мошеник"!!!!

226

анонимен

преди 2 години

ГЕРБ , ДПС , БСП - коалицията , която е животоспасяваща за Б.Г.

225

Анонимен

преди 2 години

Всички гербави - при бай Ставри!

224

Анонимен

преди 2 години

Не мога да проумея, как има нормални хора , които да вярват и подкрепят тези крадци.

223

анонимен до 284

преди 2 години

Вярно , че простотията има алтернатива- само, в 45 и 46 парламент за новите формации интелект , образование , честност бяха абстрактни понятия.

222

баба Пена

преди 2 години

Трябва някой друг да дойде да ни управлява - например малко австрийци, германци. Тая пасмина бг политика освен да пълни джоба за нищо друго не става. За 30г какви ли не видехме и кво, оправиха си джобовете а работа нула. ГЕРБ, БСП, ДПС, ДБ МБ и т.н. за нищо не стават.

221

баба Пена

преди 2 години

На снимката от ляво на дясно: Жоро ментата, Петьо шашкъна, Бонка Пердето, Хан боздуган, Митьо Бахураа. На втория ред само некви мишки виждам. Всичките цветове партии са за канала. Зелени, розови, сини, червени, пембени и небесно кафяви все са за канала.