80

неизвестен

преди 2 години

Имунизиран или не имунизиран все едно, "бай бабо" да те не хване проклетият вирус, който някой *** учен го създаде и пусна всред хората.

79

456

преди 2 години

Инжектират в телата ни нанотехнология с цел проследяване-цифровото ни ЕГН.Всички трябва да го имаме,затова на всяка цена ще ни набодат,доброволно ,или не.Елита има план-чи пиране на човешките стада и четвърта индустриална революция/ДА България/

78

До 85

преди 2 години

А като се правиш на интересна и пишеш с недомлъвки, какво си мислиш, че ние не сме пътували и не пътуване със самолет ли? Какво толкова си заснела на летището, че сме щяли и да го видим? *** например на летището в Сингапур и снимай.

77

аз

преди 2 години

ами то и преди ваксинирането, най- уязвими бяха възрастните хора. Значи... все тая дали с ваксина или без...

76

IT-спец

преди 2 години

незнам колко има ваксината но знам вече за двама починали от ваксина, а от корона вируса знам за един починал около мен останалите го карат на крака а някои членове от семейството дори не се заразиха при наличието на болен и постоянен контакт с него ... така че всеки сам си решава, на този етап това което виждам около мен е че се умира повече от ваксина от колкото Ковид, всеки сам си решава...

75

хахахах 89

преди 2 години

което си написал е глупост. не се излагай.

74

вакс

преди 2 години

До Лъжа има къси кракаЗависи против какво е ваксината. Всички противогрипни ваксини са малотрайни само за сезона. Ковид спада към групата на грипните вируси така че няма конспирация. Приятен ден.

73

Дрън брън

преди 2 години

А отговор няма

72

Отговор няма лъжете

преди 2 години

НЕ ВИДЯХ ВСЕ ПАК КОЛКО МЕСЕЦА СРЕДНО ТЕ ЗАЩИТАВА ВАКСИНАТА

71

Лъжа има къси крака

преди 2 години

Ако ваксината е истинска, тя предпазва ваксинирания в продължение на десетилетия, а често осигурява и доживотна защита. Ако ваксината не е истинска, защитата може да не изтрае и от ден до пладне.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 Нищо не си видяла на никакво летище. Една жена ти е казала, че е гледала клип в една фейсбук група. Аман от конспиратори.

69

Анонимен

преди 2 години

Познавах четири души, които си отидоха от тази зараза. Всичките бяха по-млади от мен (58 г.). Всичките имаха високо кръвно и за съжаление повече килца от нормалното. Не може да има никакво подценяване на тази зараза. Пазете се! Ваксинацията е и трябва да си остане личен избор. Ваксинирах се, но не бих агитирал никой. В къщи сме фифти-фифти (2:2). Сега даже трябва да се държа по-отговорно, с оглед неваксинираните ми близки.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Сигурно си на 16 години и социалния ти е кръг е от набори. Аз познавам много починали от ковид, включително един на 38 години. Това, че не може да видиш нещо, не означава, че то не съществува.

67

Анонимен

преди 2 години

Няма да разяснявам какво съм видяла на летището, нито къде е това летище, не е в България, ще разберете скоро.Аз имам видео, не знаех че това ще стане, просто реших да си заснема пътуването, защото беше първата ми ваканция в чужбина на място, където мечтаех да отида.Толкова.Аз минах границата с PCR тест.

66

Анонимен

преди 2 години

Това не са ваксини, а отрови. Множество кръвни изследвания вече доказват, че тези химии причиняват аномалии в кръвта, които ще доведат до множество проблеми.

65

Анонимен

преди 2 години

Никой не заплашва хората,искащи да се ваксинират, какви ги говориш?Някой кара ли те насила да на се ваксинираш?А нас, които не искаме, и в момента това не е незаконно,защото ваксината е по желание, ни заплашват,лишавате от права и ни вменяват вина?Кой в репресиран всъщност?От всякъде ни притискат.

64

Анонимен

преди 2 години

Имам питание-какво, ако от цял блок няма нито един разболял се от коронавирус. И от още 5 блока. Питах лелята, която дойде да ме преброява, видна клюкарка. Е, па рече-няма. Е, като е толкоз разпространен вируса, заразен, опасен и прочие, как мое да няма? Но нищо истерията продължава с пълна сила.

63

Анонимен

преди 2 години

пореден платен хейт на антиваксърите отново омраза и заплахи срещу хората искащи да се ваксинират

62

до 77

преди 2 години

Може ли малко разяснения какво сте видели че не се разбира, как точно се познава че имате фалшив сертификат?

61

Анонимен

преди 2 години

Колко трайна е защитата на ваксините ли? Ами... за днес в България отчитаме 26 починали. В Сърбия са 42 души. Процентът новозаразени е около 9,5% в България, и съответно около 32% в Сърбия.Къде е по-добре положението? В суперваксинираната Сърбия ли (там разрешиха всички ваксини, включително и руската), или в слабо ваксинираната България? Преценете сами!