31

Професор Пръц

преди 2 години

Зайко се издигна от продавач на сергия до премиер,но по душа си остана дребен търгаш и хитрец-двуличник...

30

Йонко Стойнбековски

преди 2 години

За зайците и хората .!.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19Такова нещо като македонци няма не и като отделна нация. Просто всички живеещи там са потомци на българи и тази земя е била българска. Това, драги, са фактите и аз не мога да се съглася че тази подарена на сърбите от СССР земя ще се идентифицира с историята на този регион. Абсурд! особено сега след седемдесет години сърболия. Просто някой да си наляга парцалите и да приеме истината. Иначе да го духа.

28

666

преди 2 години

Майната и на рсм

27

Анонимен

преди 2 години

Заев доказа по всички възможни начини че на него не може да му се вярва - двулично, нагло същество. Пак разчита на тъпотата на европейците които са свикнали да не зачитат и всичко да получават с натиск. но ние историята и достойнството си няма да дадем, освен ако някой не се окаже тотален продажник. Но се надявам някой най - сетне да си научи урока - Европа ще е единна ако всички членове в нея бъдат уважавани и зачитани.И ако искаме да ни зачитат ще отстояваме своето докрай.

26

Нема по добър от

преди 2 години

Зайо Байо, га говори - в Столипиново настава тишина и дъртите ромове свалят капи и се учат. Истински майстор на лъжата е!

25

Шефа

преди 2 години

Години насаждан език на омразата щял да го реши за 3 месеца?То да не е език който да отрежеш?Заев , Заев , България вече не Ви вярва , както не вярваме на Борисов , не вярваме и на ЕС и неговото правосъдие!Обезверени сме!

24

След като

преди 2 години

В България е имало антифашистка борба, значи е имало и фашисти. Едни от тях са били върховистите.

23

Анонимен

преди 2 години

ЗАЕВ И БОЙКО ДА СЕ ВЗЕМАТ.СОЛНИ БОЛКЛИЦИ

22

Анонимен

преди 2 години

На сърбите им отнеповече от 70 години за да ви настроят против нас, пък сега за 2 месеца как ще си промените историята незнам. Само лъжа ще е, каквото и да кажете.

21

Анонимен

преди 2 години

В края на годината като минат изборите в БГ,и измамниците вече са се окопали във властта,ще продадат за пореден път бг интереси.

20

Гошо...Тъпото

преди 2 години

РСМ почти 30-сет години,откак сме ги признали...първи за самостоятелна държава,не са направили...нищо,за подобряване на взаимните отношения,напротив,изостряли са ги.Сега за 2-3 месеца щели да...напреднат;това са приказки за...наивници.Еее,ние едва ли сме...такива.

19

Анонимен

преди 2 години

България не е била окупатор в Македония. Това трябва да се ревизира и за това не трябва да се дърляме с македонците, а със сърби, руснаци, французи.

18

Анонимен

преди 2 години

До Браво Оди се ши.ай...

17

Анонимен

преди 2 години

Държава македония не съществува. Все едно да кажем че има държава Тракия или Добруджа. нема таком филм Заек.

16

Заев научи историята

преди 2 години

Цариград 1876 г. Англия, Турция и Русия подписват карта на бг землище с преобладаващо бг население. РСМ е в България.

15

преди 2 години

Аз пък съм потомък на българи от македония и не желая да ми пренаписвате българската история на някаква си измислена титовска, пропагандирана,фалшифицирана пародия

14

въпрос към Заев

преди 2 години

При 60 % бг население в 1913 г, в РСМ кой е фашистички окупатор ?! Сърбия или България или Турция. Някой прави етническа чиска там но не е България. Просто не трябва да се изопачават фактите.

13

Анонимен

преди 2 години

Сърбите нямат никакъв проблем,черногорците и босненците,да наричат езикът си черногорски и босненски.Румънците пък не правят проблем на молдовците ,да наричат езикът си молдовски?Сърби и черногорци честват общи герой,както румънци и молдовци и никой не се кара чии и не отрича правото на другия да си го присвоява!Май,само Ние се държим като ощипана мома и се правим постоянно обидени на македонците.

12

Анонимен

преди 2 години

вярвай, те и децата вярват в дядо мраз