128

100 на нула за Путин

преди 2 години

И турси поток си направи и северен поток си направи и Крим си взе и е единствен доставчик във ес --- това да му се реализира всичкото си трябват хора от ес да са големи путинисти ,иначе ако им слушаш приказките .Само не знам докъде ще докара това щото във мача третия играч е САЩ и той може да направи ес -арабска джамахирия и я прави за отрицателно време ,да не забравяме и на кого са банките,та сега ес направи номер на щатите ,ама онези са във състояние да разтурят ес --впрочем те го и създадоха

127

Анонимен

преди 2 години

На 27 август Газпром преустанови продажбите на европейските спотовите пазари на газта за 2022г. Предлаганата газ вече е само за 2023. Газпром ще изпълни договорите за заявените количества, но няма да увеличава доставките.

126

Анонимен

преди 2 години

Газпром на кръстопът: Европа ще гълта газ и за 1000 долара, но какво ще остане за Русия?

125

Анонимен

преди 2 години

Печалбата на Газпром е рекордна, 22 пъти повече приходи за първото полугодие в сравнение с 2020г, до края на годината се очаква да мине 25 миларда долара при тези цени на газта, дори и да намали доставките към ЕС като ги насочи към Азия където цените са още по-високи.

124

Монархист

преди 2 години

Тия дето предлагат президентска република да си направят екскурзия до С.Корея. За вечно. Защото тукашната ще прилича на тамошната - тирания начело с някакъв октопод имащ се за живо божество.

123

шрьодер и меркел

преди 2 години

Ми се струва ,че играха за Русия във мача и срещу Украйна . Ако нв се лъжа Шрьодер отпраши да работи за руска петролна компания ,сега и Меркел като пенсионерка почне да работи като косултант някъде във Москва ,ама въобще няма да се учудя ,а ще кажа евала на фсб то ,,,,Русия газ има ,ама газта трябва да се продава ,че да има парички за бомбички ,а Меркел уж против руската военна сила пък добре я захрани и затова Щатите режат здраво ес-то ,а може би затова изгоряха и франсетата със подводниците.

122

Анонимен

преди 2 години

"...да дадем последен шанс на свободния избор на българското общество, но с определени условия..." - Не може да съществува свободен избор при уславия! Статията е противоконституционна и авторът трябва добре да изучи основния закон на Република България! Особенно първите членове на конституцията! Или това е поредното платено събщение?

121

Анонимен

преди 2 години

Представителят на държавния департамент на САЩ по енергийна безопасност Мос Хохщайн заяви във Варшава, че САЩ не могат да увеличат доставките на втечнен и шистов газ за Европа, ако зимата се окаже студена и Европа се нуждае от допълнителни количества заради щетите от двата урагана в САЩ. Наличната газ САЩ ще продават в Азия където цените са по-високи. Това може да изложи на опасност живота на населението на съюза, и ЕС трябва да се приготви за енергийна криза като си осигури газ от наличните газопроводи.

120

Анонимен

преди 2 години

САЩ: Погрешно е България да спира Северна Македония за ЕС. Преговорите трябва да започнат. Това заяви новият специален пратеник на Вашингтон за Западните Балкани Габриел Ескобар. А нали се сещате какво означава за васалите, когато САЩ кажат "трябва".

119

до 140

преди 2 години

Сещ е на исток от Русия, така че си прав, ние на запад не се интересуваме от блатата на Сибир.

118

ние не сме толкова

преди 2 години

Това е някаква хибридна статия.Как можа този "образован" според препоръките в края на статията да измисли че управлението със служебно правителство е успешно.И образованието му сигурно е като на Харвардските мошенници.

117

Да напомня...

преди 2 години

...на автора, че предлаганите от него промени не са "ново обществено устройство", а само изменения в Избирателния кодекс. В тях определено има и смислени неща, но езикът....ако статията вярно предава текста на г-н Ников, то избирателни права ще имат само завършилите средно образование. Очевидна грешка във формулировката. Бих посъветвал г-н Ников първо да мисли, а после да пише. Накрая - да редактира, за да не се получават подобни и ди от щини. Успех на мераклията-реформатор!

116

Шаши

преди 2 години

Христо Христов: Е сега проверих за Желев. Пише си го. Вече опираме на гледни точки а с политика не се занимавам. За мен всички са маскари до доказване на противното. И 1 лично мое мнение. До тук при Б.Б. беше най-добре. Цени-доходи. Познавах ги и двамата за които пишеш. Хубав ден.

115

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията в България изби 2 милиона.

114

Русия преди да се --

преди 2 години

--говори , трява да е ясно какво представлява невидимата страна във нея. Милиони руснаци са избити от нея без да мога да разбера във името на какво освен една дива параноя някой нещо да не се опита да им вземе власта ,дали са били чк нквд смерш кгб фсб те са управлявали и те са навсякъде .Путин и да го няма ще има друг Путин това там не променя нещата Русия си е тяхна отвоювана територия и официалната доктрина е че запада иска да им вземе природните богатства , а те ще я бранят на всяка цена .

113

Глупости

преди 2 години

Това, че някакви дришняpи - циркаджии, не са успели да съставят правителство, защото са си играли клоунадите, не означава, че трябва да бъдем вкарвани в опасни капани за промяна на общественото устройство, защото това ще има последствия за десетилетия напред.Трябва търпение и да не се прибързва. Избори до дупка, ако трябва и смешниците сами ще се отсеят, защото хората ще спрат да гласуват за тях.

112

Ха-ха-ха!

преди 2 години

До Анонимен 131: По-добре руснак да ти спре газта, отколкото немец да ти я пуска. Стара еврейска поговорка.

111

Анонимен

преди 2 години

Северен поток 2 е готов за експлоатация което вкарва Украйна в политическа и икономическа месомелачка. САЩ трябва да настояват ЕС да отдели пари за Украйна като компенсация. Това ще съкрати европарите за повечето държави от съюза.

110

Анонимен

преди 2 години

Образованият човек никога не е гарант за просперитет, има толкова учени пъзливи, че нямам думи.

109

Анонимен

преди 2 години

Учи мама за да гласуваш. Българска поговорка от 21 век.