86

Анонимен

преди 2 години

Когато управляват крадливите и лъжливи комунисти народа винаги обеднява. За сметка на това комунистите стават мултимилионери и милиардери. Това са фактите!

85

Дост

преди 2 години

Българският капитализъм е жесток!Затова обявиха комунизма за престъпен, за да не скочат пак хората на бунт !

84

L.

преди 2 години

Дубрютру!

83

Най-бедни сме а пък

преди 2 години

с най-много питиепродавници.Всичко е лъжа и маФия тук.

82

Анонимен

преди 2 години

До Терористи! Парите просто още чакат да си ги поискаме, като им дадем план за какво ще се харчат. Иначе да не мислиш, че ще плащат пенсии и помощи с тях? За заплатите няма да влияят, защото там е до какво си изработил. Като стигнат до доходи, просто ще вдигнат цените- повече пари в мен и теб значат да плащаме повече за стоките, ако няма повече производство и нови стоки, които можем за купим с новите пари. Ако двама искат телевизор и имат пари, поскъпва. Ако има телевизори и телефони е друго.

81

Анонимен

преди 2 години

Тоз път ще има бой с камъни. Бунта срещу виденов ще им се види като туристическа разходка.

80

Анонимен

преди 2 години

От толкова години насам, чак сега ли го забелязохте това? Всяка година инфлацията изяжда увеличението на МРЗ и хората го виждат и усещат. Но от една страна е хубаво да се напомни на някой току виж объркал се гербаджия.

79

Анонимен

преди 2 години

Аз не бях са заслушал ко казва тая. Торопроизводители се оплаквали от високите цени на тока. Изкуствени торове се правят от газ ;) Пак торопороизводителите от Варна са намерили най големия ,,експерт,, :)))))

78

Анонимен

преди 2 години

Слугинажно изпълнявайки желанията и заповедите на хегемона и лекомислено предоставяйки територията и институциите на РБ за атаки срещу братския руски народ, българските политици трябва да помнят думите на Владимир Путин "Навсякъде по света докоснатото от американците се превръща в Либия или Ирак".

77

Анонимен

преди 2 години

Заплатите си стоят на едно място още от 1985г. Покупателната стойност от тогава изобщо не се променила. Цените и заплатите вървят нагоре едновременно като заплатите изостават от цените с няколко месеца.

76

Анонимен

преди 2 години

В произнесената на 21.04.2021г. реч Путин каза със спокоен тон: ... ... Не ви препоръчвам в отношение на Русия да преминавате червената линия. Къде точно ще минава тази червена линия във всеки конкретен случай, ние ще определяме САМИ.

75

SHEFA

преди 2 години

До анонимен 81-250 000 СА ЧИНОВНИЦИ.

74

Програмист

преди 2 години

Зависи чии доходи. В момента свободните проекти на пазара са толкова много, че всички избираме само най-доходоносните и такива, на които имаме готов код за голяма част от проекта. Винаги е имало и ще има сектори, където търсенето изпреварва предлагането.

73

анонимен

преди 2 години

Трябва да се мисли как да се намали държавната администрация и да се намали ДДС на храни и лекарства.

72

Друга тема

преди 2 години

Психиатрите са едни от най - големите мошенници в света ! Те нарочно казват че човек , който не е наред. че трябва да пие хапчета , за да пеечлят много пари от тази измама ! Истинската оправия от нечия психоза е истински живот и хубави преживявания без лиения от секс и други хубави неща от живият живот !

71

истина

преди 2 години

от както има капитализъм това е движещата сила, покачване на всичко с идеята че някой ден някой ще получи повече от колкото е можел да си позволи. Както и в хазарта, така и във всеки бизнес когато се тегли чертата е 90 процента губещи и 10 печелещи, но се говори само за 2рите и всеки си мисли американска мечта, защото не дават тези на улицата които са там от луксозни офиси.

70

Анонимен

преди 2 години

Печалбата на Газпром е рекордна, до края на годината се очаква да мине 25 миларда долара при тези цени на газта, дори и да намали доставките към ЕС като ги насочи към Азия където цените са още по-високи.

69

Анонимен

преди 2 години

Представителят на държавния департамент на САЩ по енергийна безопасност Мос Хохщайн заяви във Варшава, че САЩ не могат да увеличат доставките на втечнен и шистов газ за Европа, ако зимата се окаже студена и Европа се нуждае от допълнителни количества заради щетите от двата урагана в САЩ. Наличната газ САЩ ще продават в Азия където цените са по-високи. Това може да изложи на опасност живота на населението на съюза, и ЕС трябва да се приготви за енергийна криза криза като си осигури газ от наличните газопроводи.

68

Анонимен

преди 2 години

Промяна може да има само ако се върне държавния капитализъм както беше предо 1989та, когато се живееше много по-добре, и както е сега в Китай - държавата е собственик и контролира бизнеса, избори не се провеждат. Но това практически е невъзможно в България и БСП и Радев са мошеници които подвеждат хората с фалшив социализъм. Друга промяна може да има ако излезем от ЕС и НАТО и се ориентираме към Русия, но и там не ни искат и не сме им нужни вече. Мизерията само ще се задълбочава.

67

Анонимен

преди 2 години

64, някъде през февруари писаш: След като в началото на годината в Япония цената на СПГ достигна рекордните $1200 за 1000м3, а преди два дни газовите цени в Оклахома подскочиха до $17,7 хиляди за 1000м3 и се установиха на $13,3 хиляди за 1000м3 /съгласно твърдението на водещия кореспондент на Bloomberg по енергетика Жавие Блас/, енергетическият колапс е все по-близо.А "умните" *** се канят да накажат Русия със санкции, т.е. да ускорят колапса.