70

1123214

преди 2 години

Има ли статистика колко хора умират от рак, диабет и сърдечно-съдови заболявания и съпоставя ли се това с бройката на починалите с ковид, защото в Бг сме първенци по смъртност от преди ковид19!

69

???

преди 2 години

До 77 - Написал си, "Абсолютно манипулативна статия", което е лъжа, след което продължаваш с лъжите. Защо не написа и поне едно нещо, което да е вярно?

68

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно манипулативна статия и най-вече заглавие - както обикновено в този "сайт"! Нищо не се споменава за броя на починалите в годините преди ковида ! Ама тогава нямаше яко платени ковид-пътеки от НЗОК и хората са се разболявали от различни болести и алчността на лекарското съсловие не е могла толкоз да се развихри !

67

Анонимен

преди 2 години

Едно време науката е измислила ДДТ. Всички са били във възторг от науката. Пръскали са си масово децата с ДДТ. Който не е искал са го обявявали за назадничав и глупав, че не вярва в науката.

66

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power приятел, аз не се мисля за по-умен от всички, а за по-глупав от всички. Затова не се ваксинирам. Така доволен ли си? Ти като си по-умен, ваксинирай се. Някой да те спира? Сега вече ще слагат и бустерна доза. Може и четвърта доза след това? Ще има за теб дозички, колкото си искаш. Аз съм си ок, че съм глупав. И се възхищавам на умни като теб. Продължавай все така.

65

Анонимен

преди 2 години

Докато обществата се занимават с "Коронавирус" се случват и други много интересни неща... Безразборно печатане на пари от Централните банки, поскъпване на суровини и стоки, обедняване на средната класа, да не говорим за енергетиката. Много ни се иска да сме ЕКО, ама не можем да си го позволим. ЕС става неконкурентен и лошо място за производство и правене на бизнес. Зелената сделка е абсолютен провал на ЕС. Това е не по-малко важно от Коронавируса.

64

Solar Power

преди 2 години

До Бате Сечко: Кой те манипулира сечко ? 2.5 милиарда вече са ваксинирани. Всички около нас имат 40-50% ваксинирани. Дори Русия и Китай имат 2 пъти повече от нас. Само българина си мисли,че е най-умен от всички. Замисли се дали е така всъщност ? 695 годнии под робство ! Дали сме най-умните ? Най-бедния в Европа. Дали сме най-умните ? Най-много умирания в Европа. Дали сме най-умните ? Дали пък "елита" не иска да умрете без ваксини за да настанят афганистанци тук ? Ето друга теория :)

63

Анонимен

преди 2 години

Добре де, само да попитам. Защо няма контрол над пиещите алкохол, пушещите цигари, изгарянето на ***, хидрогенираните мазнини и различните вредни химикали, които се поставят в храните? Над тези със затлъстяване? Обаче за ковид тотален контрол?

62

до Николай

преди 2 години

А освен 34-те дето ги спрягаш ,колко са другите болни във вашата голяма болница и за какво са хоспитализирани, дали бе споделил с широката общественост?

61

Korean soup

преди 2 години

Аз лично съм съгласен с това, който не иска, да не бъде принуждаван да се ваксинира. Естествен подбор.

60

Бате Сечко

преди 2 години

До 67- Моето момче, европейската, израелската, американската и английската статистики показват ясно, че има смъртни случаи- и стотици хиляди с тежки последствия!!! При над 2 милиона, игли" в България и нито един смъртен случай, се вижда ясно- ВСИЧКО СЕ МАНИПУЛИРА И КРИЯТ ПОСЛЕДСТВИЯТА! А, ти си служи и петото бустер че, да си спокоен!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Повечето хоспитализирани трябва да са ваксинирани! Така стана и в Израел!!

58

Анонимен

преди 2 години

Засега в България няма починали заради ваксинацията. Това разбира се се отрича от страхуващите се да се ваксинират, които заради огромния си страх виждат и под вола теле.

57

Факт

преди 2 години

За последната една година (20 септември 2020 - 19 септември 2021) регистрираните като починали от Ковид-19 са 19271 човека, но реално са 2-3 пъти повече, между 35000 и 55000 починали. Според смъртността преди епидемията, общо починалите в България трябваше да са 103-105 хиляди, а те са много повече заради вируса.

56

Бате Сечко

преди 2 години

До 61 Анонимен: Има, и то доста! Това, че доФторите и системата им, не желаят да го документират(поради много причини) , не означава, че няма убити от иглата...!!! Но, аз разбирам проблема на,, ваксинираните"- вие не искате да повярвате, че иглата може всеки момент да се задейства... Нали!?

55

Анонимен

преди 2 години

Голям страх бре, аууу..

54

Анонимен

преди 2 години

Боцкай се ако искаш през месец, сложи си три маски и една отзад и с три катинара в мазето и живей с орлите. Само не учи другите какво да правят.

53

Анонимен

преди 2 години

До 58/Докторе, как да се вярва на тик.ви от първите редици, които премахнаха плътния шал и кърпата на устата, като ги замениха с един купешки пар.цал, носен от някои с месеци в задния джоб, защото пазел повече. Тази глуп.ост може да я сътвори само "смел борец" от първите редици за да капе в касичките по малко, но редовно. А кърпата можеше да се носи профилактично всеки сезон, както с естетическа, така и с профилактична цел. Такива смелчаци са ясни. Затова не вярвам на лъжите им.

52

Анонимен

преди 2 години

"Аз, никога няма да ви обвиня, че сте се боцнали и заболели от това."""""""""" Смешници, в България няма починали от поставена ваксина срещу Ковид, но от Ковида има вече 20000 починали. И неясно колко починали от други болести, защото не им е оказана адекватна медицинска помощ тъй като хилавата ни здравна система се занимава основно с болните от Ковид, които понастоящем са единствено заболели неваксинирани.

51

Бате Сечко

преди 2 години

До НиколайДокторе, всеки има право сам да избере- иглата или Короната( аз съм направил това и за моите деца!) !!! Ти не си Господ... Аз, никога няма да ви обвиня, че сте се боцнали и заболели от това. Доказателства има достатъчно в момента! Защо ли вие и вашите колеги се правите на невиждащи? Хипократовата клетва, помните ли!?