7

111

преди 2 години

До до Мечо КухНямало е пандемия от 100 години насам, затова не се е умирло толкова. И не само в България, в целия свят. Как само в България не разбраха. И не се елекува, но като има ваксини - може и да не се преболедува. Но само за тези, които не са зомбирани сконспиративни теории.

6

до 8

преди 2 години

И аз така съм чувал, че вирусните инфекции се преболедуват, а не се лекуват. И че има медикаменти единствено за облекчаване на симптоматиката, не и такива които спират инфекцията.А тука спрягат цели девет лекарства, и предполагам, че половината от тях са антибиотици.Излиза, че всеки с положителен тест се предполага, че ще развие вторична бактериална инфекция ли?

5

до Мечо Кух

преди 2 години

До сега никога не е имало лекарство срещу вируси. Дори и гриповете не са лекувани с противовирусни лекарства. Винаги е било атибиотик, с който бориш вторичната бактериална инфекция на белия дроб. Питай мен, тинейджърските ми години минаха всички така. По живково време имаше лекари и толкова умрели от респораторна инфекция нямаше.

4

Анонимен

преди 2 години

1. Аспирин, 2. Витамин С, 3. Липов чай, 4. Билков чай, 5. Черен чай, 6. Синапени лепенки, 7. Аулин, 8. Витамин D, 9. Памперси

3

антиваксър

преди 2 години

До Мечо Кух 5 Лекарствата са цинк, хидроксихлорохин и ивермектин. Азитромицин в случай на вторична бактериална инфекция. Двете не се предлагат, защото СЗО-то не разреши да се изследват и не препоръчва да се използват, защото не са изследвани. Омагьосан кръг. Продължават да убиват болни хора, за да притискат здравите да се ваксинират с не ваксини.

2

Мечо Кух

преди 2 години

9 лекарства за лечение на коронавирус звучи доста несериозно.Досега няма нито едно официално обявено за такова.По- скоро ще изписват антибиотици, които няма как да са лекарство за лечение на коронавирус, щото антибиотиците са средство за борба с бактериални инфекции , не вирусни. Просто си отварят нова вратичка за източване на НЗОК .

1

Хм

преди 2 години

Температура може да се вдигне и Не от ковид! Трябва ли да ходим всички в ковид центровете? А децата и те ли? Защо Бързите антигенни тестове не са безплатни навсякъде? Човек по- бързо се ориентира дали е с ковид!