17

До спокоен

преди 2 години

Да, особено ако е завършил право като теб. Хахахахахаха. Дават ти бонус ако се ваксинираш, ако не, нищо не ти дават. Изборът си е твой. Ама ако си под карантина и не си болен, нямаш право да ходиш на работа. А като нямаш болничен, трябва да си ползваш отпуската, иначе дисциплинарно уволнение.

16

Анонимен

преди 2 години

За 100 лв. мога да им дам да ваксинират някое бездомно куче или мишките в мазето. Макар че и те са животинки.

15

Бил Гейтс

преди 2 години

Конспиративните теоретици непрекъснато ми се бъркат в плановете, но аз съм подготвен за всичко. Скоро моите роби ще обявяват всеки, които не иска да се ваксинира с моите инжекции за луд и ще го вкарват насила в психиатрия, където ще го упоят и ваксинират насила. Освен това работим и по концлагери за лекари и политици, които са против ваксините, всъщност планът е да преотворим лагера на остров Белене и кариерите край село Скравена.

14

Бay

преди 2 години

никой не иска служителите му да излизат в болнични.

13

Анонимен

преди 2 години

Много загрижения тези капиталисти за здравето на робите си бре. Па чак и пари в бонус им дават.

12

Анонимен

преди 2 години

Това е нищо! Кметът на едно малко и забутено родопско село агитира всички жители да се ваксинират, или ще им спре административното обслужване. Дори раздава по 500 лв. на човек, ако се боцне

11

.

преди 2 години

Тия 100 лв за ковчег дори не стигат бе ей!!!

10

Спокоен

преди 2 години

Мисля, че тези бонуси на на ръба на закона. Би могло да се случи много любопитно дело ако сериозен юрист се захване.

9

Хахаха

преди 2 години

Какви ваксини, каква работа. Хората вече отказват да ходят на работа и правят пари от въздуха. Работя по 1 час, а останалите 7 си ходя на тренировки, върша си бизнеса от работния компютър, чета си книги и никой не ме пипа, защото няма служители вече. Аз съм доволен на социалните помощи в размер на 4 хиляди лева, които ми дава компанията и мога да изкарам до пенсия така.

8

Ваксинирайте се

преди 2 години

Точно така! Трябва някак си да се увеличи нивото на ваксинация...Ние ваксинираните до кога трябва да делим един въздух с неваксинираните?!

7

Бил Гейтс

преди 2 години

И аз давам стимули за ваксина на лекарите по 1000 лв на месец ако намерят баламурници да се ваксинират, но удрям на камък нещо с българите. Давам и бонуси на моите роби, които разбработват софтуера за GPS-а чипа, който се инжектира при ваксинация и той ще предава данни за вашето местоположение 24/7 на специална система от спътници, които ще бъдат пуснати в орбита от моя приятел Мъск. Ще трябва реваксинация на всеки 6 месеца с цел подмяна батерията на чипа, но работим и по алтернативи.

6

Анонимен

преди 2 години

Никакви ваксини! Това са някакви пробвания като да ви чипират! Чух, че една учитлка в едно село е умряла след като я ваксинирали с втората игла! Никакви ваксини!

5

Погнусен

преди 2 години

Това е толкова унизително, че не намирам думи. Най близкото сравнение е "проституция". От глад си готов да продадеш тялото и себеуважението си.

4

Анонимен

преди 2 години

Бих дал 200лв на шефа , за да не ме задължава да се ваксинирам

3

Леша

преди 2 години

До 5 Значи ще изчезнем и умните европейци ще дойдат да живеят на нашата земя. Дори ще поканят евреите да купонясват заедно.

2

До 2

преди 2 години

Какво значи да се продаде? В Дания 80% са ваксинирани и всякакви мерки отпадат, но на "умния" *** скоро няма да му дойде акълът.

1

Леша

преди 2 години

Тази защо говори без маска? Толкова ли държи да и се види мустака?