101

Анонимен

преди 2 години

Ас ше гасовам за Радеф!! Той е патриот и са бори с мафията на герб!!

100

Възраждане

преди 2 години

Президента Радев успя да пребори и свали Диктатора, Борисов от власт!! Трябва да запазим раководител като него колкото се може по-дълго!! Да му дадем повече правомощия да се бори с мафията на ГЕРБ,!! България трябва да стане президентска република, за да се измъкне от лапите на илигарсите!!

99

Анонимен

преди 2 години

Радве нарушава конституцията , явява се и с партия и за президент, но с Американското посолство зад него , законите не важат

98

Изнервен

преди 2 години

До 90. Глу.пак, а парламента кой го избира бе, ***, Решетников ли?

97

До 92

преди 2 години

Еднолична власт е по - добре

96

Гледна точка

преди 2 години

До 89. А как реши, че ти си умен? Гласувал си и за радеф, нали? Който за 4 месеца докара държавата до пълен хаос.

95

Гражданин

преди 2 години

До възраждане. Сега ще ти покажа колко си елементарен и даже глу.пав. Искаш президентска република ама ако радеф е президент, нали? И ако след два месеца или айде да е след 5 години е някой друг, който не ти харесва, вече няма да я искаш, а? Видя ли?

94

Анонимен

преди 2 години

Я, каква мафия построиха още една България, а бе вие нормални ли сте?

93

Анонимен

преди 2 години

Комунистите спрели магистрала Хемус щото спазвали закона. А като крадете българския народ с милиарди що не ви пука за закона. Така са комунистите, лъжата и кражбата са тяхната същност!!!

92

Анонимен

преди 2 години

До "Живко от Варна": Щом и ти си гласувал за ГЕРп не ти трябва да си продължаваш семето. Господарите ти от ГРОБ не случайно те държат най-беден в европа!

91

Радев

преди 2 години

Изглежда е една кукувица в гнездото на БСП и твърде скоро с последователните си действия Ще прати тази партия извън парламента и ще я замени с дизайнерски, бутикови партийки за еднократна употреба.

90

Анонимен

преди 2 години

Янев, как са децата ти уредени на високоплатени дтржавни постове. Стигат ли им по 10 хилки месечна заплата. Ако не им стигат що не купите още един ръждив реактор за белене да ги направиш мултимилионери комунистчетата.

89

Живко от Варна

преди 2 години

Хора много ви моля , помогнете ми да живея истински живота, трябва да имам приятелка, след време и деца, успехи в живота и като цяло смислен живот !

88

Анонимен

преди 2 години

До gosho: защото такива са резултатите от изборите през последните 12 години, неграмотнико!

87

Живко от Варна

преди 2 години

В България трябва да се създаде отделна систгема, която да помага на нас - българите ! В България трябва да се чувстваме защитени, да сме си в у дома си, а не като у дома си и така ! Тва трябва да стани, за да има истински живот и за нас и да се запази семето ни здраво и етническо !

86

Анонимен

преди 2 години

Разбра ли, че с всеки коментар храниш тролите и мисирките?

85

Анонимен

преди 2 години

България трябва да бъде Президентска държава!! Да оправлява този който народа е избрал. А не Народа избира ИТН , но мандата за управление отива в БСП!!

84

Анонимен

преди 2 години

"Весела Чернева: Геополитическите заплахи пред ЕС продължават да са на дневен редЗа да има Европа обща отбрана, трябва да има и общ арсенал, твърди заместник-директорът на Европейския съвет за външна политика." Военните въпроси се коментират напоследък само от жени. Урсула щяла да прави ЕС велика военна сила, а разруши немската армия. Сега пък тая прави дълги коментари в тази посока. Кога жените ще спрат да бърборят за неща, които не разбират?

83

Анонимен

преди 2 години

Премиера не се избира от народа директно!! Той се определя от парламента. Но Президента се избира директно от народа!! Аз предпочитам да ме управлява, накой който аз съм избрал, а не някой назначвн от партия с трети мандат!!

82

Анонимен

преди 2 години

До 84: Проблемът България да стане президентска република е, че (мало)умният български народ пет пъти поред си преизбира ГЕРп и е готов да умре, само и само пак да го управлява ГЕРп! Фактите ми го говорят! Мазохизъм и вечно на дъното на ЕС, това си иска народът!