151

Анонимен

преди 2 години

Не може да се говори така некомпетентно. Ковид епидемията не е политическа, а преди всичко медицинска криза. Би трябвало медицинските експерти да си кажат тежката дума. Не може да се правят компромиси с човешкото здраве.

150

Кал-Ел

преди 2 години

Факта е, че в Русия първо започна натиска за задължително инжектиране на определени групи от хора. Точно по това време спряха статиите срещу Путин по либералните медии.

149

BULGARIAN

преди 2 години

Ваш'та мама съшту! Не! Туй не граничи с дискриминация!!! ТОВА СИ Е СТО ПРОЦЕНТА ДИСКРИМИНАЦИЯ ЗА КОЕТО ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА РЕВНЕМ С ПЪЛЕН ГЛАС!!! Защото има куп причини! Първо, не всички пациенти (patient на английски значи търпелив човек) могат да изтърпят ваксината!!! Има много хора алергични, с автоимунни заболявания, нарушен имунитет, за които е ОПАСНО да се ваксинират! Не можете да задължите всички да се ваксиниратМожете само да препоръчате на някои групи (лекари) да се ваксинират!

148

173,

преди 2 години

Русия и Китай са също в кюпа - и там са следовници на тоталитарното управление, което личи по предприетите насилствени действия срещу хората. Но на такова погазване на права, като в съседна Гърция, Италия, Германия и Кипър - само Китай и Северна Корея могат да съпернимат.

147

Анонимен

преди 2 години

И аз подкрепям служебния кабинет, вкл. поради неналагането на империалистките тоталитарни методи на управление, характерни за фашистките диктатури. Ако тези хора се кандидатират за властта, ще гласувам за тях.

146

До 172

преди 2 години

Забрави Русия и Китай.

145

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който се опитада натрапи задължителното инжектиране, да си ходи от политиката, или ние, хората, ще го наритаме болезнено от нея! Който иска фашизъм - да бяга в държавите с фашистка диктатура - Италия, Германия, Франция, Австрия, Гърция, Кипър. Там, където е стъпил фашистки ботуш, там отново избуяват плевелите.

144

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Оценка много добър 5 за г-н Кацаров и екипа му. Не е 6 единствено заради затварянето на нощните заведения. Иначе изключително спокоен и разумен подход към Ковид пандемията без излишни ексцесии. Вълната за сега е повече от лека. Няма база за сравнение със съседни масово ваксинирани страни, които отчитат ръст от 9 000 на ден като Сърбия. Успешен сезон за българският туризъм, за разлика от този в Гърция. Браво!

143

АнонимеН

преди 2 години

СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ! ВРЕМЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ ДА СЕ СКЪСАТ ОТ ЛЪГАНЕ!! ТЯ И ФАНДЪКОВА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ : НЯМА ДА СЕ КАЧВАТ ДАНЪЦИТЕ И ЩОМ МИНАХА ИЗБОРИТЕ ВЕДНАГА КАЧИХА ДАНЪЦИТЕ!!! ТЪЙ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАСЛУШАМЕ НА ЛЪЖИ В СЛЕДВАЩИТЕ 2 МЕСЕЦА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ

142

Анонимен

преди 2 години

Защо има глоби за преброяването? През 2001 и 2011 имаше ли глоби?

141

Анонимен

преди 2 години

Как няма да е против ..нали първо са лекарите полиция, военни ,и милата 800 хилядна администрация ,как ще е ,да не минават с номера че работели с намалено работно време )

140

Анонимен

преди 2 години

От "гестапо" като ви преброят задължително- иначе глоба 160 лева, после ще ви набодат с инжекции задължително всички Български оФце. Който разбрал, другите да се инжектират, но аз без бой няма да се дам!!!

139

Кал-Ел

преди 2 години

До 162. Ок, и ще повярвам, че изкълчения крадец Гейтс е измислил план който се прилага върху човечеството на всеки 100 години през последните 500 години.

138

Iordan Ivanov

преди 2 години

Видео репортажи за първия учебен ден подават че НЯМА ПАНДЕМИЯ>

137

Читател

преди 2 години

Седя си днес на плажа и се наслаждавам на спокойствието, само си викам- Дано са прави тези хора с конспирацията, че ваксинираните ще умрат. Тогава цялата селяния ще изчезне и ще има жизнено пространство за нас нормалните. Хо хо хо, майтапя се! На никой не пожелавам да умира, но - Три пъти мисли, един път се боди!

136

Талибан

преди 2 години

Аз съм за задължително носене на бурките.

135

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Днес 15 септември проверих съседи поразени с черно терористични видео пресканиращи оръжия развили някаква форма на ГРИП /тестовете май били за май някакъв КОВИД>.Имали просъхване на устата след като пили по една две три пет шест БИРИ "ПИРИНСКО">Доказа се наличие на вътрешно кухненска мутагенеза /мръсни гъбички за миене на съдове.Май били болни три дена.вкл и служител на МВР.Моите познати са сериозни хора известни граждани вкл Белята,Бисер и ..

134

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново под слънцето. Безвластие, никой не желае да поеме отговорност, българите умират, по форумите се шири невежество и откровена глупост. Който е по-умен, ще се ваксинира. Останалите ще се радват , че ваксинацията не е задължителна. Но радостта им няма да трае дълго, а само докато ги отнесе вълната.

133

Анонимен

преди 2 години

Ми някой да е спрял някого да се боде? Като искат да се бодат и с каквото искат, но да ми дават наклон на оная работа няма да стане.

132

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Спирай да четеш Дан Браун! :))))