39

Асан

преди 3 години

Трябваше и Кунчо да лустроса :)))

38

Robinzon

преди 3 години

Както винаги комунист нищо не може да свърши.Некадърник.

37

Случаен

преди 3 години

До-виж-да-не!

36

Анонимен

преди 3 години

Какво свърши-спря ваксинацията и уволни трима директори на най-големите и реномирани болници.Всичко по политически причини,както при комунизма.

35

Генка шекерова

преди 3 години

Ам че тои и налтов и кацаров са горе долу на едно ниво.единият алкохолик крадец другия прасе крадец по културно ***.

34

Анонимен

преди 3 години

Позор за татяна дончева която уволни професор алтов алчев

33

Анонимен

преди 3 години

Позор за Кацаров, който уволни проф, Балтов!

32

Анонимен

преди 3 години

Кацаров, България е на първо место в ЕС по смъртност от Ковид и на последно место по ваксинация в света.Коментирай тези факти!

31

1

преди 3 години

Накратко: въпреки наличието на всички ваксини Здравното министерство провали ваксинационната кампания, която, когато поеха, беше стигнала 28-30 хиляди души на ден, а при Кацаров беше 10-12 хиляди на ден. Кацаров унижи многократно медицинските работници в България, като един път направо излъга за това как и защо са го лекували. Смъртността в България при управлението на Слъжебния кабинет се е вдигнала ОЩЕ повече. Изводите всеки трябва да си прави сам.

30

Ифа

преди 3 години

Аз си търся мосвидж.или жигула червена или жълта с кръгли фарове.тва си е направо лека кола ладата.може и трабанче маслото и бензина се мешат и дими като камаз.търся и един варбугр с катализатор.

29

Път без посока

преди 3 години

Ковид 19 няма българи има антракс.целия свят разбра вия пак последни разбрахте как ни лекуват.антракса е ковид 19.не спекулираите повече с това.само незнам колко болни има в световен мащаб.сега идва следващата пандемия.тя ще е черешката на тортата.а вия си гледаите фермата по бтв.

28

Анонимен

преди 3 години

Търся си запазен за годините си Мерцедез, за бартер със Жигули + прицеп на орт. боя са гаражни от 1970 г! В движение- Бартер Спешно!

27

Титаник

преди 3 години

Министерството на финансите и данъчните облаги повече му отива.

26

Анонимен

преди 3 години

Сега кой ще носи отговорност за всичките поразии, Радев не се крий.

25

Анонимен

преди 3 години

Имате план, но не го спазвате, всичко ви е само празни приказки и оправдания. Същите некадърници сте като ГЕРБ.

24

Майора

преди 3 години

Абе Кацаров ти кумова срама нямаш ли? Как един антиваксър ще говори за провалена кампания ,след като той , разединителя Радев , чалгарите и други говореха че няма вирус!И когато хората на първа линия изнесоха битката , ти се отметна от твх и забрави кой те излекува! Да не говорим за масовите протести на медици срещу бездарното управление на МЗ и кабинета!

23

Най-важното

преди 3 години

което свърши МЗ е че разпродаде ваксините по цял свят и изуволни всички, дето разправяха че Ковид 19 е опасно заболяване, трябва да се лекува, трябва да се спазват ограничителни или хигиенни мерки и трябва да се ваксинираме. С това превърнаха България в остров на антиваксърството и ковид скептицизма.

22

Анонимен

преди 3 години

Сега Кацаров си замина дръпна си парите болницата готова и кво повече няма и да се обади задължителна ваксина за децата надали детето го грее ваксинирано или нее тия ваксини преди да ги вземете ги изследвайте не ги даваите направо всеки организъм е различен същото като човека но като чуем нещо първи да сме е затова народа не иска и няма да иска пусни го на някои животни и виж да *** не управия българска

21

Отврат

преди 3 години

Кацаров, защо криехте починалите ваксинирани и не казвахте колко са толкова дълго време? Защото правите търговия с ваксините и слугувате на евреите, ***.

20

Анонимен

преди 3 години

Запада с този вирус и ваксините сложиха всички тоталитарни диктатори от миналото,в малкия си джоб!!Чичо Ади гледа от оня свят и се учи!!