15

Анонимен

преди 2 години

И дано да е само тая зима...

14

Анонимен

преди 2 години

Тази зима ще стоим гладни и на студено и тъмно. Благодарение на мутрата от СИК!

13

Анонимен

преди 2 години

Сега можехме да правим пари, ама Боко му наредиха да пасуваме. бГ губи милиони ако бяха прекарали тръбопровода през БГ. Боко е за съд

12

Анонимен

преди 2 години

Къде е прехваленият азерски газ? Къде са доставките на евтин демократичен газ от САЩ?

11

POKLON

преди 2 години

Браво на Германия - гледа си интереса . Жалко за нас българите - тези проекти Трябваше да минат през нас . Борисов и неговите подчинени са виновни за днешната бедност в Държавата и лошото Бъдеще на Децата ни . Това трябва да се осъди от хората и да има Присъди за Корупция .

10

Анонимен

преди 2 години

Има ли прокуратура, която да разследва мутрата Боко за изграждането на Турски поток? Явно не!

9

Анонимен

преди 2 години

За руския слуга Тиквата нямаше никакъв проблем, че подари повече от 3 млрд. на Путин, като на всичкото отгоре се отказа от полагащите се на България транзитни такси до 2030 година. За престъпниците от ЕС е важно да си оплетат собствената паяжина. Какво да мислят някакви български пoдчoвeци?

8

xaxsasб

преди 2 години

До 7 - до колкото разбирам газ в БГ ще идва от Гърция и ще плащаме такса на Турция заради загубеният хъб във Варна. Какво общо имат Германия с нашите тръби освен, че не искат да си имат взимане даване с българи и украински политици?

7

Нане

преди 2 години

И де е краваристанският втечнен газ да свали цените на борсите...Що стана с диверсификацията...))

6

Анонимен

преди 2 години

гертиту милата ако не я бяха прибрали у лудницата щеше да попръцква в тръбата и да да духххь здраво за да прави зеленоталибанска инергия. също с ръчичките като награби чичики само малко медна жица и да видите перпетум мобиле.

5

Джо

преди 2 години

Гладни са само руснаците, грабени без жал от молеца ВВП и бандитите му!

4

Анонимен

преди 2 години

а булгарийстаня пита дойчистаня как така на нас ни забраниха пиндущанците да си строим южен поток а за швабските фашисти и военопрестъпници които за 3ти път в рамките на 100 години с мегаломанията си затриват европа и младото и бяло население им разрешиха. че и сега и на нас от там ще ни пускат като го спрат през украйна. КОРУМПИРАНИ ЕВРОХЕЙТАШКИ МНОГОПОЛОВИ ИЗВРАТЕНЯЦИ.

3

xaxsasб

преди 2 години

Наскоро говориха по руските канали, че Русия, Германия и Турция са отвратени от политиците в България. Германия в прав текст е питала България защо е нямало конкурс за газов "хъб" (точка) и къде са отишли 91 млн инвестиция от руска страна, при което, разбира се Германия, Русия и Турция веднага решили да преместят хъба на гръцката граница. Сега не се споменава никъде, че ония тръби към Сърбия ги строим за наша сметка и че никога няма да бъдат избити защото руснаците отказаха да работят с нас.

2

Нане

преди 2 години

грети тунберга да им подпръдка таз зима се сгреят зелените западняляци еурогейски...))

1

Живко от Варна

преди 2 години

Моля ви помогнете ми да си оправя живота и да имам приятелка ! Може ли ?