16

Анонимен

преди 2 години

Носихме ние преди години. Отиваме сами. Днес почти всички ги карат с коли на училище. Или им носят чантите.

15

xaxsasб

преди 2 години

Хехе, тази година новината шаблон за тежестта на раницата се е паднала на Ками, чели сме я само около над 20 пъти. :}

14

Пресмехулко

преди 2 години

Нека да загряват от рано

13

Анонимен

преди 2 години

И какво? Носят ги по два пъти 20мин макс, да не говорим, че много деца ги закарват с кола до училище.

12

Марин

преди 2 години

Много се изнежваме щом това е новина. До 10 години тук ще има само пе777чета и арабите ще чу66ат жените и децата ви пред вас.

11

анонимен

преди 2 години

От първи клас ходя сам на училище, никой никога не ми е носил раницата. Сега до 7-ми, 8-ми клас ги карат и взимат с колите. Ние тогава вече след училище ходихме да щипем мадамите. Училищата ги оградиха като затвори, няма проникване. Явно е строго секретно какво точно се случва вече в тези сгради.

10

Анонимен

преди 2 години

Помня как и аз мъкнех като едно товарно животно в първи клас... и това беше далечната 1995! Шкафчета нямахме, раниците приличаха на пластмасови торби. Получих гръбначно изкривяване, а и не само аз от непрестанното мъкнене на знайни и незнайни ***, половината от които не бяха нужни защото учителя беше решил нещо друго в същия ден.

9

Родител на първолаче

преди 2 години

Абе не знам за вашите деца, но в нашето училище в класните стаи на началния курс си имат шкафчета, където си държат учебниците, тетрадките, боичките, дрехите за физическо и т.н. Никакви чанти не носят децата през седмицата, освен кутия с обяд, защото не понасят храната в столовата. В понеделник чантата я нося аз, а в петък пак аз я прибирам вкъщи.

8

Анонимен

преди 2 години

В осми клас нямат буквари. И като цяло няма буквари след първи клас. В следващите класове са учебници и учебни тетрадки. Буквар имат само в първи клас. Букварът има за задача да помогне на учащите се да усвоят печатните и ръкописните букви, техните звукови значения, както и слятото им изчитане (изговаряне) в думи и изречения.

7

Анонимен

преди 2 години

Тази информация ни я споделяте всяка година. Мислите, че имаме къса памет или просто няма какво да пишете?

6

Даам...

преди 2 години

И какво? Като станат 12 клас, ще ходят с една тетрадка сгъната на 4 в задния джоб. Ако изобщо решат, че ще отидат на училище.

5

Анонимен

преди 2 години

Вие какво очаквате?Хем искате децата да се развиват и да работят,хем да ходят с по 2 тетрадки в училището?Няма как да не се зареждат раничките с материали.Въпрос на организация в у-щето е да има шкафчета в стаята на децата или отвън непосредствено до вратата на класната стая.Навремето нашите чанти не бяха от олекотените материали на сегашните раници.Ходехме с кожени чанти.Е,вярно е,че не се носеха нито екипи в чантите,нито толкова материали,но нали искате иноватинви подходи?Изисквайте шкафчета!

4

Анонимен

преди 2 години

И преди 35-40г тежаха много, но на никой не му пукаше. А сега ореваха света

3

Порърпевш

преди 2 години

До около 8-9кг. Явно авторката няма деца.

2

Анонимен

преди 2 години

Къде са им шкафчетата?

1

Родител на първолаче

преди 2 години

Първолаците си имат шкафчета в класните стаи и родителите им носим чантите само в понеделник сутрин и петък следобед.