82

Анонимен

преди 2 години

Мангъров бил лъжец.Дали някой може да посочи поне един от популярните светила и експерти, дето ежедневно се произнасят по темата, който да говори само истината.Щото аз лично, всичките постоянно ги хващам че ме.лъжат и то за лесно проверими неща.На тях по какъв повод да им вярвам повече, че не схващам, само щото ги дават повече по телевизията ли?

81

ъъъ

преди 2 години

До бай ганюНе може да очакваш Мангъров да поеме отговорност за неваксиниралите се по собствено желание, само защото мнението му е съвпаднало с тяхното виждане по въпроса. Но е нормално производителят да поеме отговорност за ваксинираните с неговия продукт. Последното би трябвало да важи и за оня, който изисква задължителна ваксинация с въпросния.

80

Анонимен

преди 2 години

Ей, не се умори да лъже тоя човек. На съд!!! 20 000 жертви и още толкова много обкана скрита смъртност, за които има най-голяма вина тоя.

79

Анонимен

преди 2 години

Сякаш някой е очаквал да кажат истината.

78

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

Мангърестия па го хванаха в лъжа...Жалко човече,за 5 минути слава се излага кат кифладжия...

77

маус

преди 2 години

До Анонимен 77Никой не отрича че и ваксиниран може да умре но това са единици сравнено със това което умира като неваксинирани.Производителите на ваксини дават над 90% ефективност на ваксините та кое е по добре да преболедуваш със всички последствия в годините или да се предпазиш със ваксина ? Факт е че високо ваксинирани нации вече влизат в предишния нормален ритъм не показва ли в каква посока да се движим и ние?

76

овца съм

преди 2 години

умира се само от ковид

75

бай ганю

преди 2 години

Цялото мислене и говорене на Мангъров е базирано на фантазии.ИНтерсно дали със нескопосаното си неграмотно настройващо говорене ще поеме отговорност за пропусналите да се ваксинират в следствие на което са загубили живота си?Фактите доказват съотношението на починали без и след ваксинация и е ясно кой печели в по големи цифри. Абе тоа изобщо за какво се бори не е ясно? но влияещи се от такива като него не ваксиниращи се губят и ще продължават да губят живота си

74

Анонимен

преди 2 години

Не знам Мангъров дали лъже, ама аз твърдя че има починал след ваксинация човек. Крият ги тези данни умишлено.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 Може да е починал в Инфекциозна, но Червенякова и други лекари да са нагласили смъртния акт, така че да е другаде смъртта му!

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 "Червенякова е никоя, за да опровергава някого!" Толкова е "никоя", че "великия" Мангъров тутакси си смени твърдението. Толкова е "никоя". :)))

71

Анонимен

преди 2 години

До някой "Та защо Мангъров да лъже? Да го очернят разбира се!" Никой не го е карал да си отваря устата за починал в Инфекциозна, тъй че опорката ти пропадна веднага!

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "Вече КАТЕГОРИЧНО СЕ ДОКАЗА, ЧЕ МАНГЪРОВ ЛЪЖЕ: той твърдеше, че има починал в Инефкциозна. Червенякова го ОПРОВЕРГА. След това ТОЙ СИ СМЕНИ ТВЪРДЕНИЕТО, че не било Инфекциозна, а Токуда." Червенякова е никоя, за да опровергава някого!

69

някой

преди 2 години

До: номер 60 Прав си и съм напълно съгласен с тебе!Да ти кажа честно, наскоро четох изказване на главния епидемиолог, молла Ангел Кунчев (оня брадясалия талибан). Та той каза, че над 95% от починалите били неваксинирани, но все пак имало един-двама ваксинирани. Изxpaчи камъчето дет' се вика! Та защо Мангъров да лъже? Да го очернят разбира се!Освен всичко друго, Мангъров не може да бъде уволнен, защото той си има частна практика, за разлика от травматолога Балтов от Пирогов.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "Така че би трябвало той да казва истината. Ако е така обаче, те съзнателно и упорито крият истината, което значи, че са продажници и замесени в търговията с ваксините." Вече КАТЕГОРИЧНО СЕ ДОКАЗА, ЧЕ МАНГЪРОВ ЛЪЖЕ: той твърдеше, че има починал в Инефкциозна. Червенякова го ОПРОВЕРГА. След това ТОЙ СИ СМЕНИ ТВЪРДЕНИЕТО, че не било Инфекциозна, а Токуда. САМО ДОТУК ТОЙ САМИЯ ПОТВЪРДИ, ЧЕ ВЕЧЕ Е ИЗЛЪГАЛ.

67

Последния оцелял

преди 2 години

То няма толкова ваксинирани , колкото изкарахте , че има в болниците.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "Така е, и аз като бях на 7 години си мислех, че има супергерои които могат да летят без помощни средства." Ваксърската ти или пр.остонародна глупост не ме интересува. Дрънкай си!

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 "Всичко може да се манипулира и подлежи на доказване или отхвърляне." Така е, и аз като бях на 7 години си мислех, че има супергерои които могат да летят без помощни средства. Антиваксърите са като малките деца: реалността не играе никаква роля при тях: каквото им хрумне на акъла - това е!

64

ъъъ

преди 2 години

Добре де, хубаво, да спорим сега за един починал с ваксина ли? И това, след като една от пионерките във ваксинацията с Файзер - възрастната медицинска сестра, която всички гледахме по телевизията, също почина от Ковид. Оказа се, че е била прекалено болна, за да изгради имунитет, но все пак достатъчно здрава, за да работи на първа линия.

63

Анонимен

преди 2 години

Всички са склонни да вярват на Мангъра, а не на болниците, защото той говори наистина за 30 неваксинирани и 1 ваксиниран в болницата, което видимо е тежък удар за него. Така че би трябвало той да казва истината. Ако е така обаче, те съзнателно и упорито крият истината, което значи, че са продажници и замесени в търговията с ваксините.