51

Аха

преди 2 години

И съборност...

50

toy3

преди 2 години

До 54: С това отрицание до кога? Светът не започва от днес. Всеки, който дойде на власт, да отрича предходните и да закрива и създаваме нанова. И с какво съдържание ще изпълним тези структури? С послушни на новата власт хора, готови да роболепничат, защото тове е техния начин да се реализират. Това е времето на 09.09.1944 г. Трябва надграждане, смирение, заедност, дори в различията, конструктивност. Това липсва на нашето общество. Скандалджии, които си мислят, че животът започва от тях.

49

Дракон

преди 2 години

Крайно време е да разпуснат държавата и да въведат моите закони.

48

Анонимен

преди 2 години

До 31 Въпросът е дискусионен. Де юре съдебната власт не е подчинена на законодателната, но в работата си прилага само и единствено законите приети от законодателната. Така, че кой е по-по- най-.....? Т.Е. законодателната власт има свободата за предлага, обсъжда и приема законите, а събедната няма никаква свобода, освен да прилага приетите и влезли в сила законови норми.

47

Анонимен

преди 2 години

Черепа да свърши едно добро дело и да го очисти тоя, явно му е безполезен :)

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Гибелта на една от основните бухалки на гербавата мафия няма как да се осъществи без писъци, плюене, манипулации и проклятия! Въобще не съм изненадан." Това е все едно да кажеш, че писъците срещу руснаците, когато са ни "освобождавали" не са изненадващи. Робите ще си останете роби, каквото и да става и който и да управлява.

45

toy3

преди 2 години

Хаджигенов представлява една от страните по делото. И за това е пристрастен, поради което, предвид наличния конфликт на интереси, е следвало въобще да не се включва в комисията. И ще попитам така, ако въпросната прокурорка беше станала депутат и беше оглавила подобна комисия, нямаше ли да бъде същото. За финал-съществуването на подобно комисия е противоконституционна, това е работа на съдебната власт. Но пишман юристи и популисти, решиха че парламента и трибунал. Това време отдавна е минало.

44

И да върнеш 12000 лв

преди 2 години

На кафеджийката, която безсрамно излъга, че ще я представяш в съда. Плюс лишаване от адвокатски права за неморално поведение. Пробвай да врътнеш такъв номер в Щатите да видиш какво ще ти се случи.

43

Анонимен

преди 2 години

До До 45/48 "Хаджигенов НЕ Е страна по никое дело." Хаджигенов ПРЕДСТАВЛЯВА СТРАНА по дело, т.е. както са посочили от прокуратурата, е в конфликт на интереси: урегулира дейност на органи, които влияят на делото, по което представлява страна. Ужасното е, когато с евтини номера се опитва да се разводнява същността на дискусията.

42

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Браво научил си се да четеш, хайде сега да се научиш и на четене с разбиране. Отвори уикипедията, напиши разделение на властите и прочети какво е написано. Ако можеш да вникнеш в написаното няма да има причина да продължаваме да спорим ако ли не... дерзай все някога ще стане

41

До 45

преди 2 години

Хаджигенов НЕ Е страна по никое дело. Ужасно е, когато правно неграмотни личности се считат за авторитети в правото! Както и във всички други сфери.

40

Анонимен

преди 2 години

Гибелта на една от основните бухалки на гербавата мафия няма как да се осъществи без писъци, плюене, манипулации и проклятия! Въобще не съм изненадан.

39

Койчо

преди 2 години

За да тръгне България по нов път всички прокурори трябва да се сменят и да станат овчари както каза бойчето

38

Анонимен

преди 2 години

До :) "И къде виждат конфликт на интереси?" Хаджигенов е страна по делото и като такава е подвел нарочно тези, които са му се доверили с цел да не се предизвиква ОТКРИТО проучване на доказателствата, след което "от другата" страна обвинява, че доказателствата не са проучени (което не е вярно). Ако не знаеш каква е разликата може би е редно да не се изказваш по такива теми.

37

:)

преди 2 години

До Анонимен 41 Не стои въпросът какъв е той. Това, че ще бъде закрит спец. съдът, не означава, че делата ще се приключат с оправдателни присъди за подсъдимите. Не манипулирайте!

36

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов е видял прекалено много пострадали от произвола на ОПГ "Прокуратура". Хора, лежали месеци и години без присъди и без доказани обвинения. Знам, че за вас това не е проблем. Докато не ви засегне лично.

35

:)

преди 2 години

И къде виждат конфликт на интереси? Адв. Хаджигенов има интерес по случая да се въздаде справедливост. Което прави съдът, а не - депутатите. Това, което имаме в случая е подкуп - прокурорката си затваря очите, в замяна получава повишение и добра заплата. Това как го пропуснахте :)

34

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов е чист като сълза. И все така от безкористни мотиви иска закриване на спецпрокуратурата. СлОчайно и в дела по тази линия се оказва страна.

33

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Приятелю, ти не разбираш какво е разликата между следване на правила и ръководене. Това е разликата между това, че НС задава правилата на СВ, но няма правомощия да контролира как СВ ги прилага. СВ притежава самостоятелност, която НЕ зависи от НС.

32

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов посъветвал пострадалите, които "случайно" са го наели него, да не преследват активно разследване, за да обвини властите, че са "крили" записи (каквито се оказа, че не са били крити). ДС ченгеджийските схеми край нямат.