68

Анонимен

преди 2 години

До 74.Лъжеш. Казано е, че 7000 лекари са в неплатен отпуск, защото не са ваксинирани. Нямаха ли време да се ваксинират? Имаха, но не са го направили напълно съзнателно. Набий си го също в главата. Няма да повтарям.

67

някой

преди 2 години

До: номер 74 (Анонимна) Докажи го!

66

гогич

преди 2 години

Нещата отиват към фашизъм, и то не само медицински...

65

неваксиниран

преди 2 години

До: номер 75 Никакви разходи за лечение не съм направил на държавата, а държавата прибира едни сладки парички по клиничната пътека за КОВИД-19 ама ти това не можеш да го осмислиш май. Единственият разход беше да си направя PCR тест с направление, който се оказа отрицателен, за съжаление на другаря Ангел Кунчев.Симптомите си ми бяха като на короната, две седмици се влачих, но оздравях без да правя разходи на държавата.И други познавам с отрицателни тестове и боледували със подобни симптоми.

64

до 72 от славянин

преди 2 години

Не знам дали няма лекар в България, който да не е против ваксините, но дори да е така има ХОРА, които са против ваксините и те не са домашни любимци на лекарите, за да им изпълняват желанията! Аз също нямам никакви намеренията да изпълнявам желанията на лекарите! Нещо неясно!?

63

Анонимен

преди 2 години

Браво на гърците, железари. Така се процедира. А у нас мангърщини.

62

Анонимен

преди 2 години

Точно пък в медицината няма нито наука, нито някакви научни факти. Това медицината не е никаква наука, а социален патронаж от плътни некадърници и хунта от медицински фашисти. Ковид епидемията точно това показва.

61

Tomas de Torquemada

преди 2 години

До: номер 70 Ако трябва да идвам да помагам?

60

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните правят разходи на държавата за лечение, което може да не е успешно, освен скъпо... Затова ги притискат.. Всеки може да е с вируса... Дали по дрехите и предметите, които ползва или в носоглътката, ако е прясно заразен... Ваксините вероятно вършат работа в голяма част от случаите и затова ги рекламират и налагат.

59

Анонимна

преди 2 години

До някой "Четете внимателно, ама МНОГО ВНИМАТЕЛНО! Няма да повтарям!Накратко, няма лекар, поне в България, който да е против ваксините! Това си го набийте в дебелите глави!" Това е лъжа! Спри с лъжите и питай първо!

58

до 70 от славянин

преди 2 години

Проблемът е че и вие ваксинаторите няма да има къде да избагата от народния линч!

57

някой

преди 2 години

До: номер 66 (Славянин) Нека да го кажа така: Четете внимателно, ама МНОГО ВНИМАТЕЛНО! Няма да повтарям!Накратко, няма лекар, поне в България, който да е против ваксините! Това си го набийте в дебелите глави!Всеки обаче говори различно.Хареса ми поведението на професор Кюркчиев, имунолог.В интервю по БНТ1 тази сутрин той каза, че ваксините като цяло помагат за изграждане на имунитет срещу SARS-CoV-2. Но не може да каже на никой че непременно трябва да се ваксинира, въпрос на избор е!

56

Анонимен

преди 2 години

И Малта като е на 100% "ваксинирана" кво - това лято им е в пъти по-зле от миналото с ковид случаи. И както на повечето други преваксани държави, над 50% от смъртните случаи са в месеците след началото на ваксането, а не в годината преди това.

55

неваксиниран

преди 2 години

До: номер 57 Ми хубаво бе, и какво ревеш тогава? Аз го приемам, аз съм от тези 30% неваксинирани, а другите 70% са ваксинирани, лошо няма! Ваксинирайте се, нямам нищо против и го приемам! Ама ти май не можеш да приемеш останалите 30%, които нямаме нужда да се ваксинираме и не можеш да направиш нищо срещу това! Що така?

54

до 57 от славянин

преди 2 години

Този българин не мрънка, а разсъждава и то логически, не като вас зомбиваксърите, които отдавна сте загубили тази способност! След като всички вече признават, че и набодени, и нормални продължават да разнасят заразата, това означава, че ваксините не могат да я спрат и това е съвсем просто разбираемо, но не и за мозъчно лифтираните зомбиваксъри!

53

do 39

преди 2 години

ако искате да работите при мен ще се съобразявате с фирмената политика и със законите ако не отивайте да си търсите работа другаде !

52

Вариант Мюууу!

преди 2 години

До: номер 58 Да, в Израел беше същото преди около 5 месеца...

51

Не ставай смешен!

преди 2 години

До: номер 48 "Ще ваксинират и останалите 35 %." Ще ваксинират само в мокрите ти сънища. В коя държава по света населението е на 100% ваксинирано с която и да било ваксина? Няма такава!

50

Анонимен

преди 2 години

Поредният българин дето мрънка срещу ваксините. Омръзна ми - ок, не сте съгласни, но разберете света не се върти около вас. В другите страни хората се ваксинират и това НЕ зависи от вас, нямате контрол, приемете го.

49

Бре

преди 2 години

значи логиката е че на набоцкания няма да му действа ваксината ако аз не съм ваксиниран. Ти да видиш.